Дневен хороскоп. Прогноза за 8 август, сряда

Луната е в Рак. Фаза – новолуние. Лунният ден е 28-ми. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомаха, стомашната стена, гърдите, панкреаса. Добре протичат профилактиката и лечението на храносмилателни проблеми – гастрит, колит, язва, на проблеми с гърдите.

Красота и външен вид: Заради положението на Луната в Рак денят е неблагоприятен за подстригване на косите, за боядисване и къдрене. Дори избягвайте и измиването на косите, защото шампоанът може да предизвика нежелани реакции. Не се препоръчват и всякакви процедури, засягащи кожата, както и топлата коламаска.

Хранене и диета: Хапваме си обилно, готвим с удоволствие и в големи количества. Луната е намаляваща и не пълнеем толкова лесно, но все пак положението й в Рак предупреждава за храносмилателни проблеми, особено при смесване на храните. Хапвайте умерено и включете в менюто си лесносмилаеми храни. Избягвайте острите и люти подправки.

Цветове, носещи късмет: Сребристо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 18.07 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Рак и засилва нашата чувствителност, която прелива в сутрешните часове заради квадратурата между Луната и Венера. Избягвайте конфликтите и не бъдете враждебни. Не се сърдете за дреболии. Около обяд и в ранния следобед е активирана опозицията между Луната и Сатурн. Въпреки отпускарския сезон не пренебрегвайте ангажиментите си. Ако сте на работа, действайте отговорно, за да не си създадете излишни главоболия, предпоставки за санкции и укори.

 

ОВЕН

Успехът е с вас

 

Денят е благоприятен за вас. Изпълнен е с подем, добри възможности и перспективи за по-дългосрочни успехи. Важно е само да работите със смелост и да не се отказвате, ако видите трудности пред себе си. Това е сезонът на отпуските, но не съжалявайте, ако точно сега не сте в почивка.

 

ТЕЛЕЦ

Работете повече

 

Нестабилността ви в този ден се дължи главно на лошото ви настроение и на страховете ви, че някой ще ви нарани. Отпуснете се. Сряда може да се превърне в един от най-хубавите ви дни за тази седмица. Бъдете жизнени, дееспособни и поемете повече работа, която да запълни времето ви изцяло.

 

БЛИЗНАЦИ

Дългосрочни планове

 

Ако сте на работа, сряда ще ви се стори доста приятен ден, защото задълженията ви ще спорят, а заплащането ви няма да се бави и ще се повишава. Почивате ли, не забравяйте да останете насаме със себе си и да направите плановете за идните няколко месеца. Днес избягвайте да давате пари назаем или да правите подаръци.

 

РАК

Хубав ден

 

В добро настроение сте, а промените около вас ще ви заредят с енергия и ентусиазъм за действие. На работното място очаквайте предложение, но не ви съветвам да приемате, ако не сте сигурни в себе си. В личен план денят е зареден с положителна енергия и ако ви предстои среща с приятели, ще си изкарате невероятно следобеда или вечерта.

 

ЛЪВ

Липсва ви тонус

 

В сряда не сте сред най-активните представители и това е съвсем обяснимо, като се имат предвид обстоятелствата, които въздействат над вас. Днес се будите лениви, без енергия и настроение. Кафето няма да ви помогне. Започнете деня си с разходка, упражнения, йога или спорт. Повдигнете тонуса си.

 

ДЕВА

Объркани сте

 

В този ден, изпълнен с предизвикателства в сферата на общуването, вие се чувствате объркани. Получавате информация от хората около себе си, която е противоречива. Не знаете на кого да вярвате. Включете в действие интуицията си и не приемайте за истина всичко, което чуете днес.

 

ВЕЗНИ

Трудности в службата

 

Движението на Луната в Рак ви напряга допълнително. Поставя малки прегради на работното място, които трябва да преодолеете в рамките на два или три дни. Въпреки всичко сряда ви дарява с добро настроение и очакване да ви се случи нещо хубаво. Тъкмо такова нещо е залегнало във вечерните часове.

 

СКОРПИОН

Във форма сте

 

Събуждате се във ведро настроение. Имате висок жизнен тонус и желание за действие. Започнете деня си с разходка, фитнес, йога или упражнения за укрепване на организма. На работното място не си губите времето, а действате. Сега сте повече от решени да поставите едно ново начало. Отложете го обаче за след 20-а дата.

 

СТРЕЛЕЦ

Постижими цели

 

В сряда разполагате с шанса да действате благополучно и да бъдете доволни от себе си, стига да си поставяте малки и постижими цели. Покривайки листа от малки задачи, вие ще се чувствате далеч по-щастливи, отколкото, ако си поставите недосегаема цел, към която да се стремите месеци наред.

 

КОЗИРОГ

Няма да ви разберат

 

Сряда е денят, който слага известна преграда между вас и хората наоколо. Те трудно ви разбират не поради ваша вина, а защото все още не са готови да чуят това, което се опитвате да им кажете. Сами ще се убедите, че е излишно да хабите енергия, за да налагате мнението си или да открехвате завесата към своите мисли.

 

ВОДОЛЕЙ

В завиден тонус

 

На работното място ще постигнете стабилност и колегите ще ви се доверят. Дори ще получите подкрепата на някои от тях за свой бъдещ проект. За разлика от вчера, днес се чувствате отлично, в перфектно здраве и с идеален жизнен тонус. Денят е прекрасен за обсъждане на идеи, които наскоро са ви хрумнали.

 

РИБИ

Малки промени

 

Нервни сте и през целия ден сте обладани от желанието да поставите едно ново начало в живота си. Моментът обаче не е подходящ за направата на големи крачки. Можете да се подложите на съвсем малки промени, които също ще разведрят ежедневието ви. Вечерта ви очаква приятна среща.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се с мисия да разплатите някои свои кармични грешки, направени в минало прераждане. Точно оттук идват някои затруднения в този ваш живот. Въпреки че сте изключително ловки, смели и решителни в службата, невинаги успявате толкова лесно, колкото някои ваши колеги. Имайте търпение и се научете на постоянство. Приемете парите като даденост, като средство за преживяване. Ако осъзнаете философията им по този начин, те сами ще дойдат при вас. Превърнете ли се обаче в скъперници, ще търпите загуба след загуба. Често най-хубавите моменти от живота ви започват, след като навършите 30 – 33-годишна възраст. Тогава ви е времето за женитба, дом и деца. Ако тези неща не са дошли по-рано, не се отчайвайте. Предопределено ви е да ги постигнете в зряла възраст.

Навлизате в година на успешен завършек. Сега имате шанса да сложите край на онези неща, които висят някъде във времето и не са докарани до край до ден днешен. Освен завършваща годината ще е и емоционална. Ще бъдете малко по-нервни, ще се нуждаете от психическа почивка по-често. Гледайте да не се ядосвате за глупости.

Здраве: Възможни са чести главоболия и проблеми с кръвното налягане.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *