11 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 август, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – новолуние. Лунният ден е трети. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са за предпочитане. Почистете гардероба си от стари дрехи.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Охра и зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 22.04 часа.

Звездни аспекти за деня: Движейки се през Дева, Луната стимулира аналитичната мисъл. Всичко, което е свързано с плануване, обмисляне на варианти, както и анализиране на миналото, може да бъде свършено днес. В благоприятни аспекти е с Плутон и ни дава шанс да преодолеем лошото настроение. Нека се заловим за работа, за да не изпуснем хубавия момент. Стартира нова седмица с нов късмет.

ОВЕН

Любов

Започвате седмицата активно и с ритъм в действията. Време е да се заловите за неща, които бяхте изоставили скоро и те вече са с последен срок за довършване. Силната подкрепа на Плутон ви носи успех в любовта, стига да не прекрачите границата и да не трансформирате тази енергия в ненужна агресия или себелюбие.

ТЕЛЕЦ

Печелите допълнително

Добре се развиват нещата и за вас. От мисленето, думите и действията ви зависи какъв ще бъде понеделникът, а и останалите дни от тази седмица. Бъдете активни, чака ви работа. Подкрепата от Плутон, която имате, се изразява главно в професионалната сфера и ви дава шанс да се разгърнете, печелейки някой лев допълнително.

БЛИЗНАЦИ

Трансформации

В понеделник сутрин организирайте делата си стриктно и точно. Чака ви натоварена работна седмица, в която би следвало да се подчините на обстоятелствата, но няма да го сторите. В добро настроение сте въпреки трансформациите, през които преминавате. Те по-скоро касаят вашия личен живот и живота ви в дома и семейството.

РАК

Срещи и възможности

От вас зависи какво точно ще ви се случи в този ден. Предстоят ви различни срещи с хора, които познавате от дълго време или с които тепърва ще се запознаете. Внимавайте как се представяте пред новите хора в живота си. Денят е успешен, носи шансове за разгръщане и възможност да подобрите семейните доходи.

ЛЪВ

Време за промяна

Стартирате новата работна седмица активно и това ще ви донесе много шансове и възможности за начало в направления, в които желаете да започнете нещо ново. Активните могат да променят нещо около себе си, което ги е мъчело от дълго време. Включително и работното място.

ДЕВА

Със самочувствие

Днес Луната гостува във вашия знак и ви дава импулс, емоционалност, но и харизма. Хората ви възприемат добре и днес можете да влияете върху тяхното мнение. Внимавайте само с предложенията, които касаят финансите ви. Спокойно можете да промените прическата си, с което ще добиете силно самочувствие.

ВЕЗНИ

Далеч от хорските очи

Това е силен ден за вас, ако действате, без да споделяте намеренията и плановете си. Не участвайте в големи срещи и не обсъждайте своите планове. По-добре е да бъдете на тихо и скрито място и оттам да наблюдавате другите, действайки по своите ангажименти и правейки планове за бъдещето.

СКОРПИОН

Активен ден

И за вас понеделник няма да бъде никак лош. Вие сте в активна фаза, която можете изцяло да вложите в действия. Не оставайте без работа или без да има какво да вършите. Разговорите, които водите днес, са важни. В любовта ви чака дългосрочно хармонизиране на взаимоотношенията, ако наскоро те не са вървели благополучно.

СТРЕЛЕЦ

По-дипломатични

Чака ви натоварен ден. Лесно ще постигате целите си на работното място, стига да си служите с правилните думи в правилното време и да бъдете по-дипломатични. Лесно ще ви се удава. Загърбете грубите прояви и директното казване на недостатъците на другите право в очите. Днес тази откровеност може да ви навреди.

КОЗИРОГ

Достижими цели

Луната гостува в Дева – земен знак, хармоничен с вашия. Ето това е причината понеделник да бъде хармоничен и благоприятен ден. Поставете си ясни цели за седмицата. Цели, които можете да изпълните с лекота и без да оставате извънредно на работа. Постигате ли резултати, ще се чувствате щастливи и удовлетворени от себе си.

ВОДОЛЕЙ

Изяснете отношенията

Заемете се с належащите си ангажименти на работното място, без да поемате нови задачи. За нови ангажименти в момента няма време във вашия график. В личен план този ден изисква да изчистите старите си финансови задължения, както и да поговорите с близките си. Има ли някакви неясни ситуации, сега е моментът да ги изясните.

РИБИ

Повишаване на доходите

Очертава се понеделник да е уморителен ден. Сега служебните ангажименти нарастват значително, но насреща стоят и обещания за повишаване на доходите. Това е гаранция за справедливата оценка на вашия труд. Струва си да положите усилия. Вкъщи бъдете сдържани и внесете мир, а не напрежение сред близките.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Вървите бавно по улиците на своето битие, а те са залостени с прегради и бариери, които се налага да преодолявате ежедневно. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще е валидно през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите. Ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!