26 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 13 – 19 юли

Съхранете положителните емоции и хармонията в семейството

Здраве: Основната ос, около която ще се завърти хороскопа през тази седмица, е новолунието в Лъв, което е съпътствано от поредното за годината слънчево затъмнение. В петък и уикенда бъдете особено внимателни със своето здраве, ако страдате от високо кръвно налягане, мигрена или проблеми със сърцето. Пазете стомаха. В понеделник и вторник можете да се обърнете към нетрадиционната медицина за лечение на хронично заболяване. Ще ви е от полза. Пробвайте хомеопатия или билкарство. В сряда и четвъртък не прекалявайте с прекомерния прием на вода и течности, за да си спестите излишното чувство за тежест.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – събота, неделя, понеделник, вторник, сряда, четвъртък. Неблагоприятни дни: петък. Коламаска можете да направите в понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Масажи: Подходящи дни за направата на масажи са понеделник и вторник. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: петък, събота. Сауна и парна баня: забранен е престоят в сауна през уикенда.

Хранене и диета: От днес Луната започва да расте, с нея нараства и апетитът ни, както и склонността ни към пълнеене. Опитайте да се ограничавате, въпреки желанието да си доставите още една лъжичка удоволствие от всяка гозба, която е на масата. Днес хапвайте лесносмилаеми храни, които не товарят стомаха. През уикенда включете плодове в менюто си, а през новата седмица внимавайте с течностите. Не прекалявайте с приема на вода, защото можете да се почувствате отекли. Ако сте решили да провеждате лунна диета, днес можете да стартирате такава. Целият ден е подходящ за гладуване.

Основни звездни аспекти: Завършваме една изключително динамична седмица, която изисква от нас да сме по-колективни, милосърдни и добри към всички около себе си. През следващите седем дни Луната гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни и отново поставя акцент върху хармонията и взаимоотношенията. Приемете хората такива каквито са и не се опитвайте да ги променяте. Не ревнувайте близките си, ако невинаги ви обръщат нужното внимание. Не придавайте фаталност на датата 13 юли. Въпреки че се пада в петък, това е доста важна дата от календара и изпълнявайте стриктно всички свои лични или служебни задачи. Този петък 13-и бележи новолуние в Рак и частично слънчево затъмнение, което ще бъде видимо от Австралия. Ние често се разочароваме, когато не можем да наблюдаваме подобни небесни явления, но всъщност не осъзнаваме големия късмет, че сянката на затъмнението ни подминава и този път. Съхранете положителните емоции и хармонията в семейството и вкъщи. Не оставяйте недовършена работа за идната седмица. Не забравяйте, че от момента на новолунието вратите за новите дела и работи са отворени. Можете да направите желани промени и новости в живота си, които да се случат в следващите шест месеца.

ОВЕН

Стабилизация в семейството

Въпреки краткото затишие, залегнало в началото на този период, няма да се спрете на едно място и няма да изгубите ценно време в размотаване. Напротив, продължавате със същата активност, с която подхождахте до този момент. Дори и на работното място да ви липсват предизвикателства, това ще е за кратко. Използвайте този миг за стабилизация и с поправяне на стари грешки. Обърнете повече внимание на семейството си, на хората, които обичате с цялото си сърце. Можете да направите разместване вкъщи или да се нанесете в нов дом. Това ще ви накара да се чувствате изключително щастливи.

 

ТЕЛЕЦ

Разширете контактите

За вас предстои период, който ще разкрие истински възможности за делови и личен напредък – подходящи контакти, позвънявания в точното време и идеи, които ще ви се вдъхнат от вашите близки. Като цяло, не се ограничавайте и разширете контактите си. Общуването е важно и следва да го осъществявате с хъс, интелигентност и без излишна нервност. Обърнете внимание на идеите си, особено на тези, които се раждат през уикенда. Сега имате шанс да направите промени тъкмо в тази сфера – на контактите и общуването.

 

БЛИЗНАЦИ

Отпуснете се

И за вас периодът ще бъде мъчителен, но доста сериозен и обещаващ. Сега сте обект на промени, трансформации и решения. Често всичко това не зависи от вас, а вие просто сте обект и потърпевша страна. Засега го отчитате като негативна тенденция, но в дългосрочен аспект ще видите, че съдбата си знае работата и сама е разместила пластовете така, че да успявате. Отпуснете се, не правете нищо против волята си, но и не го удряйте на безхаберие. Каквото трябва да се случи, то ще се случи. Вие сте участници в цялата тази ситуация.

 

РАК

Прогрес

Въпреки че в първите няколко дни от този период няма да ви се говори с никого и ще пожелаете да останете насаме със себе си, очакват ви добри новини, много нови перспективи и дори едно рационално предложение в личния живот или на работното място. При вас се получава следното – когато не търсите успеха, той сам идва при вас. Обърнете повече внимание на похватите, с които да го задържите. В момента сте емоционални бомби и така ще бъде през следващата седмица. Причината е новолунието в знака ви. Но и това новолуние се превръща в причина за бъдещия ви прогрес.

 

ЛЪВ

Мощни промени

Чака ви поредният важен, мъчителен, но и благоприятен период. Важен е, защото сега вземате дългосрочни решения или поне формирате идеите си за дълго време напред. Мъчителен е заради срещата Слънцето и Луната, които образуват новолуние и слънчево затъмнение. Всяко затъмнение ви носи усещане за нестабилност, с което трябва да се справите. Благоприятен е периодът заради това, че след новолунието ви чака подем и възможност за промени и тръгване по един изцяло нов път. Първо ще го осъзнаете на подсъзнателно ниво, а след това ще се прояви и във вашия физически свят.

 

ДЕВА

В нова светлина

Дилемите и колебанията около вас стихват и напред се разкрива една нова и по-добра седмица. Следващите дни предвещават промени и успехи. От голямо значение е да сте последователни, да бъдете една идея по-големи инати и да развиете умение да постигате търпеливо своите цели. Казах ви рецептата за успеха през следващите няколко дни, която трябва да използвате. Новолунието в Рак ще ви помогне да се утвърдите пред обществото, в което живеете. Да се представите в една нова светлина. Бляскава или не, тя обгражда лицето ви пред света за следващите шест месеца.

 

ВЕЗНИ

Професионални промени

Около вас има нови хоризонти, които опознавате с удоволствие и удовлетворение. Чувствате се в хармония със себе си. Намирате се в благоприятен период, въпреки опасността някой да ви измами. Не вярвайте на утопични обещания и гледайте под лупа всяко предложение. Не се ентусиазирайте от идеи, които звучат нереалистично. Със сигурност не го споменавам за първи път в хороскопите ви. Новолунието в Рак ще ви помогне да направите желани промени в своя професионален живот, в сферата на служебната си реализация. Възползвайте се, нищо че е лято.

 

СКОРПИОН

Делови напредък

Периодът разгръща и пред вас нови хоризонти. Очаква ви делови напредък и успех в личните взаимоотношения. Страх също ще чувствате от всичко неизвестно и ново, което ви се случва. Повярвайте, то е за добро и ще ви донесе само благоприятни развития от тук насетне. Новолунието в Рак отключва нови цикли, нови периоди и развития. Нищо няма да е същото, както е било преди. Свикнете с тази мисъл и си я повтаряйте по-често.

 

СТРЕЛЕЦ

Стегнете се

Напрежение и нерви са залегнали в следващата седмица и точно това е предупреждението в хороскопа. Често вие се потапяте в емоции и не контролирате този процес. Сега ще трябва да се научите да го правите, освен ако не искате да пропуснете всички хубави възможности на периода, изпадайки в нервни кризи и отчаяние. Стегнете се. Изживявате важен момент и при мнозина тази седмица формира шансовете за период от шест месеца занапред.

 

КОЗИРОГ

Житейски промени

Действайте с присъщата за вас мотивираност и упоритост. Бъдете целенасочени. Хванете ли нещо, довършете го докрай. Избягвайте пререканията и не подавайте ухо за интригите около себе си. Точно сега не ви трябва да се замесвате в клюки и сплетни. Моментът е подходящ за вземане на важно решение от глобален житейски мащаб. Реализацията ще последва в следващите месеци. Такова ще е действието на новолунието в противоположния на вашия знак – Рак. Успокойте топката и приемайте всичко, което ви се случва откъм философската гледна точка.

 

ВОДОЛЕЙ

Добри възможности

Очакват ви добри възможности през следващата седмица. Макар и напрегната, тя ви носи шансове за стабилизация и просперитет. Темпът ви на растеж ще бъде забелязан не само от вас, но и от хората около вас. Във взаимоотношенията си с околните проявявайте задължително честност и коректност в служебните взаимоотношения. В противен случай можете да си докарате доста ядове на главата. Новолунието в Рак е причина да реорганизирате летния си график и да направите малки промени в плановете си за отпуск. Но… отново ще е за добро. Не се ядосвайте.

 

РИБИ

В непознати, но сладки води

В последната една седмица сериозно се борехте с трудностите на работното място, за да постигнете пълен просперитет. Можете да се гордеете със себе си, защото успяхте. Сега обаче имате нужда да се обърнете малко повече и към личния си живот и взаимоотношенията в семейството. Не пренебрегвайте личните задачи и обърнете повече внимание на половинката, децата и родителите си. Усмихвайте се и прогонете напрежението с усмивка. Не избухвайте, защото през тази седмица ще имате доста поводи да бъдете гневни, но с това вредите не само на себе си, а и на отношенията си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

13 юли. Не всичко при вас върви по мед и масло. И това никак не е случайно. Винаги ще се намери нещо, което да спре или обърне колата ви точно в последния момент. Трудностите и бариерите във вашия живот си имат скрит философски смисъл – да ви научат да се борите и живеете пълноценно; да не се отказвате лесно от първата пречка, а да сте последователни и упорити. Имате възможност да вървите с бързи темпове напред по пътя към своята реализация, да се качвате нагоре по стълбицата на йерархията, но само ако се съобразите с едно условие – да не слушате никой друг, освен себе си и вътрешния си глас.

Годината, в която навлизате, ще постави някои трудности и перипетии на пътя ви. Целта е да реагирате адекватно, като ги отстраните максимално бързо. С две думи, очаква ви една по-тежка, но успешна година, през която ще се налага сами да се справяте с пречките пред себе си. За мнозина това ще е и рутинна на всичкото отгоре година, защото няма да предложи никакви нови начала или промени, а на тяхно място ще дойде рутинната ежедневна работа.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

14 юли. Вие сте променливи и вечно търсещи натури. Не обичате еднообразието, а по сърце ви е да пътувате и да откривате все нови и нови неща. Мнозина изглеждат дори повърхностни в очите на обществото, но това е вашият начин да живеете живота си. Абстрактното ви виждане се изразява и в работата ви, и в личния ви живот. За да се чувствате истински щастливи, трябва да си изберете такава работа, която да е изпълнена с предизвикателства, пътувания и отдаване в полза на обществото.

Годината, в която навлизате, ще ви предложи промени, пътувания и много нови неща, които ще се случват с ваша помощ. Така е, трябва да сте активни и сами да предизвиквате промените в живота си. Доста интересна, тази година ще ви зареди с енергия. Изживейте я смело, но и разсъдливо.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, сега ще имате волята да се справите с порока.

15 юли. Стабилни и надеждни, на вас може да се разчита във всяко едно отношение. В семейството сте верни, грижите се обичливо, но и ревниво за своите близки. Стремите се да ги предпазите от всяка трудност, от всеки капан в живота, но така не разбирате, че подрязвате крилата им и те не могат да полетят в живота. Това се отнася най-вече за децата ви. Освободете ги. Дайте им поле за самостоятелна изява. Нека те сами разтворят своите крила, за да полетят уверено към успеха.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *