48 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 26 юли, четвъртък

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 14-ти в 15-и в 20,00 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на коленните стави, плановите интервенции на костите, манипулациите на кожата, ваденето на зъби. Добре протичат профилактиката и лечението на зъбни кариеси, почистване на зъбен камък, рехабилитация и раздвижване на крайници.

Красота и външен вид: Можете да направите масаж на цялото тяло, да направите лечебни масажи за лечение на блокажи в организма. Денят е подходящ за подстригване на косите, боядисване и накъдряне. Обработвайте кожата си с подходящи мазила, за да я подхраните и заздравите. Забранено е посещението при маникюрист за направа на маникюр и педикюр. Не режете ноктите си.

Хранене и диета: Днес избирайте необработвана топлинно храна, която да внесе жизненост и тонус в организма ви. Избягвайте всякакви видове колбаси, полуфабрикати и тестени изделия. Хапвайте пресни зеленчуци, които в този сезон са в изобилие.

Цветове, носещи късмет: Черно, бяло и зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 20.00 часа.

Звездни аспекти за деня: Меркурий вече стартира своята ретроградна фаза в Лъв, която ще продължи до 19 август. През това време ограничете подписването на договори, споразумения и покупките на вещи или техника за дома и офиса. Дори и да ви се струва, че в деня ви върлува хаос, не се отказвайте от намеренията си. Днес работете ритмично. Луната е в хармонични аспекти с Венера и Нептун, като гарантира благоприятната развръзка на всеки един проблем.

 

ОВЕН

Без напрежение

В желанието си да се покажете на работното място можете да допуснете най-големите грешки. Искате да се заемете с много неща, за да блеснете. Това не е правилното решение. Днес ще успяват онези, които се заемат с леки работи. С дейности, които вършите без напрежение и излишни нерви.

 

ТЕЛЕЦ

Не изказвайте мнение

Работете внимателно. Днес работните ви постижения моментално ще рефлектират върху финансите ви и обратното – грешите ли, ще си платите за невниманието до седмица. Избягвайте да се месите в интрига, която вече се е развила в офиса или на работното място. Не е ваша работа да изказвате мнение.

 

БЛИЗНАЦИ

Късметът е с вас

Дори и на моменти четвъртък да ви се стори емоционален и нестабилен ден, не превръщайте това усещане във водещо. Потискайте емоцията и се замете с важните си дела. Днес ще имате късмет в службата. Независимо че сте разсеяни на моменти, ще успеете да свършите онова, което сте си наумили.

 

РАК

Изненадващи приходи

Предстои да направите важни разговори на работното място. Избягвайте да влагате лично отношение, защото личното отношение само ще влоши нещата, вместо да ги подобри. Споделете с доверен колега за притесненията си, ако имате такива. Ще бъдете разбрани и изслушани. Денят ще донесе изненадващи приходи за мнозина.

 

ЛЪВ

Бъдете отговорни

В четвъртък проявете максимална отговорност към всичко, което трябва да свършите. Избягвайте да поставяте нови начала, защото трудно ще ги довършите във времето. Не е изключено да сте особено раздразнителни и да обвинявате хората около себе си, че ви пречат или че ви преграждат пътя към успеха.

 

ДЕВА

Хаос

Действайте внимателно и подхождайте с нужната съмнителност към всяко едно предложение, което ви се отправя. Днес е първият ден от ретроградното движение на Меркурий и е възможно да се чувствате объркани и хаотични. Заложете на леките ангажименти и не се заемайте с нещо непосилно.

 

ВЕЗНИ

Концентрирайте се

Ще има на кого да разчитате днес, но за целта е добре да покажете своята отговорност и желание за взаимопомощ. Служебният ден няма да е от най-леките въпреки деловите задачи да вървят най-бързо. Внимавайте да не допускате малки грешки. Точно те ще ви създадат проблеми след някой друг ден. Бъдете малко по-концентрирани.

 

СКОРПИОН

Имате добри идеи

Важно е да решите някои финансови въпроси, касаещи днешната дата на месеца. Обърнете внимание на идеите си, които днес са особено ползотворни и ако решите да ги превърнете в реалност някой ден, със сигурност ще се радвате на подкрепа и добри резултати. Действайте и бъдете съсредоточени.

 

СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте

В четвъртък не страдате от липса на добри идеи, но ги пазете за себе си, защото е възможно и някой да ви ги открадне в мига, в който ги споделите. Премълчавайте си. Активността ви е подчертана и затова денят ви ще протича доста интензивно, забързано, но и успешно. Единствената бележка е да не споделяте мислите си.

 

КОЗИРОГ

Действайте кротко

Напрегнати, но доста енергични сте днес. Луната се движи във вашия знак и ви зарежда със сила, но и с огромна доза емоционалност. Важно е да я овладеете, за да не допуснете нещата да тръгнат в посока, в която не сте очаквали. Успехи можете да постигнете, но ако работите кротко и мислите рационално. Направете го.

 

ВОДОЛЕЙ

Вгледайте се в себе си

Денят не е никак лош за вас, но Луната днес се движи в сектор от звездната ви карта, който отговаря за вътрешните ви нагласи. Ще бъдете интровертни, обърнати към себе си и анализиращи поведението си в последните няколко дни. Не се заемайте с важни ангажименти, защото няма да ги завършите в срок.

 

РИБИ

Имате късмет

Четвъртък ви носи късмет, защото в повечето случаи се справяте леко и безпроблемно със задачите на работното място. Не трябва да подминаваме факта, че спазвате старателно и обявените срокове. Няма да оставате в извънработно време и ще имате достатъчно мигове с любимите хора на вечеря. Поговорете си за нещо приятно.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си дата на кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юли. Прекалената ви доброта и жертвоготовност са причината все да сте от хората, които вършат цялата работа в колектива. Вашата нерешителност обаче е тази, която не ви позволява да започнете самостоятелен бизнес, с какъвто трябва да се занимавате. По-добра ще бъде реализацията ви, ако работите сами, а не делите идеите и усилията си с партньори, защото все става така, че вършите чуждите задачи, а за своите не ви остава време. Още днес се замислете колко много губите по този начин и поставете начало на нова самостоятелна дейност. Вие сте Лъвове и сте родени, за да решавате еднолично. В любовта трудно се решавате на първата крачка, но ви е отредено да имате добър и хармоничен интимен живот.

Навлизате в една от най-желаните години, в която достойно и по честен път можете да повишите своите доходи и да стабилизирате материалното си благосъстояние. Не забравяйте, че всяка допълнителна работа е от значение и не бива да я отказвате. Както и не бива да оставате за дълго време безработни, защото така ще ви тръгне за следващите девет години. Трудете се усърдно и трудът ви ще бъде възнаграден. И с кредитите внимавайте. Не теглете заеми, които няма да върнете в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!