Отличен старт на кандидатстудентската кампания в Стопанска академия | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Отличен старт на кандидатстудентската кампания в Стопанска академия

Публикувана на: 12.07.2018г. 558 прегледа

Стопанска академия „Димитър А. Ценов” обяви резултатите от проведеното първо класиране за „Кандидатстудентска кампания 2018” и най-нетърпеливите новоприети студенти се записаха още в първия ден. Сред мотивите за избора на висше училище, новозаписаните свищовски студенти посочват високата оценка сред работодателите на възпитаниците на Стопанска академия, отличната репутация на дипломиралите се и перспективните възможности за кариерна реализация. Важни фактори за избора на свищовската Алма матер според студентите са още социално-ориентираните такси за обучение, ниската цена за издръжката на живот, възможностите за участие в международни проекти и стипендиантски програми, препоръките на родители и близки. Приемът на студенти в СА „Д. А. Ценов” за академичната 2018/2019 година е по 15 специалности в ОКС „бакалавър”, в направления „Икономика” и „Администрация и управление” (редовно и задочно) по държавна поръчка и в платена форма на обучение.

И през настоящата кандидатстудентска кампания в Стопанска академия се запазва тенденцията на по-голям интерес към задочната форма на обучение.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!