70 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 3 – 9 август

Мерете приказките си и не влизайте в излишни спорове

Здраве:  Зареждайте се с положителни мисли и превърнете нагласата си към живота в позитивна. Това ще ви дари с крепко здраве в променливите летни дни. Днес не прекалявайте с престоя пред компютъра или телевизора. Завършете работната седмица с разходка в парка, която да ви зареди емоционално. През уикенда бъдете внимателни със студените напитки. Те бързо утоляват жаждата, но през тези дни могат да ви причинят болно гърло, което в началото на новата седмица да прерасне в по-сериозно заболяване. Пазете се. През новата работна седмица избягвайте да се претоварвате прекомерно психически. Заради предстоящото новолуние психиката ни е лабилна. Всеки емоционален дисбаланс може да рефлектира и върху физическото ни здраве.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са петък, събота, неделя, понеделник, вторник. Неподходящи дни: сряда и четвъртък. Коламаска можете да направите през уикенда. Масажи: Лечебни – събота и неделя, ароматни и релаксиращи – понеделник и вторник. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в понеделник и вторник.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и подпомага отслабването, ако искате да го постигнете. Храните ли се вече здравословно и диетично, продължавайте все така, резултатите няма да закъснеят. Ако искате да стартирате своя дългосрочен хранителен режим, направете го още днес, в петък, за да имате зелена светлина и от звездите. Хапвайте плодове и сезонни зеленчуци през уикенда. В понеделник и вторник си позволете малко шоколад, който ще подсили чувството ви за щастие, без да навреди на фигурата. В сряда и четвъртък бъдете особено внимателни с подправките, които слагате в ястията си. стомахът е чувствителен и може да обострите язва или колит, ако прекалите с лютото. Подходящият момент за лунна диета тази седмица е неделният ден, когато е активирана фаза последна четвърт.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Овен, Телец, Близнаци и Рак. Помага ни да си правим кардинални изводи, но не и да вземаме кардинални решения или рязко да сменяме посоката на действие. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден в Лъв. Повишава егоцентризма ни. Забранени са новите делови начала. По-добре работете по вече предприети действия и довършете стари задачи. Новата работна седмица е доста колеблива на спадове и възходи. Във вторник Слънцето е в квадратура с Юпитер, като преувеличава чувството за надмощие над другите, преувеличава самочувствието като цяло. Внимавайте да на попаднете в клопката да се изживявате като знаещи и можещи и да поемете едно ново и необмислено начало. Потърсете съвет, когато трябва да вземате решения и не действайте на своя глава. В сряда Марс и Венера са в тригон. Ако ви предстоят важни разговори за бизнес дела, насрочете ги тъкмо в сряда. Това е прекрасен ден за обсъждане и съгласие. В сферата на любовта авантюрите стават по-чести. В четвъртък Слънцето е в съвпад с ретроградния Меркурий. Мерете приказките си и не влизайте в излишни спорове с хората около себе си. Преодолейте своя егоцентризъм и приемете, че живеете в общ свят с всички останали.

 

ОВЕН

Не ускорявайте темпото

През първата августовска седмица сте подмамени от различни предложения, които звучат уж благодатно за вас, но може да се окаже, че са не дотам ползотворни. Не ускорявайте темпото, а се движете с инерция и внимание към всеки детайл. Ретроградният Меркурий ви действа опияняващо и невинаги разсъждавате толкова правилно, колкото на вас ви се иска. Приемете, че понякога и вие грешите. През тази седмица е важно да пазите финансите си, да направите добра сметка за месец август и да бюджетирате всички евентуални разходи. Не губете здравия разсъдък и не се сърдете, ако някой ви дава съвети. За добро са.

 

ТЕЛЕЦ

Благоприятна седмица

Мнозина от вас вече започнаха ремонт вкъщи и това може би е най-разумното действие, което предприеха. Сега е време да обърнете повече внимание на себе си, на своето семейство, дом, близки и роднини. Спрете се за миг. Не бързайте чак толкова много. Ако сте на работа, можете да си позволите поне малко спокойствие. Периодът ви го позволява. В сферата на личните взаимоотношения тази седмица е важна и изисква от вас да установите ясни и точни правила. Правила във връзката ще очертаят бъдещите й периметри. Като цяло за вас седмицата е доста благоприятна. Насладете й се.

 

БЛИЗНАЦИ

На педал

Добре би било, ако през тази седмица си вземете отпуск. В противен случай рискувате да бъдете затрупани от ангажименти, които следва да свършите незабавно, на момента. Служебни проблеми ще прераснат в пречки за осъществяване на предварителните ви планове. Очакват ви и спънки от административен характер. С каквото и да се заемете, няма да ви спори толкова много. Затова, ако не можете да ползвате годишната си почивка точно сега, работете по вече започнати задачи и не очаквайте прекалено голямо развитие от тази седмица.

 

РАК

Търсете хармонията

В момента при вас се е заселило вътрешно напрежение, което няма как да изкорените. Причините за него са събитията на небето около лунното и слънчевите затъмнения. Мнозина не се чувстват добре чисто физически. Умората, ниският тонус – това са малка част от оплакванията, които можете да имате. Добрата новина е, че всичко отминава до седмица. Следващите дни са преходни и не ви препоръчват да се залавяте с каквото и да е било важно нещо. Оставете се на течението и обърнете повече внимание на своя вътрешен мир. Търсете хармонията.

 

ЛЪВ

Трансформации

Този период се характеризира с един цялостен завършек в личен и делови план. Почивните дни ще бъдат прекрасни, ако си дадете сметка, какво желаете да ви се случи от тук нататък и как можете да го постигнете по най-рационален начин. Голяма част от представителите ще преживеят редица вътрешни трансформации, които са съвсем нормални за този период. Ето какво ще ви направи по-нервни и раздразнителни от друг път. Позволете на близките да ви бъдат отдушник и споделете всичките си притеснения с тях. Периодът е благоприятен и хубав, стига да го осъзнаете още днес и да спрете със самовнушенията.

 

ДЕВА

Потискайте нервността

Последната седмица беше доста динамична за вас. Дори и да не ви спореше много, вие успяхте да постигнете добри резултати. Все пак не забравяйте и времето, в което се намираме. Летният сезон също оказва влияние върху шансовете. Следващите седем дни за вас продължават тенденцията на успех и засилена активност. Пазете се от проява на нервност, която залива всички аспекти на живота ви – служба, семейство, бизнес, взаимоотношения с приятели и близки. Тя е причината за допускане на грешки и за лошата ви комуникация с хората наоколо. Ще попаднете в изолация, а точно сега не се нуждаете от такова нещо.

 

ВЕЗНИ

Позитивна седмица

Предстои ви благоприятна и позитивна седмица. Късметът ви работи безотказно там, където имате нужда. Това обаче не означава да разчитате единствено и само на него. Напротив, трябва да полагате нужните усилия и вие самите да „бутате” съдбата си напред. Негативна тенденция в хороскопа ви е доверчивостта и желанието ви да се сприятелите с целия свят. Да, намирате се в период, в който трябва да направите промени в средата си на живот, но това не означава да осъществявате безразборни запознанства и да пускате всички нови хора близко до сърцата си.

 

СКОРПИОН

Разведряване

Преживяхте доста промени в настроението си напоследък. От този миг следва период, в който ще приключите с емоционалния си дисбаланс и ще получите отговор на някои въпроси, които си задавахте на подсъзнателно ниво. Не се притеснявайте да споделите притесненията си на близки или приятели от най-тесния ви приятелски кръг. Не е лошо да потърсите отдушник на напрежението си. Имате нужда от леко разведряване. Някои от вас са в отпуск. Пътувайте и посетете някое хубаво местенце, на което не сте ходили до този момент.

 

СТРЕЛЕЦ

Изостанали задачи

В последните дни вие се отдадохте на едно прекомерно общуване. Водехте разговори с кого ли не и вашата ежедневна работа изостана. Сами се сещате, че следващата седмица ще е натоварена и не защото звездната обстановка е такава, а защото вие самите отложихте множество задачи за „по-нататък”. Съберете мислите си и ги насочете в правилния ред. Работете последователно и не се оплаквайте, както и не обвинявайте другите, че сте изостанали. Поемете отговорност и всичко ще бъде наред. В личен план седмицата е спокойна.

 

КОЗИРОГ

Ще постигнете щастие

Дори и да бяхте организирани и концентрирани в делата си през последната седмица, все има някакви пропуски, които да ви тормозят. Точно тях обхваща прогнозата за следващите седем дни. Ще се заемете с множество ангажименти, които са ви изостанали. Добре е, ако приключите с нервното напрежение и се отдадете изцяло на отговорностите. Когато работите, се чувствате пълноценни. Чувствате ли се пълноценни, сте щастливи и дарявате любов в семейството. Това за вас е кръговратът на щастието. През идната седмица имате шанс да го постигнете.

 

ВОДОЛЕЙ

Късметът е с вас

Усложнението във взаимоотношенията е водеща линия в периода, в който се намирате. Следващата седмица носи тенденция на леко успокоение, но отново зависи от вас и вашата вътрешна нагласа дали ще се изпокарате с хората, или не. Идните дни са важни за вас, защото ще ви помогнат да разрешите някои проблеми, възникнали в следствие на цялата тази нервност. В делови план седмицата е успешна. Вършите всичко със замах и въобще не се замисляте дали успявате, или не. В това е ключът на успеха. След като работите машинално, правите и верните избори. Късметът е с вас.

 

РИБИ

Нови запознанства

За вас предстои период, който ще разкрие истински възможности за делови и личен напредък. Тук идват подходящи контакти, позвънявания в точното време и идеи, които ще ви се вдъхнат от вашите близки. Стремете се към разширяване средата на живот и създаване на нови познанства. Общуването ще ви навее на идеи за нова реализация. Не забравяйте и емоциите на летния сезон. Август е прекрасен месец не само за работа, а и за лични подвизи, любов и хармонизиране на взаимоотношенията в семейството.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

3 август. Вашата дружелюбност е черта, която всеки би забелязал при първата ви среща. Усмихнати сте и това ви прави симпатични и общителни. Доброто настроение и оптимизмът, с които посрещате всяка неволя, са пословични и служат за пример. Ето защо винаги сте желана компания. Вие никога не говорите за проблемите си, а често изслушвате чуждите мъки. Може да се каже, че не натоварвате, а разтоварвате отсрещната страна. Добре е да поработите върху доверчивостта, която е една от лошите за вас самите характерна черта. Често ставате обект на използвачество, защото не сте допреценили правилно хората, подходили дружелюбно, а оказали се лицемери впоследствие.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

4 август. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Всичко постигате с труд и постоянство. Притежавате абстрактно мислене, което добре си проличава дори и в първия разговор с вас. Обичате да давате пари за нестандартно облекло, все ви се иска никой да не носи дрехи подобни на вашите. Същото е и с вещите, и с любовната половинка, но внимавайте с последната – не бива се стремите само вие да сте господарите в любовта. Трябва да знаете, че в живота ще се реализирате не с чужда помощ, а сами, с много трудолюбие. Затова при вас бракът може да дойде в по-зряла възраст.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро, или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

5 август. Вие сте заклети авантюристи. Обичате да живеете бурно, движите се на ръба. Острието на бръснача е предизвикателството, което ви кара да се чувствате живи. Пътувате доста. Грижите се старателно за външния си вид, обичате да изглеждате повече от блестящо. Комплиментите ви размекват. Пазете се от хора, които ги правят, единствено с целта да ви завладеят по-лесно.

Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите, колко щастливи ще се почувствате.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Един коментар за “Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 3 – 9 август

  • 03.08.2018 в 15:55
    Permalink

    Благодаря Ви и бъдете Благословен!Щастливо и цветно лято !

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *