Дневен хороскоп. Прогноза за 4 септември, вторник

Луната преминава от Близнаци в Рак в 15,03 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 24-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Рак остават нежелани операциите в областта на белите дробове, бронхите и ръцете, а след това – на гърдите, стомаха, панкреаса. Добре протичат профилактиката и лечението проблеми с дихателните пътища, алергии, стомашни оплаквания, колит, гастрит.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си, както и да направите топла коламаска до 15,03 часа. До този час са благоприятни и разпускащите и релаксиращите масажи на цялото тяло. След това добре се отразяват водните процедури във вани с минерална топла вода.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. На закуска можете да приготвите пълнозърнеста филийка с песто от босилек или паста от авокадо. На обяд хапнете маслини със салатата си, а вечерта сгответе нещо постно с по-малко подправки, за да не бъде храната причина за раздразнен стомах.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 15,53 часа. След 15,03 часа полейте цветята и растенията с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни благоприятен ден. Докато Луната е в Близнаци, активността ни е занижена. Часовете от 9,30 ч. до 15,00 ч. са нискоефективни, но благоприятни за разни довършителни работи или провеждане на някои рутинни срещи и разговори. След 15,00 ч. Луната навлиза в Рак, за да ни напомни за важността на семейните ценности и връзките между близките. Обадете се на родителите си, ако те са далече от вас, попитайте ги как се чувстват и дали нямат нужда от нещо, с което може да им помогнете.

 

ОВЕН

Общувайте с близките

Във вторник вие сте активни, но условията около вас не отговарят на очакванията ви. Не всичко от вашите планове ще бъде реализирано. Ако искате да направите нещо важно, запланувайте го или за рано сутринта, или за по-късните следобедни часове. Обърнете повече внимание на своите близки.

 

ТЕЛЕЦ

Погасете стари задължения

Днес сте в хармония със себе си. Сутринта се будите заредени с енергия. Имате търпение да се справите с повечето задачи, които до този момент са ви напрягали. В часовете около обяд планирайте своя септемврийски бюджет. Не пропускайте възможността да погасите стари задължения.

 

БЛИЗНАЦИ

Работете сутринта

Във вторник отново сте окрилени от доста свои идеи. Бързате да ги превърнете в реалност. Активността ви е завишена, но използвайте часовете в ранната утрин за действие. След това настъпва време, в което условията не са благоприятни и семената, които посеете, няма да поникнат в очаквания темп.

 

РАК

Ще ви окуражат

Вторник също като вчерашния ден изисква да вкарате мислите си в ред и да обърнете повече внимание на своите планове. Имате нужда от обновление, но ви е страх да направите реформи в живота си. Търсите някой да ви вдъхне кураж и да ви покаже, че вървите в правилна посока. Вечерта и това ще се случи.

 

ЛЪВ

Не бързайте

Във вторник сте прекалено напористи – повече, отколкото съдбата ви е отредила да бъдете. Тази енергия крие опасности от предприемане на крачки, за които времето все още не е дошло. Ослушайте се, огледайте се. Встрани от вас се крият отговорите на много въпроси, които си задавате ежедневно.

 

ДЕВА

Сутрешна активност

Очаква ви доста благоприятен ден. В сутрешните часове сте активни и още с изпиването на първото си кафе ще свършите толкова работа, колкото някои колеги няма да успеят за целия ден. Не се претоварвайте около обяд. Видите ли, че нещо тогава не ви спори, отложете го за утре.

 

ВЕЗНИ

Хубав етап

Във вторник продължавате по пътя си бодри и в добро настроение. Изпивате сутрешното си кафе с приятели и колеги. Вдъхновени сте от успехите на хората около себе си. Желаете и вие да тръгнете по техния път. Ще се случи. Сега сте в подем, очаква ви хубав етап, който ще продължи поне седмица.

 

СКОРПИОН

Отпочивате

Успокойте топката. Заложете на сигурното и не се обвинявайте, че не вървите напред. Това е ден, който изисква да си отпочинете. Да вземете глътка въздух и да премислите новите си планове за през есенния сезон. Повече сили и енергия ви чакат в следобедните часове. Ще получите добра новина вкъщи.

 

СТРЕЛЕЦ

Подреждате живота си

Вторник е денят, който изисква от вас да обърнете повече внимание на малките, дребни неща в живота си. На онези хора, с които общувате всеки ден в ежедневието си. Не можете да достигнете далечни брегове, след като не сте наредили нещата в своя собствен остров. Днес свършете тази работа.

 

КОЗИРОГ

Осуетете ината

Активността ви няма да се възприеме добре от колегите, особено в часовете около обед. Тя няма да доведе и до добри резултати за вас самите. Днес не се насилвайте да вършите нещо, което не ви е по силите. Осуетете ината си и позволете на хората, които ви обичат, да ви дадат правилни съвети за бъдещето.

 

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте

Изпивате сутрешното си кафе, мотивирайки се за действия и достигане на цели през целия ден. Не правете прекалено големи планове. Вторник е особен ден, който не дарява с големи резултати. Ако ви предстои нещо важно, стартирайте го или в преди 9,30 часа, или след 15,00 часа.

 

РИБИ

Стабилност

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Събудете се рано и започнете действия още с първата чаша кафе.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот и това е причината често да срещате трудности по пътя си. Освен че сте Деви, вие сте подвластни на една доста специфична вибрация. Поради тази причина следва да сте търпеливи и да се примирите, че в живота ви всичко ще се реди бавно, поетапно и с много труд от ваша страна. Дори и в някои моменти да успявате бързо и пробивно, не трябва да свиквате на лесното. То не е за вас. Иначе, притежавате таланта да преиначавате всичко през своя поглед и мироглед. Не обичате да вървите по отъпканите пътеки и често сами прокарвате такива. Примирете се със своята съдба и бъдете търпеливи. Трябва да знаете, че все някога нещата при вас ще се наредят в правилния ред.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и любов. Не се залавяйте с нови дела, а се постарайте да затвърдите всичко това, с което сте се заели в последните няколко години. Ако имате идея да направите сватба, тази година ще е най-благоприятна за това важно събитие.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *