7 четения

Красимир Балъков: „Отборът все още физически не е на топниво“

„Жегата бе убийствена, никак не е лесно да се играе в такова горещо време. Но стана динамичен, добър и сравнително качествен мач. Първото полувреме доминирахме над „Черно море” и вкарахме гол. Второто в началото се поизморихме, което е нормално. Допуснахме елементарен гол. За жалост, случи се това, което стана и в Пловдив – не бяхме тотално концентрирани, а когато си уморен, трябва да си фокусиран. След това се оправихме и отново заиграхме, вкарахме по-свежи играчи и към края имахме повече възможности и повече искахме победата.

За първи път играем с тази централна двойка – Сърмов и Арти, който бе дебютант. Не знаехме как ще бъде, но двамата се справиха отлично. Сърмов бе сред водещите играчи днес и мога да го поздравя за мъжката игра.

Отборът все още физически не е на топниво. Трябва с повече желание да се печелят точки в началото на първенството. Феновете ни знаят, че не може да побеждаваме във всеки мач, но те искат от нас да се раздаваме и ако можем, да печелим точки. Надявам се, че ще взимаме точки и навън, миналия сезон на чужд терен те не бяха никак малко. Трябва играчите да имат по-голяма вяра в себе си и да вярват, че могат да печелят точки и навън.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!