Спорт

„Етър ВТ“ губи Яни Пехливанов до края на годината

Феновете организират екскурзия с коли за мача във Враца

До края на есенния полусезон ще отсъства от терена Яни Пехливанов. Защитникът претърпя операция на ахилеса в клиниката в Царско село. Футболистът, който се изявява и в халфовата линия, увреди сухожилието си по време на тренировка и пропусна срещата с „Черно море“. Възстановяването ще отнеме около четири месеца, след което Пехливанов ще поднови тренировки и се очаква да се върне в игра напролет.

Междувременно Дисциплинарната комисия на БФС обяви наказанията след отминалия Четвърти кръг от шампионата на Първа лига. „Виолетовата“ димка, която бе запалена по време на двубоя с варненските „моряци“, е оценена на 300 лева от дисципа.

От „Фен Клуб ЕТЪР” организират пътуване с коли до Монтана за мача с Ботев (Враца) тази събота. Сборен пункт на 18 август в 16:00 часа е снекбар ,,Шампиони-91” на паркинга на стадион ,,Ивайло”.

„Желателно е, който има кола да я вземе, за да осигурим максимален брой места за всички желаещи! Мачът е много важен както на терена, така и на трибуните! Отиваме да подкрепим най-великия! Споделете, поканете и тръгнете! „Етър” има нужда от всички нас! Айде!“, призовават от Фен клуба.

 

2 thoughts on “„Етър ВТ“ губи Яни Пехливанов до края на годината

  • Агитката най накрая да си измисли репертоар със силни песни и викове като големите отбори. А не да си мънкат под носа и само тъпана да се чува като за цигански кючек.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *