95 четения

Станислав Генчев, Тодор Колев и юноши от школата на „Етър ВТ“ подсилват „Локо“ (Дряново) в Северозападната Трета лига

Сериозен брой попълнения от школата на „Етър ВТ“ подсилват новия участник в Северозападната Трета лига – „Локомотив“ (Дряново). Във вторник отборът на дряновските „железничари“ проведе първата си тренировка с група от 25 футболисти.

Треньорският щаб на „Локомотив“-  Иван Шипкалиев, Пламен Митев, Пламен Обрешков и Радомир Николов от Габрово, ще разчита на девет попълнения от „Етър ВТ“, играли през отминалия сезон в U 17. Възможност да се развиват и трупат опит при мъжете получават Алекс Паунчев, Ростислав Красимиров, Стоил Стоилов, Анжело Георгиев, Христо Иванов, Асен Бисеров, Николай Лазаров, Матьо Гагов и Димитър Динев. Ангажимент да помага е поел и бившият футболист на „Етър“ и „Етър 1924“ Свилен Василев. Когато имат възможност, за „Локомотив“ ще играят и треньорите на мъжкия тим на „виолетовите“ Станислав Генчев и Тодор Колев. Преди тренировката в съблекалнята на стадиона директорът на ДЮШ „Етър ВТ” Кольо Велков се обърна с прочувствени думи към всички присъстващи. Той пожела успех на отбора и на ръководството на клуба, изрази безрезервната си подкрепа и сподели радостта си от дългогодишното партниране с великотърновския и с дряновския футболен клуб.

Любопитно е, че към „Локомотив“ ще се присъедини младежкият национал на Македония и юноша на „Шалке 04“ Любиша Манолчов, високият 194 сантиметра централен защитник, придобил наскоро българско гражданство. Останалите футболисти са от Дряново и Габрово.

Снощи от 19:00 часа на стадион „Локомотив” в Дряново бе първата контрола на „железничарите“ срещу на „Янтра” (Габрово).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *