Дневен хороскоп. Прогноза за 22 август, сряда

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 17,58 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: По възможност отложете операциите в областта на костите и кожата. Ваденето на зъб може да протече с усложнения. Денят е добър за профилактика на кожни заболявания, за процедури по заздравяване на костите. Можете да почистите зъбния си камък или да лекувате кариес.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Луната е в Козирог и помага за сгъстяването и заздравяването на косъма, дори при премахване само на връхчетата на косата. Добре протичат и парните бани и маските на кожата. Обуйте краката си в удобни обувки, особено ако ви предстои повече ходене.

Хранене и диета: Днес организмът се нуждае от калий и калций, които можете да набавите от млечните продукти и солта. Разбира се, ако страдате от високо кръвно налягане и проблеми с теглото, не бива да прекалявате с осоляването на гозбите. Полезни са варивата от кореноплодни зеленчуци. Хапвайте супи, за да се чувствате жизнени и изпълнени с енергия.

Цветове, носещи късмет: Зелено и кафяво.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 17,58 часа.

Звездни аспекти за деня: Опитайте се в сутрешните часове да овладеете негативните чувства, които са ви обсебили. Дразнят ви хората, с които общувате. Квадратурата между Луната и Венера е повод да влезете в конфликт с близките си и денят ви да тръгне „накриво”. Избегнете го. В следобеда обстановката е съвсем различна. Действат хармонични аспекти, които подобряват настроението. Търсете информация и се образовайте, ако нещо в квалификацията ви липсва.

ОВЕН

Изненадващо предложение

Стига сутринта да не влезете в излишни конфликти или пререкания, днешният ден може да ви предостави доста възможности и шансове за успех и развитие. Мислете за кариерата си, за перспективите пред себе си. Днес можете да получите изненадващо предложение, свързано с по-добро заплащане, но изискващо по-добра квалификация.

ТЕЛЕЦ

Мислете позитивно

През целия ден сте напрегнати, нервни и недоволни от всичко, което ви се случва. Не виждате нищо хубаво, а все търсите негативното. Погледнете напред. Могат да се открият доста хоризонти, ако сте една идея по-позитивно мислещи. Днешният ден ще ви срещне с интересни хора. Хора с близки на вашите интереси.

БЛИЗНАЦИ

Не си налагайте мнението

Оставете се на течението в сутрешните часове. Не прекалявайте с упреците, които отправяте към хората около себе си. Желаете да им повлияете върху живота, да ги промените и те да приемат вашия начин на мислене. Не можете да налагате мнението си върху другите току-така. Днес ще се убедите в това.

РАК

Напрегнат ден

Непринудено скарване с семейството сутринта е причината в сряда денят ви да протича нервно, напрегнато и доста неприятно на моменти. Загубили сте доброто си настроение, станали сте заядливи и докачливи. Приемате всяка критика, отправена от партньорите и колегите, прекалено лично. Това е голям проблем.

ЛЪВ

Степенувайте задачите

Днес сте прекалено забързани. Още сутринта се захващате с няколко неща наведнъж, искайки да отметнете колкото се може повече работа. Планът ви няма да успее и е вероятно да се провалите изцяло. По-добре работете по една-единствена задача и след като я свършите, започнете със следващата.

ДЕВА

Не харчете сутринта

В сряда сте силни, енергични и решени да постигнете своето. Действате със замах, самочувствие. Доста упорити сте по проектите, които вече сте започнали. Внимавайте в сутрешните часове да не извършите грешна покупка или сделка. Застрашени сте да дадете пари за нещо, което ви е ненужно и няма да ви носи полза в бъдеще.

ВЕЗНИ

Овладейте нервите

В сутрешните часове сте ядосани на целия свят. Търсите вината винаги в отсрещната страна и затова ставате обект на конфликти в семейството. Лошото настроение е резултат именно на такова спречкване в часовете преди обяд. Заядливи сте, нападателни и агресивни. Овладейте нервите.

СКОРПИОН

Трайте си

Добре е в сутрешните часове да не сте прекалено активни. Очакват се напрегнати ситуации на работното място, в които е по-добре да не участвате. Ще допуснете грешка, ако влезте в конфликт с колега или партньор. Колкото и да ви дразнят хората, с които общувате, по-добре си трайте, отколкото да разменяте словесни престрелки.

СТРЕЛЕЦ

Работете сами

Опитайте днес да се занимавате с неща, които ви носят удовлетворение. Такива, които вършите с желание и мотивация. Не работете на сила. Няма да се получи. Избягвайте хората, които се стремят да ви подчинят или да ви накарат да свършите нещо вместо тях. По възможност работете сами.

КОЗИРОГ

Преодолявате трудности

Натоварен откъм служебни ангажименти ден, в който късметът е на ваша страна. Действайте упорито и смело, за да предотвратите трудностите. Пречки няма да липсват, но ако не се откажете в началото, ще ги избегнете успешно. Често ще се срещате с хора, които ще се опитват да дразнят егото ви. Отминавайте ги.

ВОДОЛЕЙ

Пасивен ден

Нуждаете се от затишие, спокойствие. Искате да ви оставят на мира и да не ви занимават с нищо на този етап. Не можете да вземате решения и не искате да поемате отговорности. Днешният ден е пасивен и никой не е в състояние да ви накара да се заловите с нещо.

РИБИ

Нито крачка назад

Вие сте в добро настроение и това е главната причина за успехите ви. Бъдете уверени в себе си, за да продължите напред. Деловата сфера е най-силно ангажираната днес, ще се налага да разговаряте и обсъждате различни неща. Умората и в сряда е неизбежна, но тя не бива да е повод за крачка назад. Сега не е време за почивка.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот заради прегрешения в минали прераждания, които да поправите чрез датата 22 август. Дори и да сте Лъвове – родени да бъдете царе, отново има какво да разплащате със съдбата. Вие трябва да се справите със своята самоувереност и самонадеяност. Хубаво е човек да има вяра в себе си, но често прекалявате с това. Проявявате чувство за непогрешимост и е трудно да поемете вината за собствените си грешки. Мисията ви сега е да поемете отговорността на погрешните си действия и да се научите да търсите прошка от хората, които ви обичат.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро, или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *