Рекордно количество от над 33 кг канабис иззе полицията в Бяла черква | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Рекордно количество от над 33 кг канабис иззе полицията в Бяла черква

Публикувана на: 11.07.2018г. 8957 прегледа

Рекордното количество от над 33 кг канабис за тази година иззеха служители на полицейското управление в Павликени при проверка на имот в Бяла черква. В хода на специализирана полицейска операция за противодействие отглеждането и разпространението на наркотични вещества в понеделник е извършена проверка в жилище, обитавано от 56-годишен мъж.

В двора са намерени и иззети засадени 99 растения коноп, с тегло на листната маса 33,6 кг. При полеви наркотест растението е реагирало на канабис. От жилището са иззети още водна помпа и маркучи за капково напояване. 56-годишният обитател на имота е криминално проявен, задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Според разследващи мъжът бил безработен и от доста време се занимавал с отглеждане на канабис, но е установен едва сега. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на прокуратурата. За първото полугодие на годината в областта са иззети над 22 кг марихуана и над 200 грама амфетамин при 83 случая.

Н. ГЕОРГИЕВА

 

 

loading...

Коментари за "Рекордно количество от над 33 кг канабис иззе полицията в Бяла черква"

  • 13.07.2018 в 8:52

    Няма ли най-после да разрешат отглеждането на това растение свободно, а полицаите да се захванат с истинските дроги – хероин, кокаин, амфетки?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!