Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 7 август, вторник

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 27-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на белите дробове, бронхиалната система, кръста, гръбначния стълб. Денят е добър за профилактика и лечение на белодробни заболявания, хроничен бронхит и кашлица. Избягвайте престоя в помещения с климатик.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си, като растежът им ще се забави заради фазата на Луната. Денят е благоприятен за отпускащи и релаксиращи масажи. Ароматерапиите и ароматните масажи се отразяват прекрасно на организма. Избягвайте парната баня.

Хранене и диета: Спазвайте хранителен режим, който снабдява организма с всички нужни витамини, минерали и вещества. Избягвайте бялото брашно и захарта. Особено полезни днес са мазнините, защото спомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколадът, приет под формата само на едно блокче, доставя необходимото удоволствие. Не прекалявайте обаче с неговото количество.

Цветове, носещи късмет: Виолетово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 17.01 часа.

Звездни аспекти за деня: Днешният ден е активен за кратко време – до 11.00 часа. Насрочете до тогава най-важните си ангажименти и свършете повечето работа. Луната гостува в Близнаци и е в хармонични аспекти със Слънцето и Меркурий. Ще предпочетем да прекараме деня в сладки приказки с колеги и приятели. Ще общуваме повече в социалните мрежи, но работа след 11.00 часа почти няма да свършим.

ОВЕН

Не подписвайте договори

Очаква ви пълноценен ден, изпълнен с жизненост, сили и предизвикателства. Не пропускайте да поговорите с приятелите и с хората, които ви заобикалят, за бъдещите си планове. Имате нужда да споделите част от своите идеи. Планирайте инициативите си. Не подписвайте договори, колкото и да ви омайват с добри предложения.

ТЕЛЕЦ

Неподходящи сделки

Денят е емоционален и затова е добре да бъдете особено внимателни в какво влагате парите си. Възможно е да сключите сделка в този неподходящ за подобно начинание ден. Бъдете нащрек за ласкатели, галещи егото ви. Те търсят начин как да ви омаят за пореден път и да се домогнат до вашата финансова подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Подобрете настроението

Затрупани сте със задачи и ангажименти, но е повече от ясно, че няма как да ги свършите в срок до края на работния ден. Днес е важно да се справите с лошото си настроение, което ви е обсебило още от сутринта. Обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид и начина си на живот. Разчупете нещо в ежедневието.

РАК

Дейни сте

Във вторник не работите бързо, но за сметка на това много добре преценявате колко и какви ангажименти да подемете. Избягвайте срещите с много хора сутринта. Това е активната част на деня, когато сте най-продуктивни. Отдайте се на сладки приказки в следобеда.

ЛЪВ

Без непосилни дела

Този ден ви предизвиква с доста предложения, които вие приемате едно по едно. Оказвате се в центъра на вниманието. За съжаление, моментът е неподходящ за стартиране на каквото и да било. Не се нагърбвайте с работа, която не сте в състояние да свършите в срок. А сроковете днес са кратки – до 11.00 часа преди обяд.

ДЕВА

Непосилна работа

Откажете работата, която може да ви натовари с ангажименти, които не сте в състояние да свършите в срок и с качеството, което се изисква от вас. Липсва ви компетентност в сферата, за която се отнасят. В личен план не позволявайте негативните емоции да се отразят на взаимоотношенията.

ВЕЗНИ

Решавате проблемите

Във вторник сложете розовите си очила и гледайте напред в бъдещето. Имате сигурността и шанса да се справите с трудностите, които се натрупаха в последните няколко седмици. Не забравяйте, че активната част на деня е до 11.00 часа и до това време трябва да сте свършили по-важните си ангажименти.

СКОРПИОН

Не прибързвайте

Бройте до десет, преди да откликнете на поредното предложение в професионалната сфера. Днес сте активни, решителни и често допускате грешки по невнимание. Може би е по-добре, ако понякога изпадате в моменти на колебания. Именно тези моменти ви предпазват от предприемане на грешни стъпки.

СТРЕЛЕЦ

Поправете грешките

Днес обръщате голямо внимание на обществото около себе си и желаете да сте в хармония с него. Активни сте и сте решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказаха нехармонични. Можете да влеете енергията си в подобно начинание.

КОЗИРОГ

Вземате решения

Вторник не е сред най-активните дни от тази седмица. Обърнете повече внимание на рутинните си задачи. Въпреки всичко неочаквани ситуации ще ви накарат да вземате прибързани и неотложни решения. Имате шанса те да са правилни и да ви донесат възможности за по-добро развитие.

ВОДОЛЕЙ

Форсмажорни обстоятелства

Налага се да се справяте с неочаквано възникнали ситуации на работното място, които изискват вашата лична инициатива и мотивация. В дни като този е доста трудно да се проявите като мотивирани служители. Чувствате апатия и незаинтересованост. Постарайте се да преборите тези негативни усещания.

РИБИ

Съмнявате се в себе си

Разколебани сте дали вървите в права посока или не. Нямате вътрешната увереност за успеха си Изпитвате страх да се заловите с нещо ново, което ви предстои. Време е да си направите анализ и оценка на силите и възможностите. От вас зависи да се справите успешно с всичко, с което се заемате към този момент.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте Лъвове, вие сте родени на 7-мо число и сте хора, които, сгрешат ли, си дават сметка за своето прегрешение, но никога не си го признават гласно и не искат прошка за това. Трудно прекланяте глава, иначе сте справедливи и стриктни, но и прекалено взискателни към другите. Идеални лекари може да бъдете, защото ви е заложено по съдба да помагате и да се отдавате в полза на другите. Ако се справите и със своята горделивост, няма да имате равни.

Навлизате в година на финансова стабилизация и това ви дава основание да си вземете глътка въздух в кризата. Бъдете сигурни, че за вас ще се появи нова работа, която ще е по-доходна и стабилна. Мислете позитивно и парите ще дойдат при вас.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *