Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 2 август, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Ваденето на зъб протича с усложнения. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и епилация с топла коламаска. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Масажите в областта на врата се отразяват благотворно.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Денят е благоприятен за стартиране на дългосрочна диета или дългосрочен хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 12,34 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в Овен. Зарежда ни с ентусиазъм, оптимизъм и ни подканя към действие. Заради вчерашната квадратура между Марс и Уран вече не можем да живеем с нещата, с които сме свикнали. Събужда се желание да направим малка или голяма промяна в живота си, която да ни даде нов импулс за живот.

 

ОВЕН

Заявявате своето мнение

Отдайте се на мечтите и целите си. Не се притеснявайте да заявите своето мнение. Ще бъдете център на вниманието и често около вас ще има хора, които да ви подкрепят и насърчават да вървите напред. Можете да направите своите малки промени към по-добър живот, стига да не са свързани с подписване на договори в деловата област.

 

ТЕЛЕЦ

Денят е позитивен

В четвъртък доста добре преценявате всяка една ситуация, в която попадате. Правите го правилно и без излишна емоция. Денят е позитивен за вас, ако вече сте направили планове за действие и ги следвате неотклонно. Все още не е дошъл моментът за промени при вас. Не правете драстични такива.

 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте предизвикателства

Очаквайте доста предизвикателства през този ден. Ще заемете известна част от центъра на вниманието и доста от погледите ще бъдат насочени към вас. Денят изисква да сте напористи в сферата на общуването и комуникацията. Правете впечатление и се стремете да бъдете забелязани. За ваше добро е.

 

РАК

Не гледайте назад

Осъзнавате доста спирачки, които възпират пътя ви напред. Днешният ден ще ви помогне да се освободите от мисли и предразсъдъци, непозволяващи да се разкриете изцяло и да покажете своя потенциал. Оставете нещо старо зад гърба си и погледнете напред към бъдещето.

 

ЛЪВ

Пожелайте си хубави неща

В четвъртък е важно да проявите решителност, упоритост и по този начин да построите плановете си за цялата предстояща година пред себе си. Рождените ви дни са един вид начало на нов период, затова и август за вас е праг на нещо ново, в което навлизате. Пожелайте си хубави неща. Ще ви се сбъднат.

 

ДЕВА

Освобождаване

Въпреки че е трудно при вас да се говори за успокоение, през този ден ще можете да си поемете въздух. Напрежението стихва, темпото се забавя. Обградете се с положителни мисли и благоприятни очаквания. Ще скъсате връзката с нещо старо, което ви е задържало до този момент. Ще се почувствате освободени.

 

ВЕЗНИ

Хубав ден

В четвъртък ви предстоят хубави моменти, които ще ви помогнат да мислите позитивно. На работното място разполагате със сили да се справите с ежедневните дребни проблеми. Не ги отлагайте, а ги решете на мига. Не е изключено да получите добро предложение от финансова гледна точка – нова работа или проект за вършене.

 

СКОРПИОН

Завършете нещо старо

Не се учудвайте, ако при вас нещата днес не се редят съвсем според вашите предварителни искания. Денят носи едно естествено забавяне, което изисква да отсеете важните от неважните ангажименти и да се насочите към първите. Не си давайте прекалено много зор. Завършете нещо старо и ще бъдете особено доволни от себе си.

 

СТРЕЛЕЦ

Планирайте

Движението на Луната в Овен ви зарежда с оптимизъм. Дарява ви оживление и добро настроение. Днес имате възможност да построите плановете си в по-дългосрочен аспект. Не влизайте в пререкания. Днес не сте на вълна спорове. Вълнуват ви съвсем други неща – мислите ви са в далечното бъдеще. Планирайте.

 

КОЗИРОГ

Не се претоварвайте

Събуждате се със спокойствие. Не бързайте през този ден. Дайте си нужното време, за да свършите всичко, което сте си набелязали. Избягвайте да си поставяте кратки крайни срокове. Действайте с лекота. Днес натоварването само ще ви изтощи психически, без да има никакъв смисъл от него.

 

ВОДОЛЕЙ

Искате промяна

Не само днес, а и през цялата седмица вие сте особено нервни, нетърпеливи, избухливи и заядливи. Причината е в желанието ви да смените статуквото, да направите драстични промени и да прескочите в един изцяло нов период. Старото ви потиска и изморява. Не сте съгласни с него. Днес сте бунтари, които искат промяна.

 

РИБИ

Изчистете сметките си

В четвъртък завършете някои стари сметки в живота си. Върнете заеми или потърсете парите си, ако вие сте дали заем. Изчистете сметките си. Това ще ви успокои, а и ще даде поле за нови финансови и бизнес начинания в следващите дни. Днес е важно да знаете, с какъв точно капитал разполагате – личен или професионален.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте от онези Лъвове, които се чувстват сигурни в себе си само тогава, когато са обичани и подкрепяни. Не сте от хората, които сами прокарват пътя си напред. Напротив, вървите по отъпкани пътеки и печелите по точки тогава, когато знаете, че има някой зад гърба ви, тоест – че сте подкрепяни. Научете се да сте малко по-решителни, да правите лъвски скоци. Заложено ви е по съдба да успеете в този живот. Не сключвайте ранен брак.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие! Сега можете да промените средата на живот, ако има хора, които не ви допадат в последно време. Разширете кръгозора от контакти.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *