71 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 14 август, вторник

Луната преминава във Везни. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на бъбреците. Добре ще протекат профилактиката и лечението на болести на бъбреците, камъни в бъбреците. Времето е неблагоприятно за премахване на кисти, циреи и брадавици. Не приемайте диуретични лекарства и всякакви други лекарства без причина. Уязвима е ендокринната система.

Красота и външен вид: Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и подобни масажи ще нанесат травми. Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване.

Хранене и диета: Днес не прекалявайте с приема на течности. Пийте умерено вода. Хапвайте сурови ядки между храненията, за да доставите нужните полезни мазнини на организма. При основните ястия не се лишавайте от по-обилно количество зехтин или олио, ако това не е противопоказно за личната ви здравословна диета. Избягвайте лютите подправки и прекалената употреба на сол.

Цветове, носещи късмет: Розово и червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 9.56 часа.

Основни звездни аспекти: Луната е във Везни и балансира поведението ни. Желаем около нас да цари мир и хармония. Времето е неблагоприятно за занимания с недвижимо имущество – покупки, продажби и наеми. Луната е в квадратура със Сатурн до обяд. Преценете поведението си и не си позволявайте своеволия. Свършете набелязаните задачи. В следобеда сме подвластни на съвпада между Луната и Венера – прекрасен аспект, даряващ с чувственост и емоция. По-творческите ангажименти оставете за втората част от деня.

ОВЕН

Нови идеи

Основната ви мисъл е как да се предпазите от недоброжелателите, които сами допуснахте в живота си в последните няколко месеца. Лесно можете да го сторите, като прекъснете връзките си с тях. Направете го до обяд. В следобеда ви очаква подем от сили и ентусиазъм. Новите идеи са благотворни.

ТЕЛЕЦ

В хармония

Във вторник сте активни и дейни, но моментът не е най-подходящият за стартиране на каквото и да било. Съберете идеи, проучете начините, по които можете да действате, но не се впускайте в инициативи. Този ден ви дарява с хармония в личните взаимоотношения. Това е най-добрият подарък от звездите.

БЛИЗНАЦИ

Подходяща партия

В желанието си да направите поредните необмислени промени можете сериозно да навредите на себе си и на своето име както на работното място, така и в личните взаимоотношения. Късният следобед бележи благоприятно време за осъзнаване на грешките, както и за среща на хора, с които можете да имате бъдещо подходящо партньорство.

РАК

Ще се справите

Чувствате спокойствие във вторник и именно със спокойствие ще действате през целия ден. В хармония със себе си сте. Предстоят ви някои неособено приятни срещи около обяд с хора, които изискват прекалено много от вас в летния сезон. Време е да им покажете, че можете да се справите с работата, която ви възлагат.

ЛЪВ

По нова линия

Днес не сте в най-блестящата си форма, за да се захващате с важни дела. Избягвайте вземането на решения, от които зависят бъдещи развития. Ще съжалявате. В следобеда ви чака вест. Тя е повод за по-добро настроение, но не и за непредвидени промени. Ще свиете в съвсем нова посока в личния си живот.

ДЕВА

Парични постъпления

Очаквайте новина за финансови постъпления в банковите си сметки. Тя ще подобри настроението ви и ще повиши самооценката ви. Трудът, който положихте неотдавна, вече е достойно възнаграден. Спокойни сте и продължавате напред. И днес можете да направите промени във външния си вид, ако се нуждаете от това.

ВЕЗНИ

Осъзнайте грешките

Служебни проблеми и нарастващото ви лично недоволство са основните причини да сте агресивни, безкомпромисни и нападателни днес. Това поведение ще нанесе вреда върху вашия социален живот, като накара хората да се отдръпнат. Ще попаднете в изолация, ако не осъзнаете грешките си. За ваше добро е да се промените.

СКОРПИОН

Шокираща информация

Вторник обещава да ви срещне с редица обстоятелства, които можете да обърнете в своя полза. Вие самите няма да сте много инициативни през този ден, но това едва ли ще ви попречи да спечелите успехи. Ще ви смути информация, която противоречи на вашите разбирания и очаквания. Ще научите нещо ново и шокиращо.

СТРЕЛЕЦ

Излезте от хаоса

Във вторник сте хаотични и мислите „на парче”. Вземате прибързани решения, след което бързо ги отменяте и вземате други. Този безкраен кръговрат може да продължи дълго време и да нанесе сериозни щети върху вашия живот. Наоколо някой се опитва да ви даде съвет. Вслушайте се. Вижте се от ъгъла на чуждата гледна точка.

КОЗИРОГ

Добри предложения

Във вторник сте настроени делово и можете да отметнете доста сериозно количество работа. До обяд ще получите нови ангажименти в графика си за изпълнение. Приемете ги като предизвикателство и ги свършете със старание. Именно те могат да повишат реномето ви на работното място, нищо че периодът е отпускарски.

ВОДОЛЕЙ

Мързелува ви се

Търсите нещо, с което да се разнообразите, не желаете да се заемете с ежедневните си задачи и по този начин се самонавивате и демотивирате да работите пълноценно. Имате шанс да сте в добро настроение, но дали това ще се случи, зависи единствено от вас самите. Ако е възможно, вземете си отпуск или просто се отдайте на мързелуване.

РИБИ

В облаците сте

Във вторник сте се отдали на неясни и непостижими мечти, развинтена фантазия и доста противоречиви очаквания. Не можете да се съсредоточите върху ежедневната си работа. Пътувате върху облаци, вместо да стъпите здраво на земята. Не очаквайте решенията, взети днес, да бъдат с благоприятен изход.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 14 август, сте симпатични, сияещи от радост и щастие натури. Около вас витае добро настроение. Отлично владеете похватите на комуникацията и винаги можете да убедите другите в своето становище. Нерядко са случаите, когато сами се оплитате в собствените си думи, но бързо успявате да се оправите, защото владеете до тънкост оръжието на речта. Познавате човешката душевност и можете да се реализирате като прекрасни психолози.

За вас предстои година на съдбовно подчинение, която ще ви помогне да си отдъхнете след активната година на ново начало, от която вече излизате успешно. Отдайте се на течението и то ще ви води в правилната посока. Избягвайте да вземате прекалено големи и значими за живота ви решения, потърсете отдушник на напрежението и емоцията. Бъдете позитивни и ще видите, че тази година ще бъде изключително успешна за вас.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилателната система, инсулина и черния дроб.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *