Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 10 – 16 август | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 10 – 16 август

Публикувана на: 10.08.2018г. 2461 прегледа

Спокойна седмица, в която можем да подредим мислите си

Здраве: Бъдете внимателни с физическите упражнения както днес, така и в дните около уикенда. Новолунието в Лъв изисква да се пазите и от прекомерните горещини и да си доспивате, за да сте във форма и кондиция. В понеделник можете да посетите хомеопата си за интервю или консултация за справяне с хроничен проблем. Във вторник и сряда не натоварвайте бъбреците. Пийте толкова вода и течности, колкото да утолите жаждата си. Четвъртък е денят, в който трябва да се пазите от студения въздух на климатика. Ако потече носът ви, значи настинката ви е в кърпа вързана посред лято.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, ако искате растежът да се забави, и понеделник, вторник, сряда – ако искате растежът да се ускори. Неподходящи дни: събота, неделя, четвъртък. Коламаска можете да направите днес, в понеделник, вторник и сряда. Масажи: Лечебни – неделя и понеделник. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: забранен е престоят в сауна днес и през уикенда.

Хранене и диета: Хранете се според нуждите на своя организъм. Приемайте повече вода и течности от днес до понеделник, а във вторник и сряда пийте само толкова, колкото да утолите жаждата си. Днес е подходящ ден за стартиране на диета или дългосрочен хранителен режим, който ще даде своите добри резултати до месец. Включете повече пресни плодове и зеленчуци в менюто си днес и утре, а в неделя и понеделник си направете варива от картофи, моркови. Хапвайте постно и ограничете мазнините. Във вторник, сряда и четвъртък не приемайте прекалено солени храни. За любителите на лунната диета – тя стартира утре точно в 12.57 часа на обяд.

Основни звездни аспекти: Очаква ни една доста по-спокойна седмица, в която можем да подредим мислите си и да се обърнем назад, за да осъзнаем грешките, допуснати до този момент. Луната гостува в Лъв, Дева, Везни и Скорпион. Моментът е идеален за обръщане на повече внимание към близките, семейството и любовната половинка. Да внимават всички, родени в Лъв, Дева, Везни и Скорпион. За тях предстои важна седмица, предвещаваща начало. На едно своеобразно ново начало могат да се насладят и всички останали представители на Зодиака. Новолунието в Лъв е предшественик на нов етап, който стартира още утре и ще прояви своя истински лик в края на месеца, когато Меркурий отново тръгне в директното си движение. Съветвам всички да започват своите нови начинания след 20 август. Сега могат просто да направят планове. Ще се възбудят доста нови идеи в съзнанието ви. Обърнете им внимание. По време на новолунието, както в целия съботен ден останете насаме със себе си. бягайте от шума и тълпите, които все ще ви карат да влизате в излишни конфликтни ситуации. В събота Меркурий и Юпитер са в квадратура, подлагайки допълнителни динени кори по пътя ви напред. Аспектът вероятно ще ви срещне с хора-ласкатели и завоеватели. Хора, които искат да се възползват от вашето състояния, да ограбят знания или да завземат нещо ваше без дори вие да усетите. Успокойте топката. Седмицата след новолунието е с утихващи енергии. Отдайте се на планове, спокойствие и не си давайте прекалено много зор за неща, които не сте в състояние да промените. В понеделник Марс преминава в Козирог, но в ретрограден ход. Вероятно ще всее малък хаос в ангажиментите ви, но и ще ви покаже правилния път как да ги свършите по-лесно и бързо.

ОВЕН

Важна седмица

В разгара на месец август вие сте на топа на устата. Не ви е никак спокойно, а напротив. Всеки иска да ви пита нещо, всеки търси вашата компетентност. Не си и помисляйте за почивка в миг, в който можете да свършите страшно много работа. Същото се получава дори и ако сте на морето. Работите по телефона усилено. Новолунието в Лъв е повод да погледнете в нова посока. Да се огледате встрани от пътя, по който вървите към този момент. От понеделник Марс се връща отново в Козирог, за да ви покаже вярната посока за професионална изява и действие. Нея ще поемете през есенните месеци. Обърнете внимание на тази седмица. Тя постила доста пътеки пред вас.

ТЕЛЕЦ

Отложете ремонта

През следващата една седмица ще успеете да си осигурите мигове на спокойствие и уединение. Съветът ми е да не търсите шумните компании, а напротив – да се усамотявате все по-често с книга в ръка на тихо и затънтено място. Съзнанието ви има нужда от почивка. Мнозина от вас с настъпването на новолунието в Лъв ще предпочетат да започнат ремонт вкъщи. Моят съвет е да стартирате ремонтните дейности, ако става въпрос за по-голямо начинание, след 20 август, за да сте доволни от себе си и от свършеното. На работното място през новата августовска седмица си осигурете нужното спокойствие. Не подемайте никакви задачи на своя глава.

БЛИЗНАЦИ

Изпушвате от емоции

През следващата една седмица ще трябва да обърнете сериозно внимание на темпото, с което живеете живота си. Съзнанието и организмът ви искат затишие, спокойствие и уединение. Няма да са малцина тези от вас, които се чувстват преуморени и претоварени с проблеми и негативни емоции. Именно те са най-мрънкащите и оплакващи се от всичко хора. Променете начина си на мислене. Заемете се със себе си, отделете внимание на здравето си – не само физическото, а и психическото. Марс се завръща в Козирог, за да запълни някои финансови празнини и дупки, които се открехнаха в последните месец и половина.

РАК

Гледайте напред

В главите ви се въртят доста идеи и много от тях ще започнете малко по малко да превръщате в реалност. Това е една доста благоприятна седмица за вас и хората около вас. Новолунието в Лъв ще ви даде зелена светлина за осъществяване на един по-дългосрочен финансов проект, чието начало трябва да поставите след 20 август. Към този момент се заражда самата идея. Не се страхувайте от промените и новостите, които предстоят. Опитайте през по-голямата част от седмицата да останете насаме със себе си. Избягвайте по-шумните компании и хората, които ви товарят с проблемите си. Сложете си розови очила и гледайте напред.

ЛЪВ

Промени

Не е изключено към този момент да се чувствате нервни, превъзбудени и дори уморени от всичко наоколо. Новолунието в Лъв, съпроводено и с частично слънчево затъмнение, е причината към този момент да преживеете огромни житейски трансформации. Да се пренастроите на нова вълна. Да стартирате един изцяло нов етап на живот, нова страница, която се отваря пред вас независимо дали искате, или не. Това е моментът, в който пътят се развива напред пред погледите ви, но от вас се иска да направите стъпките и да го извървите. При всички положения ви чакат множество промени и новости. Не се страхувайте от тях.

ДЕВА

Промяна в мисленето

През следващата една седмица за вас ще бъде от жизнено важно значение да се усамотите и отделите от обществото. Да не позволявате никой да навлиза в личното ви пространство и малко по малко да пренаредите мислите си. Имате нужда да намерите пътя към разрешаването на проблемите, към които сами достигнахте. Новолунието в Лъв изисква от вас инициатива, но и съпротива на вашия собствен инат. Инат, който не ви позволява да разберете, че за всички неволи в живота сте си виновни само вие, правейки погрешни избори. Сега е времето да прогледнете и да продължите с изцяло ново, променено мислене напред.

ВЕЗНИ

Искате да се харесате

Венера вече е гост във вашия знак и ви кара да се чувствате прекрасно. Да блестите в погледите на хората около себе си. в последната седмица вие променихте много от решенията с важен характер, които взехте през юли. Сякаш сте нови хора. Новолунието в Лъв е причина да се почувствате подкрепени и заобиколени от хора, които уж ви помагат. Внимавайте. Прекалено много се стараете да се харесате на някого, без той да го заслужава напълно. Можете да прекрачите границата на приемливото и да заиграете театри, да се вкарате във филми, а ефектът след това ще е негативен за вас самите.

СКОРПИОН

Дишате по-свободно

Очаква ви доста интензивна седмица на фона на съвета ми да се почива. Във вашия професионален живот обаче настъпват сериозни промени. Има обстоятелства, с които вече не можете да е примирите. Има хора, с които не можете да продължите напред. Мнозина от вас ще предприемат действия и инициативи, които ще ги тласнат към частната сфера. Към едноличния бизнес. Новите начинания отложете за след 20 август, за да са успешни те. Сега обаче ще осъзнаете нуждата да се освободите от влияния, които са ви оплели в последната една година. Започвате да дишате по-свободно и добивате силата, от която имахте нужда.

СТРЕЛЕЦ

Период на разплащане

Вие се намирате под трайното въздействие на благоприятни влияния. Сега малко по малко поправяте грешките в личния си живот, съшивате взаимоотношенията с близките си и дори ви остава време да поработите по-сериозно, за да спечелите допълнителни парични суми. Като цяло следващата седмица ще бъде доста по-спокойна и ритмична. Новолунието в Лъв ви помага да погледнете на живота си от съвсем различна гледна точка. Да спрете да се ядосвате за ненужни дреболии и да живеете по-спокойно. Марс се завръща в Козирог и ще ви подсети за стари, неплатени все още сметки. Разплатете се с хората, на които дължите пари.

КОЗИРОГ

Поправете грешки

Очаква ви спокойна седмица. Правите всичко възможно, за да преодолеете някои свои недостатъци в характера, които изплуваха наяве в последните седмици. Сега се нуждаете от уединение, а не от среща с приятели. Бягайте от шумните компании. Новолунието в Лъв ще ви вдъхне нова страст в личния живот. Вероятно там е настъпил моментът за промяна. Разчупете границите и бягайте от традиционното ежедневие. В горещите августовски дни това е съвсем осъществимо. Марс отново се завръща в знака ви, но в своя ретрограден ход. Ще ви напомни за някои стари грешки, които допуснахте неотдавна. Не се страхувайте, всичко е поправимо. И времето за поправяне вече настъпи.

ВОДОЛЕЙ

Предстои обновление

За вас предстои също толкова спокойна седмица, колкото е и за останалите зодиакални знаци. Ще ви остане време за почивка, релакс и наслада на взаимоотношенията с половинката. Новолунието в Лъв е повратна точка за вашата 2018 година. Време е да открехнете една съвсем нова страница в личния си живот. Ще оставите нещо старо, за да освободите място за нови емоции и подвизи. При всички вас тази седмица със своето привидно спокойствие носи и разместване на пластовете. Подводните течения действат, дори и да не ги виждате. Ще се окаже, че в средата на август вие ще бъдете с обновено мислене и доста по-променено ежедневие. Не се страхувайте. Всичко е за добро.

РИБИ

Неблагоприятни познанства

Подгответе се за една доста активна и напечена седмица. Ако при всички останали тя е спокойна, то при вас носи сериозно движение в избрана посока. Не стойте на едно място. Опитайте се да раздвижите начина си на мислене и възприятията си. Приемете новите идеи, които сега навлизат в главите ви. Можете спокойно да започнете да спортувате и така по естествен начин да се освободите от натрупания до този момент стрес. Бягайте от хора, които се навъртат наоколо с цел да ви използват по един или друг начин. През тази седмица привличате такива като с магнит.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

10 август. Вие сте сприхави и избухливи хора. Изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате и да се извинявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колене пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и с търпение изчаквайте развитието си. Приемайте и съвети отстрани.

За вас предстои година на съдбовно подчинение, която ще ви помогне да си отдъхнете след активната година на ново начало, от която вече излизате успешно. Отдайте се на течението и то ще ви води в правилната посока. Избягвайте да вземате прекалено големи и значими за живота ви решения, потърсете отдушник на напрежението и емоцията. Бъдете позитивни и ще видите, че тази година ще бъде изключително успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилателната система, инсулина и черния дроб.

11 август. Родени сте на 11-о число от месеца, което е число на щастлива кармична отплата за добри деяния, извършени от вас в предишните ви прераждания. От друга страна, единадесетката ви прави колебливи и нерешителни хора, вечно търсещи своята същност. Страховете ви са всеобхватни и те не ви дават мира. Мнозина са преживели трудно детство и оттам идва ниското им самочувствие. Други просто са се родили колебливи. Във вашите ръце е ключът към успеха. Ще го използвате единствено след като разберете, че вие сте можещи хора. Научете се на решителност. Притежавате много вътрешни таланти и много умения, придобити в предходни животи. Ще ги изявите единствено ако повярвате в себе си.

Навлизате в една прекрасна година на позитивни преживявания и много приятни емоции. Срещате нови контакти и доста от запознанствата ще се окажат добри. Бъдете отворени и изживейте следващите дванайсет месеца по най-приятния начин.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

12 август. Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Лъвове, които искат да разберат всичко за другите хора, но не споделят нищо за себе си. Обичате да разговаряте, но винаги с нотка резервираност. Такива сте си и вашите близки са ви възприели така. Вие сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. Вие сте Лъвове и заслугите ви трябва да се виждат както от вас, така и от другите хора. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в по-трудна и рутинна година от своя живот, което означава, че ще се отдадете на работа, а тя ще ви доведе до успеха. Не се отказвайте, видите ли малки пречки по пътя си. Задачата ви е да ги преодолеете с достойнство и умение. Ще се справите, стига да сте достатъчно търпеливи.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението и разширени вени.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!