Започна строежът на „Кауфланд“, гонят пуск до края на годината

7 млн. ще струва новият търговски обект, ще има интернет и навигационна система

 

ДЪЛГООЧАКВАНОТО СТРОИТЕЛСТВО НА МАГАЗИН „КАУФЛАНД“ ЗАПОЧНА. От веригата информираха специално за „Борба“, че планират да отворят новия обект в края на годината. Багери в момента подготвят основите на терена, където до неотдавна се извисяваше недовършеният хирургически блок. Работи се и в почивните дни, тъй като сроковете за изпълнението са кратки. Паралелно от „Кауфланд“ набират и персонал и формират мениджърския екип, показа още наша проверка. Строителството се забави с няколко месеца заради неуредици покрай елзахранването, избор на изпълнител и организация на работата, но вече започна. Като подизпълнители са ангажирани и няколко компании от региона.

СТРОИТЕЛСТВОТО НА ОБЕКТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЩЕ КОСТВА БЛИЗО 7 МЛН. ЛВ.

Още около 10 млн. струваше на компанията покупката на терена, събарянето на стария хирургически блок и подготвянето на площта за същинското строителство. Новият магазин ще е с площ от почти 4 хил. кв. метра и 7 хил. кв. метра просторен паркинг. Строителното разрешително бе издадено още през февруари, когато бе съгласуван и специалният пътен възел откъм улица „Краков“, откъдето ще се влиза в магазина. Той ще е от типа „търговски център“, като в хипермаркета ще има и още доста други търговски обекти.

МАГАЗИНЪТ ЩЕ ИМА БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ И СПЕЦИАЛНА НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА, КОЯТО ЩЕ УЛЕСНЯВА В ПАЗАРУВАНЕТО.

Разширените коридори и по-ниските рафтове ще пестят време на потребителите и ще дават възможност за бърз достъп до касите от всяка точка на хипермаркета.

Стилян НАЙДЕНОВ

Сн. авторът

7 thoughts on “Започна строежът на „Кауфланд“, гонят пуск до края на годината

 • 23.07.2018 в 16:33
  Permalink

  Как го набират тоя персонал , тайно ли, щото в джобса обяви няма??

  Отговор
  • 29.07.2018 в 10:57
   Permalink

   има обяви, дори и в парка в Марно поле имаше щанд, на магазина където можеш да си попълниш заявлението

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *