Спорт

128 лева ще струват абонаментните карти за домакинските мачове на „виолетовите“ в Първа лига, билетите са по 8 лева

128 лева ще струват абонаментните карти за домакинските мачове през новия сезон 2018/2019 г. в Първа професионална лига на „Етър ВТ“.

Картите за пенсионери над 65-годишна възраст и подрастващи от 7 до 18 г. ще бъдат на цена 64 лв. ВИП картите за ложата са по 1000 лв.

Специални карти за цялото първенство ще има за сектора на агитката, те ще са само за членове на фенклуб „Етър” и ще струват 100 лв.

Заявки за абонаментните карти се приемат от 13 юли (петък) до 23 юли (понеделник) включително в офиса на клуба. Желаещите да си закупят карти трябва да представят цветна снимка паспортен формат, трите си имена и лична карта (паспорт). Самите карти ще бъдат изработени и доставени в седмицата преди първото домакинство срещу „Верея”, което е на 27 юли.

Цените на билетите за домакинските мачове на стадион „Ивайло” са без промяна и ще струват по 8 лв. (за пенсионери и учащи по 4 лв.). Само за мачовете с „Лудогорец”, ЦСКА и „Левски” билетите ще са на цена от 10 и 6 лв. Децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител.

 

One thought on “128 лева ще струват абонаментните карти за домакинските мачове на „виолетовите“ в Първа лига, билетите са по 8 лева

  • а с Цска-софия колко ще е билета, пак ли 10 лв както с цска

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *