8 четения

Заловиха четирима пияни, дрогиран и един без книжка зад волана

Водач, употребил алкохол е установен в с. Овча Могила. В петък при проверка на лек автомобил «Опел Астра», управляван от 53-годишен мъж от с.Недан е установено, че водачът е седнал зад волана, след употреба на алкохол. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел 1,21 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

Двама водачи, употребили алкохол, установиха служители на полицейското управление в Г. Оряховица и Свищов. В неделя в 01,05 ч.в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил „Фиат“, управляван от  39-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол апаратът е отчел 2,75 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.  Същата вечер в 02,50 ч. в Свищов е извършена проверка на лек автомобил „Волво“, управляван от 50-годишен мъж от гр. Русе. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,28 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По двата случая са образувани бързи производства.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на полицейското управление в Г. Оряховица. Вчера при проверка в Г. Оряховица на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 49-годишен мъж от същия град е установено, че водачът е седнал зад волана, след употреба на алкохол. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел 1,60 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Водач, употребил наркотични вещества е установен в областния град. В събота в 05,30  ч. в областния град служители на Пътна полиция са извършили проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 22-годишен мъж от гр. Троян. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на метаамфетамин. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Неправоспособен водач е установен в Павликени. В събота вечерта е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от 21-годишен мъж от същия град. Входа на проверката е установено, че водачът е седнал зад волана в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на возилото. По случая е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *