Днес е денят, в който на родителите им писва от лятната ваканция на децата | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Днес е денят, в който на родителите им писва от лятната ваканция на децата

Публикувана на: 09.08.2018г. 334 прегледа

Днес е денят, в който на повечето родители им е дошло до гуша от лятната ваканция на децата, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от британско проучване.
Допитването показва, че един на 10 родители вече изпитва „тих ужас“ от ваканцията, въпреки че един на трима й се е радвал в началото.
След многобройни посещения в паркове, плажуване, пикници, купища сладоледи, млечни шейкове и чипс, за майките и татковците става все по-трудно да намират развлечения за летуващите си отрочета.
В този период родителите си „спретват“ 13 скандала и трябва да слушат 14 препирни на задната седалка, докато пътуват с автомобил заедно с потомците си.
Над една трета от участвалите в допитването майки и татковци споделят, че децата им намират за досадно всяко родителско предложение за уплътняване на ваканционното време.
„За родителите се оказва трудно да намират нови и вълнуващи начини да развличат децата си по време на ваканцията и често им се случва да изпитват вина, че не успяват да стимулират и забавляват потомците си“, казва Ейми Лангъм от центъра „Леголенд Дискавъри“ в Бирмингам, по чиято поръчка е направено допитването.

Източник: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!