Отборът на „Кока Кола” е шампион на турнира по футбол на малки врати в Джулюница, Иван Иванов е голмайстор

Завърши традиционният турнир по футбол на малки врати „Джулюница Лято 2018”. В събота вечерта на електрическо осветление, отлично подготвен терен, пред препълнени трибуни и екзалтирана публика се изиграха финалните двубои, в които се видяха множество майсторски футболни изпълнения. Програмата започна с демонстративен мач между ветерани и юноши на ФК „Владислав” (Джулюница) – двубой, противопоставил славното минало и светлото бъдеще.

В срещата за трето място тимът на „Епъл” (Джулюница) – миналогодишен първенец, след няколко обрата, се наложи на отбора от Козаревец с резултат 4:3. Головете за джулюнчани бяха отбелязани от Даниел Димитров – два, Илиян Петков и Цветомир Додуров. За загубилите се разписаха Валентин Парашкевов, също на два пъти, и веднъж Станимир Андреев.

Финалната среща на турнира противопостави „Кока Кола” (Джулюница) и „Корадо България” (Стражица), предложили на зрителите истинско зрелище. През първото полувреме след по-добра игра, „Кока Кола” поведе с гол на Иван Иванов. Втората част също започна успешно за тях и набързо резултатът набъбна до 3:0, като точни бяха Ангел Кабакчиев и Иван Иванов. Едва тогава състезателите от Стражица се разиграха, втурнаха се напред и с голове на Атанас Евтимов и Георги Георгиев набързо върнаха интригата на терена. До края на срещата „Корадо България” натисна здраво, създаде няколко положения, но до късна драма не се стигна и така след загубеният финал през миналото лято, отборът на „Кока Кола” (Джулюница) заслужено спечели турнира. За всички тимове бяха предвидени купи, грамоти, плакети и предметни награди. Раздадени бяха и предвидените индивидуални награди. Призът за най- млад състезател получи Мирослав Димитров от „Анималс” (Джулюница), за най-възрастен стана притежание на Николай Колев – Бай Кольо от „Земеделец” (Джулюница), а за най-коректен отбор беше отличен тимът на Козаревец. За най-добър вратар на турнира беше определен Ивелин Пройнов от „Корадо България” (Стражица), голмайстор стана Иван Иванов от отбора на победителите с 11 попадения, а за най-полезен състезател (MVP) плакет получи играчът от тима на „Епъл” (Джулюница) Цветомир Додуров. Специалната награда за най-проспериращ млад състезател от с. Джулюница на името на дългогодишния учител и спортен деятел Богомил Йорданов бе присъдена на Христо Кенарев от „Анималс” (Джулюница).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *