Новини

Ще има временни ограничения на движението по пътя Габрово – Шипка – Казанлък на 25 август

За честванията на 141-та годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението на транзитно преминаващите превозни средства по пътя Габрово – Шипка – Казанлък от 8 ч. до 20 ч. утре – 25 август, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.
Транзитният трафик ще се пренасочва през Прохода на Републиката – за пътуващите от Северна към Южна България – от Русе и Велико Търново през Дебелец – Прохода на Републиката – Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас; за пътуващите от Южна към Северна България през Гурково – Проход на Републиката – Дебелец за Велико Търново и Русе.
Локалният трафик и идващите от запад превозни средства ще бъдат пренасочвани за Габрово през Трявна – с.Белица – с.Вонеща вода – Проход на Републиката и обратно.
В област Стара Загора движението на коли ще се пренасочва към Прохода на Републиката по маршрута: Калофер – Казанлък – Гурково – Велико Търново и обратно. Пренасочването ще става при пътен възел „Мъглиж“.
През прохода „Шипка“ ще бъдат пропускани само автобуси и автомобили с участници и гости в събитието, както и организираният междуградски автомобилен транспорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *