Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 30 август, четвъртък

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, очите, челюстите, ваденето на зъби също е противопоказно. Добре ще протекат лечението на зъбите, профилактиката на главоболие, мигрена, високо кръвно налягане, очни проблеми. Внимавайте с нервите.

Красота и външен вид: Днешният ден е подходящ за подстригване на косите. Направете лек масаж на слепоочията, това ще се отрази много ободряващо и тонизиращо на целия организъм. Регенериращите маски на лицето също са полезни.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочна диета или подходящ хранителен режим, чрез който да регулирате храненето си след празниците. Започнете с ден, през който да изключите всички тестени и сладки изделия от менюто си. Днес можете да хапвате белтъчини – леки меса, яйца и млечни продукти, заедно със свежи салати. Плодовете също са позволени.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Овен засилва стремежите ни към бързи резултати, нетърпението да постигнем много неща за кратко време. Опозицията й с Венера днес предупреждава, че ако не внимавате с думите и начина си на изказ, е възможно да нараните близките си или да влезете в остър конфликт, от който после ще се чувствате зле.

 

ОВЕН

Не се прикривайте

Имате желание да бъдете в хармония с всички и това е причината днес да правите компромис след компромис със себе си. Познавате се добре и знаете, че не сте в състояние да устоите дълго време на подобно поведение. В следобеда ще пометете всички с напрежението си. По-добре казвайте това, което мислите, директно в очите.

 

ТЕЛЕЦ

Положителен ден

Днес сте с нагласата, че ще ви се случи нещо хубаво и позитивно. Това е чудесно, защото сами предизвиквате подкрепата на звездите към себе си. Денят е положителен и ще ви помогне да проявите част от своите личностни качества, с което да привлечете погледите върху себе си.

 

БЛИЗНАЦИ

Завършване

Довършете стари, отлежали във времето ангажименти. Ще приключите една връзка, действала ви изтормозващо в продължение на години. Няма да липсват перспективи да успявате днес, но като цяло вървите трудно и мудно. Не е вашият ден за поставяне на начала или предприемане на каквито и да е било нови действия.

 

РАК

Желаете промени

В четвъртък сте склонни да предприемате всякакви авантюри само и само да промените нещо в своето ежедневие. Считате го за сиво и неприветливо, но хващайки се за всяка малка „глупост”, която можете да свършите, вероятно ще допуснете грешки. Не се стремете към промени на всяка цена. Правете ги само, ако са належащи.

ЛЪВ

Финализирайте сделки

В четвъртък сте настроени доста делово. Искате да свършите колкото се може повече работа, за да завършите месеца си благополучно. Днешният ден не е сред най-спорните за предприемане на нови действия. По-добре се обадете на деловите партньори и довършете някои вече започнати сделки. Финализирайте разговори.

 

ДЕВА

Владейте се

В четвъртък сте вгледани в миналото си и не желаете да направите нито крачка напред към новото, което е пред вас. Чувствате се разочаровани от себе си, защото не успявате да успокоите своята нервност и често избухвате без причина. Овладейте се и не си причинявайте излишни драми, като търсите кусурите на другите хора.

 

ВЕЗНИ

Мислете позитивно

В четвъртък няма да сте в най-добрата си форма, но въпреки това пред вас стоят възможности за развитие и растеж. Чувствате сякаш сте в застой. Това е временно явление. Ще видите, че още в началото на идната седмица нещата ще потръгнат. Днес мислете положително и се вгледайте в позитивните черти на хората.

 

СКОРПИОН

Бъдете пас

Чувствате се в застой. Сякаш нещо ви възпира да осъществите желаните намерения в днешния ден. Не планирайте големи начинания. Оставете си време, което да отдадете само на себе си на личните си занимания. Имате нужда да се усамотите. От утре нещата отново ще потръгнат, но за днес – бъдете пас.

 

СТРЕЛЕЦ

Не упорствайте

В четвъртък желаете да се справите колкото се може по-бързо с трудностите и проблемите на работното място, но те изглеждат някак неразрешими. Предайте се. Не се насилвайте прекалено. Денят изисква да се оставите на течението и да не упорствате, като виждате, че не се получава.

 

КОЗИРОГ

Бъдете активни

Това е един от щастливите дни за вас през тази седмица. Марс отново тръгва в директното си движение в знака ви. Ако в последните няколко седмици чувствахте безсилие и липса на жизнен тонус, то от днес нещата се променят. Бъдете по-активни. Предизвикайте късмета на своя страна.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете твърди

В четвъртък отстоявайте принципите си и не позволявайте на никой да ви налага своето мнение. Бъдете твърди, когато трябва да вземате решения. Имате нужда да се обърнете към себе си, към своето вътрешно „Аз”, за да се хармонизирате със света наоколо. Оставете си поне половин час от днешния ден за медитация.

 

РИБИ

Пренастройване

Отървете се от лошите мисли и пренастройте съзнанието си за нещо хубаво, което предстои да ви се случи. Този ден носи освобождаване от стари окови и чувството на свобода от новия свят, в който тепърва навлизате. Денят е зареден с добри вести и шансове за просперитет.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който ви определя като щедри, даровити и много усмихнати хора. В същото време, сякаш играете роля пред останалите, защото – останете ли сами, сте меланхолични и затворени. Не успявате да се зарадвате на онова, което имате. Причината е, защото все искате повече и повече. Бъдете реалисти. Често допускате странни познанства в живота си и нерядко се парите от тях. Заложете на истинските хора и на онези, които са с открити души.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *