Майка на две деца в Горна Оряховица е копие на певицата Алисия

КРАСИВАТА 32-ГОДИШНА АНЕЛИЯ ТОПАЛОВА ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА Е КАТО БЛИЗНАЧКА НА ПОПУЛЯРНАТА ПОП ФОЛК ПЕВИЦА АЛИСИЯ. Приликата между тях е толкова голяма, че ако нашенката отиде на участие в дискотека вместо изпълнителката и пее на плейбек, едва ли някой ще заподозре за размяната. Сходството във външния вид на двете жени било забелязано още преди 10 години от роднини, приятели и познати на Анелия. Коментарите по този повод 32-годишната горнооряховка приема с усмивка и смята за комплимент, тъй като поп фолк звездата е една от най-поддържаните и атрактивни дами в музикалния шоубизнес у нас.

Освен приликата във външността им между тях няма особено много прилики. „Никога не съм правила умишлено някакви козметични процедури, за да приличам на Алисия. Чувствам се добре в кожата си и като всяка жена държа да изглеждам добре. Възхищавам се на стила на тази певица и понякога слагам нейни снимки в личния си профил във Фейсбук. В такива моменти често се случва някои мои приятели да се заблудят, че всъщност на фотосите съм аз“, сподели тя.

Анелия е завършила висше образование по приложна макроикономика, а наесен стартира магистратура по педагогика на обучението по физическо възпитание, докато певицата е бакалавър по социални дейности. Горнооряховката е майка на две момчета – на 12 и 5 години, а бившата жена на футболиста Валери Божинов има син на 11 години. Анелия не е дарена с музикален талант и няма амбиции да става известна. Казва, че живее спокойно на семейна начала с бащата на децата си в Горна Оряховица. Работи в семейната фирма и държи на доброто възпитание и образование на момчетата. Вижда бъдещето на семейството си в България, въпреки че много нейни приятели са емигрирали по света.

„Искам децата ми да познават историята на родината си, да уважават българските ценности и обичаи. Нямам нищо против това да са запознати със спецификите на други култури, но за мен е неприемливо в учебника по литература да се изучават толкова много турски празници. Не съм расист, израснала съм в квартал със смесено етническо население, но отказвам четенето на задължителните турски народни приказки през лятната ваканция“, допълни тя.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *