27 четения

Месечен хороскоп за месец септември

Разчитайте на реалните шансове и възможности и спрете да се надявате на утопии

 

Прогноза за месец септември, 2018 година

Лунна диета през септември: Луната подпомага отслабването в дните между 1 и 9 септември, както и между 25 и 30 септември Можете да стартирате успешно диетичен хранителен режим на 6, 7, 8, 25, 26 и 27 септември. В дните от 10 до 24 септември Луната е нарастваща. Не преяждайте, а ако сте на диета – не очаквайте резултати веднага. И все пак, не губете кураж, килограмите ще започнат да се топят веднага, след като Луната отново бъде намаляваща – от пълнолуние към новолуние. Подходящите дни за лунна диета този месец са 3 септември – фаза последна четвърт, 9 септември – фаза новолуние, 17 септември – фаза първа четвърт и 25 септември – фаза пълнолуние.

Грижа за косата: Подстригване на косите – благоприятни дни: 1, 2, 3, 27, 28, 29, 30 септември – растежът се забавя заради фазата на Луната и 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 21 септември – растежът се ускорява заради фазата на Луната. Неблагоприятни дати: 4, 5, 6, 9, 13, 14, 22, 23, 24 септември. Боядисване на косите: благоприятни дати: 8, 9, 17, 18, 19, 27, 28 септември.

Важни звездни аспекти през месеца: Очаква ни динамичен и разнообразен месец. Ако сте останали с впечатление, че можете да продължите лятото си с по-лежерно поведение и през септември, това няма да се получи. Движението на Слънцето в Дева и на Марс в Козирог изискват да вземете в ръце плановете си и да ги превърнете в реалност. Сатурн приключва своята ретроградна фаза. Ще го усетите като леко разпускане, освобождаване на напрежението във финансовата сфера. Есенното раздвижване на пазара, увеличаването на поръчките и на работата като цяло са последствие от директното движение на тежката планета. На 9 септември настъпва новолуние в Дева. Огледайте се около себе си. Разчитайте на реалните шансове и възможности и спрете да се надявате на утопии. Сега е важно да мислите трезво и да продължите здраво стъпили на земята. Приземяване, стъпване здраво с двата крака – това е акцентът на месец септември върху всички нас. На 10 септември Венера напуска комфортната зона на Везни и навлиза в Скорпион, за да внесе болезнена откровеност в сферата на личните взаимоотношения и любовта. Връзките ще се заздравят при онези, които обичат истински, искрено и от душа. Вероятно ще се разпаднат при всички останали, чийто отношения не са толкова чисти и непринудени. На 23 септември Слънцето навлиза във Везни. Настъпва есента. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения. Извънбрачните връзки няма да запълнят празнини, а единствено ще задълбочат проблемите, ако има такива. Решете трудностите чрез диалог, а не чрез задкулисно кръшкане. И без това Венера няма да ви го позволи. В последната седмица от месеца Марс е основен акцент в астрологичната прогноза, образувайки тригони с Меркурий и Венера. Сатурн е в квадратура със Слънцето. Бъдете отговорни, жизнени и дееспособни. Не мързелувайте, а действайте и свършете вече предприетите действия в срок. Добре ще бъде да не оставяте недовършени дела и работа за идния месец.

 

ОВЕН

Служебна заетост

Септемврийските седмици са по-натоварени за вас и това има своето логично обяснение. Движението на толкова небесни тела в земни знаци е причина в служебен план делата да се станат повече и да искат отговорно отношение. Втората половина от месеца е по-свободна откъм извънредни ангажименти. Няма да си отдъхнете, но и няма да сте толкова напрегнати, колкото сте до 15-о число. Есента идва, времето за действие се възражда. Ако сте безработни към този момент, сега ще имате възможност да си намерите нова, обещаваща и добра работа. В любовта получавате нужното разбиране от половинката заради своята прекалена служебна заетост.

 

ТЕЛЕЦ

Работа и любов

Очаква ви предизвикателен месец. На работното място е дошъл моментът, в който можете да покажете готовност за действие и желание да поемате инициатива в свои ръце. В първата половина от месеца сте активни. Дори не мислите за почивка и ваканция. Всеки успех е заслужен и ви кара да се чувствате горди със себе си. През втората половина от септември Венера застава срещу вас, изпитвайки вашите лични връзки. Бъдете внимателни във взаимоотношенията с половинката, за да не предизвикате някои неприятни ситуации. Необвързаните могат да срещнат интересна партия и да стартират бурна връзка.

 

БЛИЗНАЦИ

Успокойте се

Често на моменти ще се чувствате като с вързани ръце. Септември е последващ месец и в него ще се случат някои последствия от действията ви в предходните два месеца. Ще наблюдавате резултатите, вместо да посявате семена. Някои от вас ще почувстват скука заради липса на предизвикателства. Други ще усещат напрежение, защото невинаги контролирате това, което се случва с вас. Успокойте се. Септемврийските дни ще преминат бързо и безпроблемно. Отделете повече внимание на половинката и любимите хора.

 

РАК

Предизвикателства

След поредицата от емоции в последно време, сега е нужно да се овладеете и да продължите напред смело и без излишни отклонения встрани. На работното място септември е труден, защото по-често мислите за къщните си проблеми. Проблеми от битов характер, неизправности в техниката или често закъснение заради това, че е трябвало да се съобразявате се близките си, са съвсем възможни през целия месец. Ето какво ви вади извън зоната на комфорт. Не вие диктувате случващото се, а съдбата ви поставя ситуации и обстоятелства, с които трябва да се съобразите. Такъв е септември – предизвикателен и непредсказуем.

 

ЛЪВ

Повишение

За вас започва период на доказване, в чийто завършек ясно личи едно заслужено повишение в заплатата. Колкото и малко да е то, трябва да ви вдъхне доверие и увереност. Месецът няма да премине без нови запознанства, които не бива да приемате с отворени обятия, без да сте изпитали дали намеренията им са искрени, или не. В любовта също настъпва период на стабилизация. Нуждаехте се от месец като септември, за да се огледате отстрани, да си намерите малко повече кусури и да си стъпите на краката откъм претенции. Ще го сторите.

 

ДЕВА

Важен месец

Предстои много важен месец за вас, защото той е продължение на вече започнали процеси на преоценка и анализ от предходните месеци. Слънцето гостува в Дева и ви вдъхва кураж при вземането на решения, когато те се отнасят до личния ви интерес или интереса на фирмата, която представлявате. Ще бъдете ясни, точни и категорични в изказа си при разговори. Не съществува опасност да не бъдете разбрани. През втората половина от месеца обърнете повече внимание на контактите си. Не забравяйте приятелите и хората, с които най-често споделяте личното си щастие. Работата си е работа, но и на личния живот трябва да отделяте време.

 

ВЕЗНИ

Не отказвайте работа

Септемврийските дни се очертава да бъдат спокойни и ползотворни за вас. Няма да ви затормозяват с излишни задачи, няма да искат да вършите неща насила. Оставени сте на свобода и това е основната причина да разгърнете изцяло своя потенциал. Когато вие решавате какво да правите, тогава се насочвате към най-потенциално продуктивните действия. През втората половина от месеца Венера навлиза в Скорпион и огрява зоната на финансовата стабилност в хороскопа ви. Възможност да изкарате някой друг допълнителен лев ще се открие след 20-о число на месеца. Не отказвайте работа, колкото и тежка да ви се вижда тя.

 

СКОРПИОН

Отстоявайте свободата си

Ще се наложи да се борите за всяко свое желание, да отстоявате мнението си и да бъдете последователни в действията си. Дребнички разногласия в семейството ще провокират бурното ви развитие на работното място. Едното ще бъде за сметка на другото. Напук – само и само да не си стоите вкъщи, ще увеличите с няколко часа нормалния си работен ден. И все пак, не проваляйте изцяло връзките си с близките. Изслушвайте ги и отделете внимание на техните проблеми. Отстоявайте свободата си, но паралелно с това не проваляйте добрите и хармонични отношения.

 

СТРЕЛЕЦ

Не губете интерес

След като през август не успяхте да свършите всичко онова, което си бяхте намислили и запланували, през септември ще имате двойна работа. Наред с текущите си задължения, мнозина ще пожелаят да вършат и изостаналата от отпускарския сезон работа. Познавайки ви, едва ли ще се справите дълго време със ситуация, която изисква да тъчете на два стана. Рано или късно ще загубите интерес към единия. Е, това е и причината да ви посъветвам за малко кураж и търпение. Нагърбите ли се със задачи, свършете ги докрай, колкото и безинтересно да ви се вижда в един момент. Иначе все ще подемате нещо и все ще имате друго за довършване от предходния месец.

 

КОЗИРОГ

Освобождаване

Движението на Слънцето в Дева е силен момент за вас-самите, защото ви позволява да разгърнете своя потенциал в по-големи мащаби. Самите вие ще бъдете доволни от всяка стъпка, която предприемате. Проявявате здрав разум в много отношения и на вас просто може да се разчита. Доходите ви започват да растат във втората част от месеца вследствие на вече започнати процеси на утвърждаване и освобождаване от различни служебни задръжки. Точно в тази посока трябва да поработите – да се освободите от всичко онова, което ви задържа, дразни и дърпа назад. Оставете го зад гърба си и гледайте напред към върха.

 

ВОДОЛЕЙ

Повишение

Намирате се в доста плодотворен период и е важно да проявите смелост, концентрация и интелект, за да постигнете успеха, за който си мечтаете от началото на годината. За вас силната част от месеца ще е първата му половина, когато Слънцето ще се движи в знака Дева и ще ви дарява с ентусиазъм, с възможност да се вглеждате в детайлите и с финансова сила. Обсъждайте свободно своите планове. Ще попаднете на правилните хора в обществото, с които ще се сработите благополучно. През втората половина от септември ще спечелите шефа на своя страна. Чака ви предложение за повишение.

 

РИБИ

Пълно обновление

За вас предстои благоприятен месец. Ще можете да се задълбочите в служебните си задачи, да се вгледате в детайлите, да потърсите причина за спадовете, които преживяхте в последните месеци. Правейки този анализ, бъдете честни със себе си. Старайте се да печелите парите си почтено. Алчността ви е забранена. През втората половина от месеца общувайте свободно, енергично и търсете нови контакти и възможности. Подобрете самочувствието си, погрижете се за външния си вид. Така в края на месеца ще сте обновени и душевно, и физически. Като нови хора.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

31 август. Уравновесени, напредничави и интелигенти сте вие, които сте родени на 31 август. Всяко едно качество има своята история в характера ви, като е изстрадано и заслужено. Често срещате различни пречки по пътя си, натъквате се на бариери и се налага да преодолявате препятствия. Ето какво ви прави толкова силни и упорити, но и успяващи. Знаете, че зад всеки успех се крие много труд, усърдие и търпение. Мнозина са онези сред вас, които първо ще постигнат успехите си в службата и едва след това ще търсят подходящата половинка, с която да остареят.

Навлизате в година на  промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

1 септември. Родени сте да бъдете лидери, въпреки че на моменти проявявате сдържаност и подценявате силите си. Вие сте перфекционисти, но често се захващате с няколко неща наведнъж и нерядко не излиза нищо от това, което вършите. Бъдете последователни в действията си, търпеливи в начинанията и категорични в преценките си. Един ден ще бъдете ръководители и на вас ще ви се има голямо доверие. Нека то е заслужено.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

2 септември. Вие, които сте родени днес, сте плахи и нерешителни хора, които чакат най-удобния за действие момент. Но защо ли той все не идва? Причината е във вас самите. Докато не се научите да бъдете по-напористи и по-нахални, все ще сте отбутвани. Често се примирявате, че сте родени за задните редици, но не е така. Можете да бъдете и лидери, ако заложите на вътрешната си сила и таланти. Не свиквайте да живеете наготово, защото ще дойде момент, в който ще трябва да се оправяте сами.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година, което означава, че ще трябва да спрете темпото и да обърнете внимание на пропуските, които допускате. Бъдете внимателни и ще видите, че вие също правите грешки. Осъзнаете ли го, всичко ще се обърне във ваша полза и ще изживеете една прекрасна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *