38 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 юли, сряда

Луната е Везни. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на пикочния мехур, отделителната система, панкреаса. Недобре протичат козметичните операции на кожата, премахването на брадавици и циреи. Денят е добър за профилактика и лечение на диабет, инсулинова резистентност, проблеми с пикочните канали, уринирането, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Погрижете се за външния си вид. Купете си нова красива дреха, която ще носите с удоволствие в летните дни. Денят е добър за подстригване на косите и направата на изцяло нова прическа. Кожата се повлиява добре от премахване на бенки, циреи, брадавици, както и топлата коламаска, като косъмът ще пораства по-бавно след процедурата.

Хранене и диета: Не приемайте прекомерно количество вода и течности. Диуретичните медикаменти също не се препоръчват. Днес хапвайте повече храни, богати на мазнини. Не пропускайте ядките, които са източник на полезни мазнини. Изберете леката храна – салати, зеленчуци, плодове. Включете авокадо в менюто си. Постното ще ви накара да се чувствате енергични. Шоколадът в малки количества е позволен.

Цветове, носещи късмет: Розово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 12.15 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува на Везни и възбужда желанието да се обградим с красота, хармония и разбирателство. Често обаче сме колебливи и нерешителни да се погрижим за цялата хармония, която искаме. Нека се научим да ценим онова, което имаме. Повлияни сме от квадратурата между Луната и Сатурн. Не изживявайте драми, ако вървите бавно по пътя си напред към своето развитие. Днешният ден забавя темпото нарочно, за да ни предпази от евентуални грешки, които можем да допуснем заради прибързаност.

 

ОВЕН

Лесно се съгласявате

 

В сряда сте принудени да се поучите от старите грешки и грешките, които сте направили в предходните дни. В деловата област това не е силен ден за вас, защото прекалено лесно се съгласявате с мнението на отсрещната страна. Не е във ваша полза да приемате чужди решения и желания. Затова отложете днешните разговори.

 

ТЕЛЕЦ

Извън традициите

 

Днес мислите и действате както трябва. Имате добре структурирани идеи и планове в главите си. Стартирайте деня с по-дълга и ранна разходка в парка или просто сменете пътя, по който традиционно стигате до работа. Това ще ви оживи и изпълни с енергия. Направете нещо за тялото си. Стартирайте диета.

 

БЛИЗНАЦИ

Важен ден за бизнеса

 

В сряда сутрин се будите в прекрасно настроение. Тонусът ви е на ниво и сте решени да се заемете с важните ангажименти, които имате за остатъка от тази седмица. За всички, които се занимават с частен бизнес, това е важен ден. Ще ви даде отправна посока за мисли и действие. В сферата на любовта ви чака хармония и разбирателство.

 

РАК

Ден за почивка

 

В сряда се оставете на течението. Това не е вашият ден за действия и стартиране на каквото и да било. Това е ден за почивка, отмора и занимание с приятни неща. Натрупайте полезни знания и си извадете поука от наскоро допуснати грешки. Денят не е благоприятен за поставяне на нови начала.

 

ЛЪВ

Важна информация

 

В сряда се заемете само с работата, която можете да свършите в срок и с подобаващо качество. Не се надценявайте и не надскачайте възможностите си. Мнозина от вас ще прекарат деня в сладки приказки с колеги и приятели. За тях този ден няма да е пропилян напразно, защото ще успеят да се сдобият с важна информация за своето бъдеще.

 

ДЕВА

Много работа

 

В сряда сутринта сте в отлично настроение, въпреки че доста от несвършените вчера задачи ви висят на врата и чакат да бъдат отметнати днес. Сили и възможности за действие не ви липсват, така че ще отхвърлите цялата насъбрала се работа. Не се лишавайте от възможността вечерта да отдъхнете с колеги в приятна компания.

ВЕЗНИ

Бъдете автономни

 

Сряда е денят, в който вие блестите, вие казвате правилата и вие правите впечатление на другите хора. Не би следвало да позволявате някой да ви казва какво да правите и как да си вършите работата. Борете се за автономност и свобода. Днес стартирате нов етап, нов период в развитието си.

 

СКОРПИОН

Слейте се с обществото

 

Стремите се към хармония, но трудно ще я постигнете днес. Причината е, че занимавате хората около вас с неща, които не ги интересуват. Опитайте да обърнете повече внимание на своето личностно развитие. Слейте се с обществото, а не се стремете да се откроите от него. Така по-лесно ще изживеете своята сряда.

 

СТРЕЛЕЦ

Служебни дилеми

 

В сряда всеки се опитва да ви каже как да живеете. Да ви научи как да вземате решения и какво да правите в определени ситуации. Не се нуждаете от наставници. Днес сте изправени пред дилеми на работното място, които трябва да решите само и единствено вие. Автономно.

 

КОЗИРОГ

Лидерски стремежи

 

Очаква ви ведър и доста ползотворен ден, стига вие самите да сте си направили предварителните планове за действие. Откроявате се като личности, които търсят да заемат лидерското място. Ще се борите за първенство и ще се стремите вашият глас да бъде чут на всяка цена.

 

ВОДОЛЕЙ

Кавги с обкръжението

 

Днес сте борбени и енергични. Работоспособността ви расте. Имате ясни планове какво искате да свършите днес и още в сутрешните часове ще го отметнете. Хапливи се оказват единствено взаимоотношенията ви с хората около вас. Често изпадате в различни ситуации на спорове и кавги, от които няма как да избягате.

 

РИБИ

Без инициативи

 

Не се учудвайте, ако днешният ден ви се стори тромав и неособено благоприятен за действия. Такъв е. Сряда е от дните, в които не бива да се заемате с нищо важно. Не че не е активен, но каквото и да подемете, все не свършва добре. По-добре обърнете внимание на рутинните си ангажименти и не предприемайте инициативи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Някога далече в миналото си сте били егоистични натури, гледащи по-скоро за себе си, за собствената си угода и притежание. Искали сте любов, а не сте умеели да дарявате такава. Сега е моментът да докажете, че умеете да мислите и за другите, да ги дарите с цялата си любов и внимание, но без да ги задушавате, за да не отскочите в другата крайност. Дарявайте ги с това, което искат, бъдете щедри, но справедливи.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да приключи успешно един деветгодишен цикъл. Погледнете назад и вижте какво е останало за довършване. Сега ви се дава последен шанс да го докарате до край, иначе в идните няколко години то ще ви създава проблеми.

Здраве: Възможни са чести главоболия. Бъдете внимателни с очите, зъбите и не преуморявайте ума си.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *