Дневен хороскоп. Прогноза за 3 септември, понеделник

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 5,37 часа. Лунният ден е 23-ти. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробни профилактики.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите масаж на лактите, ръцете и дланите, както и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Нежелателно е посещението на парна баня. Можете да направите дълбочинно почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте мазнините в храните, защото сега те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте шоколад в малки количества. За любителите на лунната диета – днес тя трае през целия ден и включва консумация на билкови чайове, мед и лимон.

Цветове, носещи късмет: Зелено и оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 14,48 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Близнаци и ни прави особено любопитни и любознателни. Днес общувайте на свобода, обадете се на приятели и излезте на по чаша кафе с тях. Меркурий и Венера са в хармоничен аспект, изглаждащ нередностите във взаимоотношенията между хората. Опитайте се да бъдете в мир с всички около себе си. Деловите разговори ще доведат до ползотворни сделки.

ОВЕН

Правете планове

Стартирате новата работна седмица напрегнато. Имате нужда да установите вътрешна хармония. Трябва да сте наясно със своите желания не само за седмицата, а и за месеца напред. Изяснете хаоса в главите си. Задълбочете се в своите цели и направете плановете си за септември. Сега е времето.

ТЕЛЕЦ

Пазете се от загуби

Чувствате вътрешно напрежение и недоволство. Това е главната причина в понеделник да сте агресивни и така да заемете губещи позиции в някои евентуални спорове. Деловата дейност днес е деликатна и трябва да я вършите доста прецизно. В противен случай ще си създадете ситуации на загуби от финансов характер.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте

Окрилени сте от няколко идеи, които искате да реализирате през месеца. Днешният ден се свързва с прекалена самонадеяност и това е главната причина да направите грешни избори, да започнете нещо недотам благоприятно за вас самите. Овладейте нервите. Имате цял месец за действия, не избързвайте да е точно днес.

РАК

Без напрежение

Във външни фактори се крият причините за днешното ви забавяне. Не се сърдете, ако не всичко върви така, както сте си го намислили в самото начало. Освободете се от излишното напрежение и се опитайте да вкарате мислите си в ред. Стартирате нов месец и днешният ден ще ви помогне да изградите плановете за него.

ЛЪВ

Устойчивост

Движите се устойчиво по линията на своите предварителни планове и това е главната причина за успехите ви. Има опасност обаче да си повярвате повече, отколкото е здравословно за вас. Прекалената самонадеяност може да ви изиграе лоша шега. Опитайте да се поглеждате отстрани по пътя към върха, за да не паднете ненадейно.

ДЕВА

Бъдете внимателни

Започва да тече вашият месец. Всички се връщат от отпуск и на работното място е време за изява и атака. Бъдете внимателни, ако днес стартирате нещо ново. Възможно е да направите прибързани крачки и мислейки си, че вървите към успеха, да се озовете в трап, от който няма излизане.

ВЕЗНИ

Всичко ще се оправи

Редица са причините, които ви карат да се чувствате некомфортно днес. При някои са финансови неуредици, при други са спречквания в семейството, при трети – просто любовни несполуки. Съвземете се и стартирайте месеца си бодри и в по-добро настроение. Всичко ще се оправи и вие трябва да вярвате в това.

СКОРПИОН

Напрегнат ден

Напрегнат и изпълнен с противоречия, днешният понеделник ще ви накара да загубите равновесие и да предизвикате поредица от конфликтни ситуации. За предпочитане е да се сдържате, защото влизането в конфликти ще ви постави в ситуация на изолация от всички хора наоколо. А точно сега не е добре да сте сами.

СТРЕЛЕЦ

Не бъдете дребнави

Днес късметът ви действа главно в деловата сфера и сферата на частния бизнес. Разчитайте на себе си, а не на партньорите. Възможно е някои от тях да ви разочароват с нехайното си поведение. В любовта разправиите са от чисто битов характер. Станали сте прекалено дребнави и забелязвате само лошите черти на половинката.

КОЗИРОГ

Колегите ви помагат

Стартирате новия работен месец с доста напрегнат ден. Ясно е, че искате да подредите плановете си за септември още днес, но се съобразете със силите си. Забързани сте, желаете да изгреете на всеки фронт. Няма как да се получи. Делегирайте задължения и на колегите си. Те ще ви помогнат на драго сърце.

ВОДОЛЕЙ

Овладейте емоциите

В понеделник сте недоволни, несговорчиви и абсолютно решени да действате безкомпромисно. Нещата ще се обърнат не във ваша полза, ако продължавате по този начин. Овладейте емоциите. Не предприемайте промени, не тръгвайте по нови пътища, а изчакайте да дойде по-спокойно време, за да разпънете платната.

РИБИ

Нов късмет

Разполагате с шансове да превърнете днешния ден изцяло в своя полза. Вие самите няма да сте много инициативни, но това едва ли ще попречи да се изявите. Ситуациите, в които попадате, изискват да поемете риск, да подемете действие или да промените посоката на действие. Новият месец ви носи и нов късмет.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте сред редиците на така наречените Деви оптимисти – редки и симпатични. Гледате не чак толкова сиво, прагматично и недоверчиво на света и така вашата компания става желана. Умеете да прогнозирате, да планирате и предвиждате обстоятелствата. Ето защо сте и ценен кадър в службата. Искайте си по-висока заплата, защото имате навика да се подценявате! Не бива обаче да прекалявате с доверието си към хората в своето обкръжение. Липсва ви тренинг и усет кого точно да допускате в живота си и кого не.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро, или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *