Откриха детската полицейска академия в Елена с демонстрация на арест на престъпна група | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Откриха детската полицейска академия в Елена с демонстрация на арест на престъпна група

Публикувана на: 12.07.2018г. 466 прегледа

Демонстрация по задържане на престъпна група и изяви на младите огнеборци бяха кулминацията на откриването на лятната детска полицейска академия в Елена. В ареста на бандити участва и полицейско куче, което допълнително вдигна адреналина на официални лица и гости на стадион „Чумерна“ в града.

По време на заниманията, които ще се провеждат през лятната ваканция, децата от община Елена ще усвояват знания по отношение на превенция на престъпността и агресията, безопасността на движение по пътищата, оказване на първа помощ, реагиране при пожар и други бедствия.

Партньори на инициативата, която се провежда за втора поредна година на територията на община Елена, са ОДМВР – В. Търново, РД „ПБЗН“ – В. Търново, Областна администрация, Община Елена и Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски“ – с. Балван.

На церемонията присъстваха директорът на ОДМВР – В. Търново, старши комисар Димитър Машов, директорът на РД „ПБЗН“ – В. Търново, комисар Красимир Кръстев, областният управител проф. д-р Любомира Попова, кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев, началникът на РУ – Елена, гл. инспектор Тодор Тодоров и др.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!