69 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 август, понеделник

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Ако е възможно, отложете всички планови операции. Заради положението на Луната в Стрелец кръвта се съсирва по-трудно и раните заздравяват по-бавно. Абсолютно нежелани са операциите в областта на черния дроб. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен за отпускащ масаж. Добре се отразява антицелулитният масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която не е свързана с гладуване. Дори и ако намалите приема на храна, в следващите дни можете да редуцирате теглото си. Възползвайте се.

Цветове, носещи късмет: Тъмнозелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 16.17 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Стрелец повдига жизнерадостното ни настроение, но това влияние не е достатъчно, за да наречем деня успешен. Вярвайте на дела, а не на думи и обещания. Овладейте лошите мисли и не позволявайте да ви причинят депресивни състояния. Пътувайте, ако това е възможно.

ОВЕН

Не ви се получава

Често се отнасяте прекалено безотговорно към работа, която трябва да свършите в кратки срокове. Успокоявате се, че имате време и отлагате. Днес нещата стоят именно по този начин. С каквото и да се заемете, вярвате, че ще ви дадат отсрочка или ще ви се размине, ако не го свършите в срок. Не съм сигурен, че ще ви се получи.

ТЕЛЕЦ

Живейте по-лежерно

Основното предупреждение в хороскопа ви е за емоционален дисбаланс. Причина за него е това, че се самонавивате и сами си търсите причина да се паникьосвате и измъчвате. Живейте по-лежерно в този понеделник. Не позволявайте на малките трудности да ви откажат от големи цели.

БЛИЗНАЦИ

Нещата потръгват

В понеделник за вас е най-важно да запазите хармонията и добрите взаимоотношения с хората около себе си. Говорете с благ и мек тон, не влизайте в конфликти. Денят ви позволява да стартирате нова дейност или да направите реформи в делови аспект. Ще усетите как нещо ви потръгва.

РАК

Самоизолирате се

В началото на тази седмица като рицари пазите своите лични принципи и разбирания. Не позволявате на никого да навлезе в живота ви, браните личното си пространство ожесточено. Всичко това ви изолира от останалите, защото, щом не искате да споделяте, автоматично слагате преграда между вас и хората срещу вас.

ЛЪВ

Справяте се добре

Озарени сте от нови идеи, които можете да осъществите до месец. Денят ви поставя пред начало на нов етап от живота ви. Въпреки липсата на енергия вие се справяте добре с работата си. Личният ви живот също предстои да претърпи известни изменения. Етапът, в който се намирате, дори вещае нова връзка.

ДЕВА

Енергия и тласък

За да продължите смело напред, днес ще трябва да намерите отговор на някои важни въпроси, които се въртят в съзнанието ви. Имате нужда да останете за кратко насаме със себе си, за да продължите напред. Днешният ден ви дава енергия и тласък за начало, стига да сте подготвени психически за това.

ВЕЗНИ

Не слушайте съвети

Стартирате новата работна седмица в добро настроение. Днес сте озарени от идеи и имате мотивацията да постигнете нещо в дългосрочен аспект. Ще ви се отдаде тази възможност, стига да не слушате уж добронамерените съвети на хора, които искат да ви помогнат от добра воля. Доверете се на интуицията си.

СКОРПИОН

Пазете идеите си

Не отваряйте дума за бъдещите си планове пред колеги и партньори. Не мрънкайте за заплащането си пред ръководството. Днес избягвайте да давате знаци за недоволствата или желанията си. Бъдете тихи и потайни. Това е начинът да запазите идеите си от кражба. В любовта ви чака хармония.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви подведат

Стартирате една спокойна, но значима седмица. Пред вас има доста възможности, за които ще направите планове тъкмо сега. Имайте предвид, че ще попаднете на хора, които се опитват да ви измамят по един или друг начин. Да ви дадат грешна информация, да ви подведат. Вярвайте на собствената си интуиция.

КОЗИРОГ

Отпускарски сезон

Това не е най-активната седмица, която ще имате за месец август. Оставете се на течението и днес не предприемайте важни ангажименти. Поправете стари грешки, прегледайте документацията си. Купете си нова книга, която да прочетете с желание. Приемете, че е отпускарски сезон и не всички са на работа.

ВОДОЛЕЙ

Нещата потръгват

Тази седмица за вас е значима. Нещо потръгва в план-графика ви. Ако до този момент някои вече предприети ангажименти са се колебаели заради редица обстоятелства, то сега вече ще ги свършите изцяло. Освободете се от излишното напрежение. Имате нужда да споделите с някого личните си проблеми.

РИБИ

Ново начинание

Стартирате една спокойна седмица, но все пак не се отпускайте. Понеделник изисква от вас да дадете всичко от себе си и да подредите плановете си до петък. Избягвайте пререканията. Каквото и да започнете от тук насетне, ще ви носи успех. Пробвайте да разчупите границите в службата. Предприемете ново начинание.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте уж плахи и нерешителни натури, но ако някой ви постави задача – гледате да блеснете на преден план. Влизате в групата на тихите води, които са изключително дълбоки в някои моменти. Обичате показността, но не правите впечатление на хора, които са влюбени в това да бъдат център на вниманието. Като цяло сте изненада за всички около себе си – нещо като бомба със закъснител. Радвате и разплаквате, но истината е, че се превръщате в любимци и това ви прави симпатични.

Навлизате в една прекрасна година на позитивни преживявания и много приятни емоции. Срещате нови контакти и доста от запознанствата ще се окажат добри. Бъдете отворени и изживейте следващите дванайсет месеца по най-приятния начин.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!