Двама рокери блъснати на една и съща улица | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Двама рокери блъснати на една и съща улица

Публикувана на: 13.08.2018г. 9053 прегледа

Двама мотористи бяха блъснати за едно денонощие на ул. „Краков“ във Велико Търново. На 9 август около 16,00 ч. лек автомобил удари мотоциклет и изхвърли водача му на пътното платно. Часове по-късно на същата улица ситуацията се повтаря. И в двата случая, за щастие, мотористите не са пострадали сериозно. Преди време отново в същия район пък беше блъснат ученик. Това даде повод на живеещи в района да настояват за поставяне на светофарни уредби и да поискат постоянно полицейско присъствие.

loading...

Коментари за "Двама рокери блъснати на една и съща улица"

 • 13.08.2018 в 17:08

  Никакви светофари не могат да спрат простотията. Така наречените рокери, както и шофьорите да се научат да спазват правилата за движение по пътищата … Като за първите да се измисли начин за ограничаване на шума, който вдигат денонощно !

  Отговор
 • 13.08.2018 в 19:28

  Какви светофари на Краков, у ред ли сте, това ,че има глупаци които не могат да карат си е техен проблем, лошото е че страдат и невинни хора !!!

  Отговор
 • 14.08.2018 в 0:21

  Защо махнаха легналият полицай на пиацата на Спортна зала. На тази пешеходна пътека пресичат постоянно деца, майки с колички, възрастни хора, а рядко някой спира или намаля скоростта. Колко ПТП-та трябва да станат, за да се измисли безопасно пресичане.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!