Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 20 – 26 юли

Щастието каца на рамото на онези, които го търсят и се стремят към него

Здраве: Повдигнете самочувствието си и личната си самооценка. Повярвайте в себе си и се чувствайте комфортно. Това ще ви дари със здраве и сили през тази седмица. Забранено е ваденето на зъби в дните от неделя до четвъртък. В сряда и четвъртък успешно можете да лекувате зъбни кариеси или да посетите своя зъболекар за почистване на зъбен камък.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са от понеделник до четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Неблагоприятни дни: петък, събота и неделя. Коламаска можете да направите в дните неделя следобед до вторник. Масажи: Лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: сряда и четвъртък. Неблагоприятни дни за поставяне на обеци – няма такива. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези процедури през седмицата.

Хранене и диета: Осигурете си по три основни и хранения и две междинни закуски. Така ще приемате по-малки количества през по-чести интервали. Пълнеем много по-бързо, ако прекаляваме с количеството на порциите. Луната е нарастваща и предизвиква глада ни. Днес и през уикенда той ще е за сладко. Можем да го потиснем, като хапваме повече пресни плодове. В понеделник можете да стартирате хранителен режим, който да спазвате по-стриктно дълго време. Ще даде нужните резултати. Нека сряда бъде денят, в който да се опитате да хапвате изцяло постна храна. Приемете го като предизвикателство и вижте, колко добре ще се почувствате в летните горещини.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Скорпион, Стрелец и Козирог. Повдигнете самочувствието си. Погледнете се отстрани и повишете самооценката си. Уикендът е белязан от хармоничен аспект между Венера и Юпитер, обещаващ разбирателство и домашно спокойствие. Щастието каца на рамото на онези, които го търсят и се стремят към него. Бъдете активни и го предизвикайте в живота си. В понеделник Слънцето навлиза в Лъв и носи полъх на нови емоции, лятно настроение и оживление както при отпускарите, така и при работещите. Ако сте от вторите, подредете бюрото и офиса си и поставете фигурка до монитора, която да ви радва и изпълва с настроение всеки миг, когато я погледнете. И все пак, не прекалявайте с положителното си настроение. Във вторник Венера и Нептун са в опозиция и ако сте прекалено благо настроени към хората около себе си, вероятността някой да се възползва от вас не е никак малка. Избягвайте запознанствата в този ден. От сряда – 25 юли, стартира поредната ретроградна фаза на Меркурий. Ограничавайте се от предприемане на нови постъпки и в служебния живот, и в личен аспект. Рискът да стъпите накриво е голям, като се има предвид, че през тази негова ретроградна фаза всички хора ще проявяваме склонността да се надценяваме и да се стремим към хапки, които не са за нашите уста.

 

ОВЕН

По нов път

През този период повдигнете самочувствието си и направете нещо за самите себе си. Тръгнете по нов път, променете нещо в начина си на живот. Колкото и малко да е то, ще ви се отрази прекрасно. Дори смяната на някои свои хранителни навици ще ви накара да се почувствате облагородени. Очаква ви един хармоничен уикенд, следван от противоречива работна седмица. Самите вие през нея създавате условията за кавги и разправии. Опитайте да укротите емоциите и да се радвате на всичко, което ви се случва. Ретроградното движение на Меркурий изисква да изгладите някои свои недостатъци в характера.

 

ТЕЛЕЦ

Време е за ремонт

За вас седмицата, която предстои, ще е доста благоприятна. Стартира с прекрасни усещания и възможности за успех. Още през уикенда Венера е повлияна хармонично от Юпитер. Не се оплаквайте от липса на късмет. Напротив, имате го в излишък и това ще си проличи. Необвързаните могат да срещнат интересна партия за себе си. Не се лишавайте от общуване с хора от противоположния пол. През работната седмица бъдете една идея по-мнителни към всички, които ви се пишат приятели. Може да са само под прикритие и ненадейно да ви изненадат с недобронамерени действия. Имайте едно наум. Ретроградният Меркурий започва своята нова фаза през следващата седмица. Все нещо в дома ви ще се счупи. Това е един прекрасен летен период за ремонт и реновиране. Възползвайте се.

 

БЛИЗНАЦИ

В застой

Както всеки път, така и сега при предстоящото ретроградно движение на вашата планета управител Меркурий, вие се намирате в застой. Но никак не сте притеснени. Голяма част от вас в момента са в годишния си отпуск, а онези, на които им се налага да работят, го правят съвсем лежерно и без никакви усилия да постигнат големи резултати. Няма кой да ви кори за подобно поведение. От вас през тази седмица не се иска много, а само едно – каквото и да предприемате, пазете се от допускане на грешки поради невнимание. Прекалено разсеяни сте и често можете да си навредите заради липсата на координация. Бъдете спокойни, скоро всичко ще си влезе в нормалното русло.

 

РАК

Парични грижи

За вас следва важен период. Обърнете по-голямо внимание на домашните си ангажименти и занимания. Не бягайте прекалено от отговорността вкъщи с оправданието, че имате много работа за вършене в службата. В момента трябва да балансирате и в служебното ви ежедневие, и в домашното. Навлизането на Слънцето в Лъв отключва множество ниши и разходни центрове, които зейват като дупки. Ще трябва да внимавате повече с финансите и да погасявате всяко задало се задължение своевременно. Не вземайте заеми, защото така няма да си разрешите проблемите.

 

ЛЪВ

Пазете се от измами

За вас стартира един много специален момент. С навлизането на Слънцето във вашия зодиакален знак започва да тече изцяло нов период. Сега можете да направите сериозни промени в живота си, да реновирате нещо старо или да захвърлите ненужни мисли, връзки и вещи на боклука. Освободете се от грижите и проблемите. Щастливият тригон между Венера и Юпитер ви зарежда с настроение и късмет през уикенда и през новата седмица. Но все пак, бъдете внимателни около вторник, когато наоколо се навъртат хора с не особено чисти помисли спрямо вас. Можете без да искате да станете обект на парична измама. Пазете се.

 

ДЕВА

Времето е спряло

Както всеки път, когато се задава ретроградна фаза на Меркурий, така и сега вие се чувствате в момент на застой. През тази седмица са блокирани мислите и емоциите ви. Сякаш нищо не може да ви въздейства. Капсуловали сте своите страсти и не демонстрирате никакви реакции. Останете насаме със себе си и не търсете контакта с много хора, защото ще се окажете доста натоварени. Работната седмица изисква да сте малко по-отдалечени от другите и да не привличате нови запознанства. Вероятността да попаднете на хора, които в бъдеще ще ви измамят, е голяма. Спестете си го.

 

ВЕЗНИ

Разочарование от приятел

Предстои ви седмица на различните страсти и емоции. Венера, вашият управител е в хармоничен аспект с Юпитер и тази енергия ви дава положителна емоция, усещане за късмет и просперитет. Заформя се незабравим уикенд, в който вие ще бъдете основни лица, към които ще са насочени хорските очи. Пригответе се да заемете центъра на вниманието. През работната седмица ще бъдете наранени от близък за вас човек. Човек, на който сте имали безкрайно доверие, а той няма да го оправдае. Важно е да продължите напред и да си вземете нужната поука от случващото се. Ретроградното движение на Меркурий ще ви помогне в следващия един месец да си направите ясна равносметка на приятелствата и контактите.

 

СКОРПИОН

Отхвърляте проблемите

Следващите седем дни идват за вас с добри новини и шансове. Притежавате търпението да се справите с всеки един проблем и да разрешите всяка една трудност. Уикенда изкарайте така, както вие искате. Правете неща, които на вас ви се правят. Не се стремете да угаждате на другите. Поставете себе си в центъра. Заслужавате го. През работната седмица ще ви се наложи да се справяте с проблеми, които някой друг е сътворил. Нищо работа да се потрудите и да ги разрешите със замах. Ретроградното движение на Меркурий стартира в края на идната работна седмица и до голяма степен ще блокира някои ваши професионални намерения. Да, налага се да стопирате с инициативите поне до средата на август. Но всичко това ще е за добро.

 

СТРЕЛЕЦ

Шанс

За вас предстои една изключително щастлива седмица. Късметът ви е силен и е изразен във всички житейски направления. Иска се да бъдете отворени към нови предложения, да търсите промяната в живота си. С навлизането на Слънцето в Лъв за вас стартира нов етап и вие можете да се възползвате от неговото начало. Посрещнете го с добро настроение и високи очаквания. Хоризонтът е добър и за личния, и за служебния живот. И за обвързаните, и за необвързаните представители. И за работещите, и за безработните. Всеки има своя шанс, залегнал в следващата една седмица. Търсете го.

 

КОЗИРОГ

Прикрити и потайни

Вие също се радвате на благоприятна седмица. Късметът е във ваша полза и можете да му се доверите изцяло. Очаква ви позитивен уикенд, който можете да споделите с приятна компания и с хора, които ви зареждат с положителни емоции. През работната седмица не бъдете прекалено доверчиви. Човек, който не подозирате, ще се опита да ви измами по нелеп начин. Не го позволявайте. Слънцето навлиза в Лъв и ви прави доста потайни и прикрити личности в следващия един месец. Трудно ще споделяте, трудно ще разкривате тайни около себе си. Донякъде това е добре, защото ще ви пази от недоброжелатели.

 

ВОДОЛЕЙ

Добри резултата

Очаквайте добри новини и резултати през тази седмица. Късметът е на ваша страна на работното място, независимо дали сте в службата, или в отпуск. Действия, които вече сте извършили през последните няколко седмици, ще ви се отплатят с финални резултати. Справили сте се брилянтно и това няма как да не се отрази на възнаграждението ви в края на месеца. Все пак, добре е да сте пестеливи. Колкото и да се повишава финансовото ви заплащане, непредвидени разходи ви гонят по петите. Предвидете някой друг лев за извънредни такива.

 

РИБИ

Помислете за здравето си

В една доста благоприятна седмица за всички зодии вие оставате сякаш с лъжовни и неоправдани очаквания. Причината е, че неотдавна сте се доверили на хора, които сега се оказва, че са ви измамили. Нищо, преглътнете го и продължавайте напред. Обърнете повече внимание на деловата си дейност и на документите в службата. Можете да ги вкарате в ред до сряда, за да посрещнете предстоящото ретроградно движение на Меркурий подготвени за всякакви ситуации. Навлизането на Слънцето в Лъв ще ви дари с много жизнена енергия, но и с едно предупреждение, че ако не направите нещо за тялото си, можете да си навлечете здравословни неразположения. Така че, помислете за започване на спорт, диета и по-здравословен начин на живот от днес нататък.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

20 юли. Ако празнувате рожден ден на 20 юли, това говори за вас, че сте плахи и нерешителни, чувствителни и болезнено грижовни към семейството, дома и близките си. В началото на своя живот сте подвластни на много лишения и дори огорчения, но идва един момент, в който всичко си идва на мястото. Слънцето изгрява и за вас в точно определен етап от живота ви. Не се плашете от трудностите, през които преминавате. Те имат простата задача да ви научат да живеете и да се справяте с живота си пълноценно.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Точно сега не е моментът да се учите на решителност, защото всяко прибързано решение, което вземате, ще ви носи загуби. Оставете се на течението. То ще ви отведе във вярната посока, а вашето семейство ще ви подкрепя. Подкрепяйте го и вие.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и черния дроб. Не правете безсмислени и несъобразени с лекар диети.

21 юли. Вие сте симпатични и контактни Раци. Всички ви уважават заради умението ви да сте лъчезарни и любезни. Всеотдайността обаче невинаги е добродетел, защото ви кара да се раздавате до степен, в която няма вече какво да давате от себе си. Предоверявате се прекалено много, което ви прави лесна плячка в ръцете на недоброжелателите. Бъдете малко по-прикрити и се дръжте съвсем приятелски единствено с тези, които познавате от години и за които знаете със сигурност, че няма да ви забият нож в гърба.

Навлизате в година на радости и щастие. Може да се каже, че това е най-позитивната година, сравнена с изминалите девет. Бъдете оптимисти и ще ви се случват само хубави неща. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Предстои ви пълно обновление на средата ви на живот. Можете да намерите нови приятели и да загърбите старите недоброжелатели.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

22 юли. Ако празнувате рожден ден днес – на 22 юли, то вие сте подвластни на кармична разплата заради грехове, които трябва да изкупувате вследствие на минали прераждания. Това е причината да вървите бавно по своя път. Той е изпълнен с много трудности и бариери. Склонността ви да се предоверявате, да се мислите за непогрешими и да корите други за собствените си грешки още повече усложняват кармичната ви програма. Научете се да се вслушвате в това, което ви се говори за да не грешите. Слушайте съветите на близките си и ще видите, че животът ви ще бъде в пъти по-лек.

Годината, в която навлизате, е трудна за по-младите от вас и рутинна за по-възрастните, които вече са натрупали житейски опит. Не се предавайте пред трудностите, а се борете, за да надвиете над всяка пречка, застанала на пътя ви. Бъдете силни и ще успеете. Успехът през тази година е най-сладката ви награда.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *