10 четения

Краси Балъков: „Играхме перфектно, всичко пасна, както го искахме – и когато притежавахме топката, и когато се защитавахме“

„Днес играхме с желание и воля, победихме с борба на терена. За мой късмет момчетата показаха, че са отбор. Повторихме играта от второто полувреме срещу „Левски“. Беше труден мач, трябва да имаш характер, за да победиш. Още след мача с „Левски” казах, че вече е време да покажем, че можем да играем и 90 минути. Много силен мач в едно тежко време, трябва да имаш характер и колектив, ако искаш да победиш. Този път играхме отлично не само едно полувреме, а, да кажем, 80 минути. Играхме перфектно, всичко пасна, както го искахме – и когато притежавахме топката, и когато се защитавахме. На това трябва да стъпим и да си анализираме нещата. Вече имаме 7 точки, следващият ни мач в Русе отново ще е голяма битка. Ако и там успеем да направим нещо, тогава ще сме отново в играта. Футболистите спечелиха най-голямата си награда. Сега ги пускаме три дни в почивка”, каза след срещата Красимир Балъков.

Относно информациите, че скоро ще започне работа в „Спортинг“ (Лисабон), главният мениджър на „виолетовите“ заяви:

„Не искам да говоря много по тази тема. Мога само да кажа, че подкрепям един от кандидатите за президент. Ако той спечели, вратата на „Спортинг” ще бъде отворена за мен. Не става дума за треньорска работа. Нека обаче изчакаме да видим какво ще се случи през септември”, коментира Балъков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!