Цветан Цветанов и министър Николай Нанков откриват днес пътя Г. Оряховица – Арбанаси | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Цветан Цветанов и министър Николай Нанков откриват днес пътя Г. Оряховица – Арбанаси

Публикувана на: 14.08.2018г. 2156 прегледа

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заедно с регионалния министър Николай Нанков и кметовете на В. Търново и Г. Оряховица ще участват днес в откриването на ремонтирания третокласен път между Горна Оряховица и Арбанаси.

С приключването на втория етап от ремонтите завършва цялостното обновяване на натовареното шосе между В. Търново и Г. Оряховица през архитектурния резерват. Финансирането е осигурено от бюджета на МРРБ, като пълна рехабилитация на трасето се осъществява за първи път от повече от 40 години. Извършено е цялостно преасфалтиране, оформено е пътно отводняване, а където теренът позволява, пътят е и разширен.

Движението през ремонтираната отсечка ще бъде пуснато след 14.30 ч.

Малко по-късно в Горна Оряховица Цветан Цветанов и министър Нанков ще участват в официалното откриване на ул. „Иван Момчилов“, реконструирана със средства по Оперативна програма „Региони в растеж“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!