Дневен хороскоп. Прогноза за 23 август, четвъртък

Луната преминава от Козирог във Водолей в 19.55 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 18,41 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на кожата, костите. Можете да посетите зъболекаря си за почистване на зъбен камък или лечение на кариес Ваденето на зъби е забранено. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на кожата, ревматизъм, изкълчване или счупване на коленете, вода в коляното. Лекувайте се, ако почувствате неразположение.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Отразява се добре на косъма – придава му плътност и здравина. Отложете посещението при маникюриста. Днес не режете ноктите си дори с нокторезачка.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Днес организмът се нуждае от сол, калий и калций. Пийте повече вода, за да балансирате обмена на вещества. Направете картофена салата, в която можете да добавите дори цвекло, моркови и нискомаслена майонеза.

Цветове, носещи късмет: Черно, кафяво, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 18,41 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната и Марс са в съвпад. Можете да свършите повече, отколкото предполагате. Заемете се с действия, независимо дали сте на работното място, или вкъщи. Ще бъдете доволни от всичко, което докарате докрай.

ОВЕН

Неуправляеми сте

Очаква ви силен и продуктивен ден, независимо че сте нервни, постоянно недоволстващи и мърморещи. Опитвате се да наложите мнението си над околните и на моменти ви се получава. Те ви слушат не защото са убедени в това, което казвате, а просто защото не им се спори с вас.

ТЕЛЕЦ

Начало на промени

В четвъртък вие сте обладани от желание и чувство да променяте всичко около себе си. Продуктивни сте и можете да постигнете доста, стига да си го поставите за цел. Независимо дали сте вкъщи, или на работа, вие сте в състояние да поставите начало на промени. Пътувайте, това ще ви се отрази добре.

БЛИЗНАЦИ

Планирайте бюджета

Не прекалявайте с изискванията към хората срещу себе си. Невинаги вие можете да ги покриете изцяло. Днес обърнете внимание на финансите си. Можете да планирате бюджета си за месец септември и нужните по-големи покупки, които трябва да извършите през него.

РАК

Променяте посоката

За вас този ден носи позитивни преживявания в деловия свят. Можете да направите рязък завой в професионалния си живот. Нещо, за което сте си мечтали. Смелостта ви днес е по-голяма от друг път и поради тази причина вероятността да пристъпите с нови крачки е реална.

ЛЪВ

Работете по приоритети

Още вчера стана ясно, че темпото покрай вас толкова се забързва, че не ви дава възможност да си поемете дъх и почивка. Днешният ден продължава тенденцията. Имате много задачи да свършите в графика си. Действайте по приоритети. Хванете ли всички наведнъж, накрая нищо няма да се получи така, както го желаете.

ДЕВА

Гледайте в бъдещето

В четвъртък сте силно мотивирани. Имате възможност да се заловите с нови ангажименти. Слънцето навлиза във вашия знак и започва нов етап за мнозина от вас. Използвайте момента, бъдете мотивирани и гледайте надалече в бъдещето. Днешният ден ще повдигне духа ви.

ВЕЗНИ

Скандал вкъщи

Днешният ден е наситен с енергия, но отново от вас зависи дали ще я усвоите правилно и най-вече – накъде ще я насочите. Съвпадът на Луната с Марс вместо да ви действа мотивиращо, често се оказва агресивен фактор. Дразнят ви всички в семейството и е възможно да създадете скандал в дома си.

СКОРПИОН

Степенувайте задачите

В четвъртък ви чака експанзия. Ако до вчера си траехте и бяхте тихи, незабележими и опипващи почвата, то днес поведението ви е съвсем по-различно. Мотивирани сте да постигнете множество успехи. Днес чувствате прилив на енергия, но все пак степенувайте задачите и не започвайте много накуп.

СТРЕЛЕЦ

Премерете риска

Днес сте непоследователни, всичко ви привлича и ви се струва подходящо за вършене. Внимавайте, прелъстени сте от предложенията за бързи, лесни и незабавни пари. Не се заемайте с рискови мероприятия, за да не се окажете губещи накрая. Направете си сметка на личните финанси до края на месеца.

КОЗИРОГ

Гледайте напред

В четвъртък сте натоварени с някои допълнителни отговорности и трябва да оправдаете доверието, което ви се гласува чрез тях. Ще се справите. Днешният ден ви дарява със сила, жизненост и издръжливост. Навлизате в един по-добър етап, който ще продължи около месец. Гледайте напред. Започнете нов проект.

ВОДОЛЕЙ

Освободете напрежението

Днес не сте заинтересовани от нищо на работното място. Пуснали сте нещата на самотек, а вие сте се отдали на любимите си лични занимания. Освободете се от излишното напрежение. Избягвайте неприятните срещи с хора, които ви натоварват. Поработете върху премахване на някои негативни черти от своя характер.

РИБИ

Множество контакти

Четвъртък е поредният ден на обществени срещи и множество контакти, които се стичат на работното място или в личния ви живот. Независимо дали денят ви е делови, или почивен, в него ще се срещнете с много хора и всички от тях искат внимание. Вечерта се чувствате уморени от толкова много разговори.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, които сте родени на 23 август, сте щастливци с положителна кармична отплата за този живот, което ще рече, че съдбата ви се отплаща с щастие за това, че сте били добродетелни в някое от миналите си прераждания. Обичате промените и дори ако ежедневно нещо около вас не се променя, ви става скучно и отегчено. Постигате успехи във всичко, с което се се захванете, стига да го вършите с желание и амбиция. Обичате да пътувате и да ходите на нови и нови места. Весели хора сте, но невинаги може да ви се разчита, защото на моменти сте несериозни към всичко и всеки около себе си.

Навлизате в прекрасна година стабилност, любов и щастие. Ще успеете да влеете ритъм в своя живот и да се насладите на това, което имате. Следва годината на Венера – покровителката на онова, което наричаме „прекрасно” в този живот. Освободете мисленето си и позволете на позитивното да влезе във вашия живот.

Здраве: Възможни са чести проблеми с носа и гърлото.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.