153 четения

Месечен хороскоп. Прогноза за месец август, 2018 година

Лунна диета през август: В дните от 1 до 11 август, както и от 26 до 31 август Луната подпомага отслабването. Стартирайте своя диетичен хранителен режим на 1, 2, 3, 10, 28, 29 или 30 август. В дните от 12 до 25 август Луната е нарастваща. Диетите само ще ви мъчат, без да постигате желаните резултати Не преяждайте. Подходящите дни за лунна диета този месец са 4 август – фаза последна четвърт, 11 август – фаза новолуние, 18 август – фаза първа четвърт и 26 август – фаза пълнолуние.

Грижа за косата: Подстригване на косите – благоприятни дни: 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 23 август. Неблагоприятни дати: 8, 9, 16, 17, 18, 26, 27, 28 август. Боядисване на косите: благоприятни дати: от 12 до 15 август.

Важни звездни аспекти през месеца: Бъдете внимателни и не подценявайте важността на поредния летен месец. Планетите, които се движат ретроградно, са шест на брой и оказват своето влияние върху мислите, чувствата, емоциите и шансовете ни тук на земята. Меркурий е ретрограден в Лъв до 19 август. Забавете темпото и не вземайте важни делови решения. Не подписвайте договори, които можете да отложите за идния месец. Не бързайте с покупката на вещи, обзавеждане и техника за дома и офиса. Обърнете се към себе си и преодолейте егото. Почти през целия месец продължава ретроградното движение на Марс и Сатурн. Опитайте се да се влеете в тълпата, да се впишете в средата, в която движите и живеете, без да се откроявате като лидери. Не налагайте мнението си на всяка цена. Спестете си спорове и неволи. Ретроградният Сатурн ви подканя да бъдете внимателни с финансите и да сте една идея по-пестеливи тогава, когато можете. На 7 август Венера навлиза във Везни, където е на своя трон и се чувства прекрасно. Изпраща лъчи от позитивна енергия в любовта и личния живот. Поработете върху връзките си, бъдете повече време с близките си и им дарявайте от своята любов. Те я заслужават.

ОВЕН

Напечен месец

През август, въпреки месецът да е отпускарски, ви очаква много работа и извънредни ситуации на работното място. Ще трябва да отложите отпуската си, ако сте я планирали за тогава, защото е по-добре да бъдете на работа, отколкото на почивка. Насъбрало се напрежение около 10-а дата ескалира и ще ви докара проблеми. Гледайте около тази дата да бъдете безупречни, за да не останете безработни, без да сте го планирали. Избягвайте да споделяте идеите си с хора, които са ви доказвали, че не бива да им вярвате. Подобрете хармонията вкъщи и вдъхнете на личния си живот нов импулс. Не пренасяйте напрежението от работата си вкъщи.

ТЕЛЕЦ

Започнете на чисто

Август е вашият незабравим месец – летен, запомнящ се, горещ и романтичен. Този август ще бъде твърде емоционален, но не в лошия смисъл на думата, а в положителния. Гледайте да си докарате максимални позитивни емоции. Имате нужда да споделяте радостта си с всички хора около себе си. С половинката, семейството и близките. Разширете кръгозора от приятели и си намерете нови компании, ако в момента се чувствате изолирани от някои хора в обкръжението. Променете нещо. Започнете на чисто. Това е подходящият месец да го направите.

БЛИЗНАЦИ

Хвалят ви

Август наричам месец на новото начало при вас, тъй като точно през този период ще усетите известно оживление – както в личен, така и в професионален план. Бъдете по-изпълнителни и не се сърдете, ако някой ви нареди да свършите определена работа. Приемайте всяка допълнителна дейност като допълнително задание. Колегите ви ще се нуждаят от заместване, за да ползват годишния си отпуск. Нямате причина да им откажете съдействието си, ако вече сте си използвали своята почивка през юли. Около 20-о число очаквайте толкова желаната от вас оценка за труда ви. Ще бъдете похвалени и това ще се превърне в най-радостната новина за вас.

РАК

Не вредете на психиката си

През август ще трябва да внимавате с разходите, за да не останете неусетно и изведнъж без пари. Месечната издръжка ви стига напълно, но сега сте в състояние да надскочите регулярните си доходи и да изхарчите пари, без да сте си направили предварителната сметка. От друга страна, гледайте по няколко пъти всяко едно предложение, което ви се отправя в службата, за да не се окажете излъгани. Общувате свободно, лесно и нямате нужда от усамотение този месец. Това ви прави желани събеседници, но и попивателни на чуждите проблеми, което е вредно за вас самите. Избягвайте да съчувствате и съпреживявате мъките на другите хора, защото по този начин не им помагате, а вредите на своята психика.

ЛЪВ

Нужно ви е търпение

Август е важен месец, защото поставя много въпроси на преден план. Намирате се на кръстопът и се налага да вземете решения, накъде да поемете. Имате възможност да подобрите доходите си, но за целта трябва да се потрудите доста и по този начин да ги спечелите и задържите при себе си. В работата трудностите са съвсем предвидими, както и разрешими. Просто ви е нужно повече време, време, в което Меркурий отново да тръгне в директното си движение, а това ще стане през третата десетдневка на месеца. До тогава – имайте търпение и не създавайте излишни конфликтни ситуации.

ДЕВА

Ще направите нужните изводи

Вие също сте на кръстопът, но вашият кръстопът е по-скоро на духовно ниво и вие трябва интуитивно да изберете вярната посока. Лесно можете да отстраните ненужните и вредни за вас самите контакти, познанства и партньорства. Всъщност, именно в това се корени успехът ви за в бъдеще. Ако се отърсите от онези хора, чиято цел е да ви използват и да черпят от енергията ви, вие ще се почувствате освободени, преродени и с нови сили. Меркурий, вашата планета-управител се движи ретроградно до 19 август и изисква от вас себеанализ и поглед назад за грешки, пропуски. Не вземайте важни решения, а си направете изводи.

ВЕЗНИ

Вярвайте на вътрешния си глас

Август няма да е сред най-лесните ви месеци от тази година. От една страна, налага се да си направите вътрешна преоценка на всички събития, които са ви впечатлили от началото на годината – процес, стартирал от юли и продължаващ сега. От друга страна, ретроградното движение на Меркурий в Лъв е причина да се видите отстрани и никак да не се харесате – нито като начин на поведение, нито като положение в обществото. Чувствате се некомфортно, но именно това е силата на месец август – да ви предостави огледало в цял ръст и да осъзнаете негативите си. Във вашите ръце е и шансът да ги преодолеете и превърнете в позитиви. Не вярвайте на ласкатели, защото те винаги ще ви подкрепят лицемерно. Вашият вътрешен глас няма да ви излъже никога.

СКОРПИОН

Освободете се от всичко ненужно

Предстои ви важен професионален месец и ако сте планирали почивка, по-добре я насрочете за първите десет дни. След това ангажиментите в службата стават все по-интензивни, а и ще трябва да замествате колегите си, вършейки част от тяхната неотложна работа. Ще се освободите от задръжки, които сте имали в последните три години. Август е много важен именно в това отношение. Той ви действа освобождаващо, подновяващо и след него ще се чувствате като нови хора. Междувременно, не забравяйте да вършите ангажиментите си така, както го изискват от вас. Предпазвайте се от допускането на сериозни грешки до 20 август.

СТРЕЛЕЦ

Бурен служебен живот

През август вие вече вие сте наясно със себе си, със своите планове и цели. В служебно отношение не се плашете от наличието на ангажименти. Радвайте се, че имате работа. Въпреки отпускарския сезон, август силно застъпва сферата на вашата кариера – нови ангажименти, предложения за работа и преместване от едно работно място на друго. Всичко е възможно и постижимо. Събирайте предложенията си до 20-о число и дайте своя отговор след тази дата, когато Меркурий отново е в своя директен ход. Не забравяйте и социалните си контакти, защото тяхното значение в този месец също е голямо.

КОЗИРОГ

Заложете на свободата в разговорите

През август мнозина ще работят усърдно, без да почиват, защото просто са насрочили отпуските за друг месец, не и за този. Взели са правилно решение. Това е месецът, през който ще почувствате вътрешно удовлетворение от нещата, които вършите и с които се занимавате. Освобождавате се от комплексите по време на общуване с другите хора и сега ще видите, колко по-свободно разговаряте на различни теми с тях. Кариерата ви се развива добре, особено в последната седмица от месеца, когато около вас предложенията буквално валят. В личен план месецът не е лек. Близките искат от вас да им обръщате доста внимание, но заради професионалната заетост време почти няма да ви остава.

ВОДОЛЕЙ

Наяве изкачат скрити качества

Август е хармоничен месец и ви дарява със силна енергия в сферата на семейството и личния живот. В делово отношение отново се изявявате като хора, на които може да се разчита. Освободете се от задръжките и комплексите, които сте имали до този момент. Ще осъзнаете някои свои скрити заложби, които сте притежавали и преди, но едва сега е дошъл моментът да изявите. Ще се подсилят интуицията и усетът ви. В личен план внимавайте да не развалите някои важни взаимоотношения заради сплетни и клюки, които чувате от недоброжелатели.

РИБИ

Спрете да се раздавате

Месецът, който предстои за вас, е активен. Ще преодолеете някои комплекси за малоценност, едва ли вече ще бъдете толкова толерантни, че ви мачкат и използват. Този месец ще ви покаже вашето истинско място в обществото и вие трябва да го заемете. Трудите се усърдно и заслужавате повече. Прекалявате с помощта, която отдавате на другите хора около вас. Нерядко тя си остава недооценена. Е, сега е моментът да погледнете себе си и да не се раздавате безрезервно на другите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

27 юли. Емоционални и чувствителни натури сте. Слагате под съмнение всяка дума, нерядко обичате да се заяждате. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Именно те в един момент застават между вас и вашата половинка.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която ще бъде добре да не поставяте никакви нови начала, а просто да се обърнете назад и да завършите всичко, започнато преди и изоставено някъде във времето.

Здраве: Чести главоболия, мигрена, повишено кръвно налягане и ускорен пулс са съвсем нормални за тази година. Вземайте мерки срещу тези болежки навреме, за да не се усложнят.

28 юли. Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Енергични и вечно бързащи, вие си поставяте прекалено много цели, но времето не ви достига да ги постигнете изцяло. Това е защото се разпилявате прекалено много. Давайте го по-целенасочено, и сами ще се убедите, че нещата едно по едно се редят много по-бързо, отколкото наведнъж. Признавайте мнението на околните и не се мислете за безгрешни.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Бъдете уверени, че това, с което ще се заловите, ще бъде благоприятно за вас. Устремете се към промени, положете основните на нещо, което ще даде резултати през идните девет години.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето, аритмии и високо кръвно налягане, най-вече през големите горещини.

29 юли. Поздравления за едни от най-симпатичните Лъвове! Обичате целия свят и правите отстъпки всекиму за всичко. Удобни сте, защото не противоречите, въпреки дълбоко в себе си да се бунтувате. Това обаче не е вашият живот. Съдбата изисква да сте смели, решителни, упорити и да налагате своето мнение. Да бъдете ловци, а не жертви в този живот. Правете това, което вие желаете, без да се съобразявате постоянно с мнението и наставленията на своите роднини. Научете се да поемате отговорности и да заставате зад думата си, вместо все да обвинявате другите за собствените си грешки. Това е много важно условие, което ще ви помогне да живеете пълноценно. Вие сте Лъвове и като такива трябва да сте водачи и лидери.

Предстои ви година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

30 юли. Вие, които сте родени днес, сте прекалено доверчиви в първите години от живота си. Патите си от неподходящи запознанства, от неистински приятели и лицемери. Хубавото е, че си вземате поука и във вече зряла възраст не допускате никого прекалено близо до себе си. Но в голяма степен това ви обрича на самота и изолация. Ето защо е добре да се научите да преценявате и изпитвате хората, пазете се от онези, които ви правят най-много комплименти. Те не са искрени с вас.

Навлизате в една от най-щастливите години от своя живот. Ще се разкрият множество възможности пред вас. Оползотворете ги напълно. Избягвайте лицемерните контакти и запознанства, от които ще си патите в бъдеще. Усещайте с вътрешната си интуиция хората, чиято цел е да ви навредят.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

31 юли. Избрали сте си кармична разплата за този живот и сами сте пожелали да се родите на днешната дата. Срещате трудности и бариери по пътя си, които са част от кармичната ви програма. Притежавате трезво мислене, живеете в свят, отдавна изпреварил този на околните. Ето защо, понякога изглеждате странни в техните очи. Проводници сте на новото и новите идеи. И нали сте Лъвове, винаги успявате да се реализирате. Не бъдете прекалено самоуверени, защото понякога сте тъкмо такива.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

1 август. Вие сте Лъвове, родени на 1 август – ето какво ви носи незадоволеното желание за власт и лидерство в живота. Закриляни сте от вибрациите на Слънцето и често това се превръща в повод за себелюбие. Понякога егоцентрични, понякога деспотични, знаете как да обърнете вниманието върху себе си. Целите се и към лидерските позиции на работното място, но ставате ли за добри ръководители? Във вас е ключът към успеха и той е в постоянството и създаването на организация. Ако сте концентрирани и гоните целите си докрай, успехите ще следват един по един. Ако сте прекалено ангажирани със себе си и опитвате от това, от онова – ще живеете живота си на парчета. Повече постоянство е съветът, който се отправя към вас от звездите сега.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а да се оставите на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

2 август. Вие сте от онези Лъвове, които се чувстват сигурни в себе си само тогава, когато са обичани и подкрепяни. Не сте от хората, които сами прокарват пътя си напред. Напротив, вървите по отъпкани пътеки и печелите по точки тогава, когато знаете, че има някой зад гърба ви, тоест – че сте подкрепяни. Научете се да сте малко по-решителни, да правите лъвски скоци. Заложено ви е по съдба да успеете в този живот. Не сключвайте ранен брак.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие! Сега можете да промените средата на живот, ако има хора, които не ви допадат в последно време. Разширете кръгозора от контакти.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Един коментар за “Месечен хороскоп. Прогноза за месец август, 2018 година

  • 03.08.2018 в 15:17
    Permalink

    Благодаря Ви ! Приятен и успешен месец!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!