4 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 16 юни, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 5-и. Управител на деня е Луната.
Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, тънките черва, черния дроб и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колит, гастрит, нервен стомах, както и проблеми с нервите.
Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Целият ден е благоприятен за безвредно и дълготрайно боядисване, както и за къдрене. Подредете дрехите в гардероба си и се подгответе за лятната си почивка, ако все още тя ви предстои. Можете да направите различни масажи за отблокиране на блокажи по тялото.
Хранене и диета: В този ден основно се засилва желанието да се храним така, че да подобрим здравето си. Отбягвайте кофеина и спиртните напитки. Полезни са всички салати от кореноплодни зеленчуци, както и варивата, приготвени от тях. Организмът се нуждае от калий и калций.
Цветове, носещи късмет: Зелено, бежово.
Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 9.55 часа.
Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Дева и сутринта е в съвпад с Венера. Подредете планово деня си, като си направите график със задачите. Насладете се на сутрешната си чашка кафе, без да сте обезпокоявани от никого. Целият ден е положителен, ползотворен и благоприятен. Луната е в хармоничен аспект с Юпитер. Мислете позитивно. Това ще ви направи щастливи, бодри и ефективни.

ОВЕН
Късметът е с вас

В понеделник сутрин обърнете по-голямо внимание на ангажиментите си и направете план за действие през цялата седмица. Ще ви се отдадат възможности да поправите стари грешки. Грешки, които сте сторили в миналото. Късметът в следобеда е на ваша страна и ще се убедите колко хубав ден е днешният.

ТЕЛЕЦ
Обмислете желанията си

Обърнете повече внимание на своя личен свят и личните си възприятия за външния свят. Изпийте кафето си на спокойствие и обмислете какво искате да правите през тази седмица. Днес сте осеяни от идеи и желания за развитие. Част от тях можете да превърнете в реалност. За почиващите това е един прекрасен и незабравим ден.

БЛИЗНАЦИ
Обща работа

Днес търсите да осъществите контакти с нови хора и с такива, които могат да ви помогнат в професионалното развитие. Определено сте в правилна посока, защото именно днес съдбата ви дава шанс да общувате с много нови и различни познанства, даващи ви идеи и протягащи ръка за обща и съвместна работа в бъдеще.

РАК
Заложете на почтеността

Днес сте активни в социалната сфера. Търсите подходящите контакти, от които можете да извадите най-добрата полза за себе си. В сферата на частния бизнес това е доста благоприятен ден, стига да си служите с почтени и позволени в общественото пространство начини за спечелване на битки. Непочтените ще бъдат наказвани с провал.

ЛЪВ
Финансова стабилност

Стартирате една доста важна седмица, независимо дали сте на работа, или в отпуск. На първо място през тази седмица ще трябва да обърнете по-голямо внимание на финансовата си стабилност. Днес можете да проучите нови начини за спечелване на допълнителни възнаграждения. Не се страхувайте да си поискате по-висока заплата.

ДЕВА
Развивайте се

Днес Луната гостува във вашия знак и като се има предвид, че сте особено контактни и общителни, денят ви е подготвил интересни срещи и възможност да развиете съвсем нови познанства, да влезете в нови социални среди и да се насладите на новите идеи, които ви даряват всички хора. Не стойте на едно място. Развивайте се.

ВЕЗНИ

Не сте във форма
В понеделник пред вас стоят доста възможности, но ще се възползвате от малко. Причината е в липсата на пълноценна почивка през уикенда. Будите се без настроение и кондиция. Не ви се говори с никого, а всички около вас ви занимават с проблеми, напомняния и желаят да ви насрочат задачи. Скоро ще влезете във форма.

СКОРПИОН
Всички ви подкрепят

Очаква ви доста благоприятен ден, в който можете да проявите своите социални възможности. Независимо дали сте на работа, или в отпуск, вие ще се изявите като водещи фигури в средата, в която се движите. Това е гаранция, че всички ви възприемат добре и че ви подкрепят изцяло. Точно от това се нуждаете.

СТРЕЛЕЦ
Търсете контактите

Не забравяйте да осъществите нови контакти, с които да обсъдите бъдещите си професионални планове. Независимо дали сте на работа, или в редовен отпуск, около вас има достатъчно хора, на които можете да се доверите. Търсете запознанствата, те ще ви донесат много бъдещи придобивки.

КОЗИРОГ
Позитивна енергия

Очаква ви един запомнящ се понеделник. Независимо дали сте на работа, или в почивка, вие ставате център на вниманието. Забавлявайте се независимо от това какво ви се налага да правите. Можете да превърнете хобито си в професия. Можете да пътувате и да се развивате. Прочетете любим цитат от книга, стих или мисъл.

ВОДОЛЕЙ
Напълно отдадени

В понеделник гледате прекалено сериозно на нещата около себе си. Приемате присърце всичко, което ви се случва. От една страна, това е прекрасно, защото ви позволява да се впуснете в действие с цялата си душа. Но от друга, прекалено много анализирате думите и действията на хората около себе си. Няма нужда да го правите.

РИБИ
Позитивна промяна

Стартирате интензивна седмица. Независимо дали сте на работното място, или в годишен отпуск, около вас се навъртат възможности за разширяване на средата от социални контакти. Ще осъществите нови запознанства, които ще оставят дълбока следа във вашето съзнание. Днес нещо в личния ви живот тръгва да се променя.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Добродушни и отзивчиви, вие можете да прощавате и го правите във всяка секунда от своя живот. Интелектът ви е подчертан и сте в състояние да разговаряте на всякакви теми, а ако намерите хора с равен на вашия интелект, по-щастливи от вас няма да има. Важно изискване е отправила съдбата към рождената ви дата, а и към вас самите. Най-високото място, което можете да заемате в този живот, е второто. Задоволете се с него. Не сте родени да дърпате конците и да вземате важни решения. С времето ще се убедите в казаното и ще разберете дълбокия му смисъл.
За вас предстои година на сериозен анализ и вникване назад във времето. Осъзнайте грешките си, извинете се за пропуските си. Сега е моментът да наваксате изпуснатите моменти със семейството си. От друга страна, годината е благоприятна за поставяне на ново начало с учебна цел – преквалификация, курс, някакво обучение.
Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.
Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!