233 четения

Ексдепутатът Евгени Стоев стана дядо за втори път

Бившият депутат от ГЕРБ Евгени Стоев се радва на второ внуче. Той стана дядо на момиченце, родено от дъщеря му Зорница. Малката госпожица носи името Полина и е кръстена на известната лекарка във Велико Търново д-р Полина Филева – майка на щастливия татко на бебето. Момиченцето проплакало в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ на празника Илинден – 20 юли. То се появило на бял свят с помощта на началника на родилно отделение доц. д-р Светлозар Стойков и било с тегло 3150 гр.

„Раждането мина благополучно. Всичко беше нормално и сме много щастливи. На 23 юли ги изписаха и вече са вкъщи“, сподели Стоев.

Дългогодишният народен представител коментира, че все още не е взел подарък за внучка си и тепърва ще избира какво да й купи. Казва, че сега прекарва почти цялото си време във Велико Търново и се наслаждава на прекрасни моменти със семейството си. Стоев е решен да не изпуска нито един момент от порастването на Полина, защото заради работата си често отсъствал и не успявал да се порадва пълноценно на първото си внуче – Евгени. Затова бившият политик е готов да успокоява болки от колики и поникване на зъбчета, като подчертава, че тези моменти са безценни и не би ги заменил за нищо.

Хубавите поводи за ексдепутата се допълват и от рождения му ден. Вчера той навършил 56 години, а две седмици по-рано със съпругата му отбелязали годишнина от сватбата.

Стоев е един от най-дългогодишните народни представители от региона. Той защитава интересите на хората от търновския край три мандата.

Галина ГЕОРГИЕВА

4 коментара за “Ексдепутатът Евгени Стоев стана дядо за втори път

 • 24.07.2018 в 21:29
  Permalink

  Каква простащина! Това какво ни интересува някакъв хрантутник, че щял да успокоява колики? Няма ли да спрете със селандурщината си?

  Отговор
 • 25.07.2018 в 11:57
  Permalink

  този не беше ли с вертуто

  Отговор
 • 25.07.2018 в 12:59
  Permalink

  осигурил е поколенията не го мислете.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!