Търновец твърди, че бил нападнат с бухалка в парк

Полицията в старата столица търси двама извършители на грабеж в парк в кв. „Колю Фичето”. На 30 август около 23 часа те нападнали мъж с бухалка. Мъжете застигнали 53-годишен търновец и започнали да му искат пари. След като той им казал, че няма, единият го ударил в главата с бухалка. После нападателите откраднали мобилния на търновеца и избягали. Мъжът, който бил бездомник, е намерен същата вечер от група младежи с рана на главата и паднал край стълбите в парка. На тях разказал, че бил нападнат за пари и ударен с бухалка по главата. Бил солидно почерпен и на другия ден дори не помнел какво го е сполетяло. Пред полицията вече не бил сигурен дали е бит и ограбен или сам е паднал.

5 thoughts on “Търновец твърди, че бил нападнат с бухалка в парк

 • 31.08.2018 в 13:17
  Permalink

  Дано да ги хванат. Има едни младежи от дома за деца там, които доста често правят поразии. Да не казвам какви. Също така полицаи в парка няма да помогнат, те идват на обиколка вечер – много рядко. И не на последно място – няма никакви камери – както беше обещал кмета. Пародия е нашия град от към сигурност.

  Отговор
 • 31.08.2018 в 13:18
  Permalink

  Следващият път потърпевшия да си носи дълъг нож и да тренажира двете наркозависими изродчета. По желание може да посети и да позаколи боклуците, които са създали и „възпитали“ помиярчетата!

  Отговор
 • 31.08.2018 в 13:31
  Permalink

  Не знам какъв изрод трябва да си, за един телефон да сегнеш с бухалка. Моля Ви, моля Ви в-к Борба. След като ги хванат (нали ще ги пуснат след няколко часа или дена) да публикувате снимки на тези келеши. За мен вече няма полиция. Аз давах сигнали до кмета за какво ли не – но нямам отговор, включително и за сигурността на моето дете, което минава от там и пресича опасната улица Краков (карат безнаказано като луди). Дайте им снимка аз сам ще ги оправя – ще ги лежа – не ми пука. Народа трябва да излезне най-после.

  Отговор
  • 03.09.2018 в 9:19
   Permalink

   е как бре, има полиция!
   но полицията не пази народа!
   полицията гледа себе си, престъпниците и политиците. т.е. гледа интересите на отпадъците в обществото.
   ако имаше полиция…

   Отговор
 • 31.08.2018 в 20:58
  Permalink

  Служители на РУ Свищов установиха тютюн без акцизен бандерол в с. Хаджидимитрово – Проверката е извършена на 30 август в 14:00 часа в дома на 65 годишния С.С., като е установено, че държи в дома си 200 грама тютюн без поставен български акцизен бандерол. Преписката е изпратена на Териториално митническо управление гр. Свищов за мнение и налагане на наказание.
  За дядото може и медал , за бандитите … неизвестни..

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.