Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 28 август, вторник

Луната преминава от Риби в Овен в 19.35 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 17-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства. Денят е добър за профилактика и лечение на проблеми с нервната система.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си след 19,35 часа. Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Организмът не се освобождава лесно от излишното тегло. Затова, ако сте стартирали диета, не чувствате резултати. Бъдете упорити. Веднага щом Луната навлезе в Овен тази вечер, ще усетите разлика в теглото.

Цветове, носещи късмет: Червено и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 21,23 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни активен вторник, въпреки нежеланието да поемаме инициативи и отговорности. Марс вече е директен по своята орбита и сключва хармоничен аспект с Луната. Като с лека ръка преминава онова напрежение, което имахте в последните няколко месеца. Много усложнения във взаимоотношенията ще се разрешат постепенно и от само себе си. Меркурий и Юпитер са в квадратура. До края на месеца липсва решителност да се започнат нови начинания. Ще ги отложите за в началото на септември.

ОВЕН

Не избухвайте

Не избухвайте и дръжте нервите под контрол. Луната се намира в такова положение, че бъдете овладени. Занимавайте се с интелектуална дейност, с четене и образователни ангажименти. Марс вече е директен по своята орбита и ще ви освободи от някои негативни усещания в ежедневието.

ТЕЛЕЦ

Център на внимание

Не бива да бъдете изненадани, ако около обяд станете обект на някои неприятни срещи или укори от колегите, че вземате решения без тяхно знание. Днес вие сте център на вниманието и всички както добри, така и лоши мисли ще са насочени към вас. Не се впечатлявайте.

БЛИЗНАЦИ

Нови знания

И вие следва да се огледате в новата обстановка, в която попаднахте в последно време. Днес на работното място не вземайте важни решения. Ще се окаже, че имате пропуски в знанията, които лесно можете да запълните чрез обучение и курсове. Ето как ще се впишете и в новата среда, в която вече живеете.

РАК

Чужди проблеми

Вторник е доста добър за интелектуални занимания, за ангажименти, свързани с книги, четене, говорене на различни теми. Само около обяд внимавайте, защото сте прекалено ангажирани с проблемите на чуждите хора. Това ви вреди. Обърнете внимание на своя свят, на своите си желания, мисли и проблеми.

ЛЪВ

Уредете бюджета

Във вторник е много важно да обърнете внимание на своите дългосрочни финансови планове. Пресметнете августовския си бюджет и наредете онзи, който се отнася за месец септември. Чакат ви доста извънредни разходи в следващите дни, обикновено свързани с настъпващата есен и първия учебен ден на децата ви.

ДЕВА

Административен ден

Използвайте този ден за уреждане на някои административни работи в служебния си живот. Днес можете доста добре да се справите с проблеми, които касаят държавна администрация. Спокойно отделете вторника за ходене по институции и уреждане на документи, ако имате такава нужда.

ВЕЗНИ

Не нападайте

Във вторник не сте съгласни с мнението на околните, но не си служите и с деликатност, за да оборите чуждите думи. Напротив, спорите яростно и често влизате в кавги. Нападайки всички наоколо, вие изграждате стена между вас и тях и един ден ще се окажете самотни зад нея.

СКОРПИОН

Потръгва ви

Марс вече е директен по своята орбита, а той е вторият ви управител. Няма как неговото „право” движение да не ви се отрази върху ежедневието. Отключват се много заплетени ситуации, с които имахте проблеми в последните няколко месеца. Нещо потръгва. Ще имате възможност да поставите едно ново начало.

СТРЕЛЕЦ

Действайте

Разчитате на подкрепа от хора, които днес ще ви обърнат гръб. В сутрешните часове изчаквате прекалено много и събитията се развиват не във ваша полза. Използвайте момента, в който всички останали са пас, за да блеснете вие. Не чакайте до следобеда, вие имате късмет и преди това. Разчитайте на него.

КОЗИРОГ

В нова среда

Очаква ви доста благоприятен и активен ден. Особен акцент в хороскопа ви заема сферата на общуването, затова и там са най-големите залози за успех. Днес говорите с кого ли не, научавате важна информация или просто влизате в нови компании, които ще ви приютят заради свежите ви идеи. Чакат ви промени.

ВОДОЛЕЙ

Подем

Заредени с ентусиазъм, добро настроение и жажда за живот, днес продължавате смело напред и осъществявате цел след цел. Денят е доста благоприятен и ви помага да се справите с всички ситуации на затруднение, в които попаднахте неотдавна. Късметът ви е подчертан. Възможно е да получите вест чужбина.

РИБИ

Изпълнени с оптимизъм

Във вторник оптимизмът ви е завиден. Приемате всяка една ситуация като дар от съдбата, независимо какво ви носи тя. Обърнете малко повече внимание на вътрешното си равновесие, ако трябва да осъществите делови разговор. Склонни сте да казвате „да”, без да сте убедени в това. Само и само другите да са доволни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родените на 28 август сте хора с противоречив характер. Не успявате да се заинатите достатъчно, за да довършите поне едно от започнатите неща. Знаете как да поставяте целите си, но как да стигнете до края е урок, който ще трябва да научите, искате ли да успявате в живота. Усетите ли опасност, склонни сте да нанесете удар на хората, с които общувате, когато те най-малко очакват.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *