90 четения

Краси Балъков: „Това беше най-слабият ни мач“

„Мисля, че това беше най-слабият ни мач. Отдавам го на голямото желание да вземем три точки, може и аз да съм направил някаква грешка при мотивацията на отбора. В следващите дни ще анализираме нещата. Искахме да използваме бързината на Крум Стоянов от лявата страна. Донякъде се получи, но в защита играхме лошо. Не искам да коментирам съдийството. Дали то е причина, днес се съмнявам, защото ние играхме много слабо, особено първото полувреме. Търсим причините в нас, а не в това положение, дори и да е имало дузпа.

Много трудно мога да си обясня начина, по който моят отбор изигра този мач. Подготвихме се по най-добрия начин, но мисля, че футболистите се пренавиха. Не играха спокойно, не се получи това, което искахме. На базата на много индивидуални грешки, които направиха, получихме два гола, а можеше да получим и повече.

Казах на играчите, че това е най-слабият ни мач и трябва да бъдем самокритични. Да се опитат да забравят мача, въпреки че трудно се забравя, и да се настроят на сто процента за мача с „Левски”.

Ако имаме ден и ако футболистите изпълняват своите тактически задачи, защо да нямаме шанс да победим „Левски”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!