В Изложбените зали специална книга очаква мнения и предложения за новия център на В. Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

В Изложбените зали специална книга очаква мнения и предложения за новия център на В. Търново

Публикувана на: 09.08.2018г. 356 прегледа

Специална книга за мнения и предложения за новия градски център на Велико Търново отвориха от кметството. Всеки желаещ може да даде мнение или препоръка. Както „Борба“ вече съобщи, изложба показва всички 62 проекта за експозиционен център и концепции за територията на Старото военно училище, с които архитекти от цял свят участваха в международния конкурс „Ново сърце за стария град“. Експозицията вече е подредена в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“. Всеки желаещ ще може да се запознае с предложенията до 14 септември включително в рамките на работното време на залите.

До всяко от таблата е описан номерът на съответната концепция, както и нейният автор. Поставена е също урна и листчета с логото на конкурса. Всеки който желае може да гласува, като напише номера на харесаната концепция и пусне листчето в урната.

На същото място е осигурена и книга за мнения и предложения. Резултатите от гласуването, както и предложенията ще бъдат взети под внимание при изработването на новия подробен устройствен план за терена на Старото военно училище.

С. МАРИНОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!