33 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 21 август, вторник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 7,00 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 17,09 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на костите и кожата. Ваденето на зъб е противопоказно. Денят е добър за профилактика на кожни заболявания, за процедури по заздравяване на костите. Можете да почистите зъбния си камък или да лекувате кариес.

Красота и външен вид: Облечете се консервативно и стилно. Не изпъквайте с облеклото си. Деловата дреха ви придава чар. Можете да се погрижите за косите си. Разрешени са къдренето, боядисването. Подстригването на връхчетата на косите ще се ускори растежа. Парните бани на кожата оказват благоприятен ефект. Забранена е коламаската на тялото.

Хранене и диета: Днес включете в менюто си кореноплодни зеленчуци. Направете супа от целина, моркови, картофи. Хапнете здравословна витаминозна салата от моркови и цвекло. Добавете в менюто си сирене и кашкавал.

Цветове, носещи късмет: Червено и черно.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 17.09 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Козирог и действа като мотиватор за успешни постъпки и действия. Меркурий вече е директен по своята орбита и подкрепя начинанията. Луната е в съвпад със Сатурн. Очаквайте именно днес да се разрешат някои стари проблеми. Приложете нови методи на работа. Направете промяна в начина си на мислене.

ОВЕН

Бъдете активни

Време е, ако сте на работа, да обърнете повече внимание на служебните си ангажименти, които занемарихте в последните няколко седмици. Ангажирайте деня си с важни задачи и ги свършете в срок. Това е първият ден от толкова много време, когато съдбата ще ви се отплати щедро за положените усилия. Не го пропускайте, бъдете активни.

ТЕЛЕЦ

Контакти и работа

Стегнете занемарените напоследък връзки и контакти, на които не успяхте да обърнете достатъчно внимание по време на ретроградното движение на Меркурий, или от 25 юли. Сега е моментът да завържете нови познанства, да пътувате и да намерите нови ниши за изява. Ако сте в отпуск, денят отново ще ви наведе на мисъл за работа.

БЛИЗНАЦИ

Подем

Дошъл е моментът нещата около вас да потръгнат. Днес е първият ден, в който чувствате подем като цяло в живота си. Обнадеждени сте. Вторник е позитивен и благоприятен. Ще си стъпите на краката от финансова гледна точка. Вероятно ще получите предложение за нова, по-доходна работа. Възползвайте се, моментът ви го позволява.

РАК

Вдъхновение в работата

Във вторник ще успеете да се стегнете и да продължите напред с деловите си ангажименти. Това е денят, в който ще получите вдъхновение в професионалния си живот и ще си набележите целите за есенния сезон. Разбира се, за есента е още рано да се говори, но все пак трябва да бъдете подготвени за нея. Заловете се с нещо сериозно.

ЛЪВ

Хаос в действията

Нервността ви е голяма, защото искате да свършите много неща, а някак времето не ви го позволява. Вие сте активни и дейни, но мисълта ви протича с такава забързаност, че действията ви няма как да я последват. Ето защо във вторник сте хаотични, прибързани и често вземате не особено правилни решения.

ДЕВА

Период на разцвет

Във вторник сте решени да действате и да атакувате на работното място. Сега, след като вашият управител Меркуирй е в директното си движение, вие набирате скорост. Определено нещата ще се наредят по-благоприятно за вас. В личния ви живот също настъпва период на разцвет. Спрете да търсите сивото около себе си и погледнете розовото.

ВЕЗНИ

Не си хабете нервите

Обременени сте от различни проблеми, свързани с близките, семейството и хората, които постоянно търсят помощ от вас. Това не е най-благоприятният ден да проявявате нервността си или да излагате на показ своя лош характер. Опитайте да преодолеете напрежението и да приемете обстоятелствата, в които сте попаднали. Скоро всичко ще се нареди.

СКОРПИОН

Позитивен ден

Във вторник разполагате с шанса да срещнете доста полезни познанства, с които ще си бъдете взаимно полезни в следващите седмици и месеци. Обърнете сериозно внимание на настроението им, защото то ще е позитивно и зареждащо. Влейте го и в своя ден, за да бъде той позитивен и прекрасен. Нещата в личния ви живот потръгват.

СТРЕЛЕЦ

Нова задача

Днес е повече от важно да обърнете голямо внимание на финансите си, материалната си стабилност и дълговете, които имате към хора или институции. Припомнете си размера им и се постарайте да погасите част от тях предсрочно. Ще имате възможност, защото днес ще получите нова задача в службата, която ще ви донесе приходи.

КОЗИРОГ

Използвайте шансовете

Готвихте се за промяна и скок в продължение на дълго време. Днешният вторник е благоприятен и силен ден за стартиране с новите планове. Меркурий вече е директен по своята орбита, а Луната гостува в знака ви. Не пропускайте възможности. Възползвайте се от всички шансове, които ще срещнете през днешния ден.

ВОДОЛЕЙ

Не всичко върви добре

Ще изхабите доста усилия, за да постигнете своето и да докажете на съдбата, че вие контролирате събитията. По-практично от ваша страна би било, ако се примирите с обстоятелствата и действате стратегически. Видите ли, че нещо днес не върви, просто не го вършете. Ще си спестите доста проблеми.

РИБИ

Завоевания

Очаква ви ден, изпълнен със срещи и преживявания. Няма от какво да се притеснявате. Днес вие сте център на вниманието и не се учудвайте, ако всеки желае да му обърнете такова. Вечерта ще се чувствате изтощени от толкова много срещи и разговори, но и доста доволни от постиженията, които сте завоювали.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пътищата, по които вървите, са отъпкани и проходими, без бариери, без големи трудности. Съдбата бди над живота ви. Предупреждението към вас е да се възползвате от добрите си рождени аспекти, без да се учите на ленивост и мързел. Избягвайте да се предоверявате на хората, защото имате странната способност да привличате като магнит неблагоприятните запознанства.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година от своя живот, което означава, че ще се отдадете на работа, а тя ще ви доведе до успеха. Не се отказвайте, видите ли малки пречки по пътя си. Задачата ви е да ги преодолеете с достойнство и умение. Ще се справите, стига да сте достатъчно търпеливи.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението и разширени вени.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *