Ремонтът на пътя Г. Оряховица – Арбанаси приключва до сряда | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Ремонтът на пътя Г. Оряховица – Арбанаси приключва до сряда

Публикувана на: 13.08.2018г. 1955 прегледа

От идната сряда трябва да се минава през новоремонтирания пътен участък Горна Оряховица – Арбанаси, информираха от пътната агенция, която е възложител на реконструкцията. 1,8 млн. лв. излезе новият път, като финансирането е от бюджета на ведомството. Изпълнител е местната фирма „Пътни строежи ВТ“. В края на миналата година беше ремонтирана отсечката между Арбанаси и Велико Търново. Общо през тази и миналата година се обновяват 4 км от третокласния път. На обекта се работи максимално мобилизирано, за да завършат всички предвидени дейности преди празника на Арбанаси и църковния празник Голяма Богородица, когато арбанашкият манастир се посещава от много поклонници и туристи. На участъка е положен последният асфалтов пласт. В момента се поставя хоризонталната маркировка, монтират се мантинелите и пътните знаци.

С. МАРИНОВ

loading...

Коментари за "Ремонтът на пътя Г. Оряховица – Арбанаси приключва до сряда"

  • 14.08.2018 в 13:10

    Разбира се, че кмета ще отвори пътя за празника на Арбанаси. То всичко за туристите към заведенията му се правят, а за жителите и работещите в единия или др град нищо не се прави както трябва и на време. Неудобства, дупки по обходните маршрути, ненормални задръствания заради недомислици, неокосени храсти и треви крият знаци… Важното, че заведенията ще посрещат ‘туристи’.

    Отговор
  • 14.08.2018 в 13:13

    Кога кмета не е правил нещо за ‘туристите’ към заведенията му в Арбанаси. То за работещите и плащащи данъци в единия или др град не се прави. Важното е един двама ресторантьори да се облажат

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!