Дневен хороскоп. Прогноза за 5 септември, сряда

Луната е в Рак. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомаха, панкреаса. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашно-чревни разстройства, колит, гастрит, проблеми с инсулина.

Красота и външен вид: Добре се отразяват водните бани за отпускане и релаксация. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.

Хранене и диета: Денят е добър за разтоварваща диета. Ако няма да правите такава, през целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени. Спортувайте.

Цветове, носещи късмет: Лилаво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.54 часа. Полейте цветята и растенията с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Предпразничният 5 септември се оказва доста позитивен и лек ден. Движещата се в Рак Луна образува хармонични аспекти със Слънцето, Юпитер и Нептун. Очаквайте продуктивност и попътен вятър. Не се страхувайте да научите нещо ново. Можете да положите начало на обучение. Заредете се с положителна нагласа и я предайте на хората около себе си.

 

ОВЕН

Действайте внимателно

Добре е да не попаднете под властта на отпускарско настроение, а да действате внимателно и съсредоточено по вече предприетите цели. Днешният ден е активен за вас и ви дава много възможности да подобрите доходите и финансовите си постъпления за идните месеци. Набележете си цели. Постигнете ги.

 

ТЕЛЕЦ

Подават ви ръка

Търсете приятелската подкрепа и връзката с хора, на които можете да имате доверие. Днес се нуждаете от едно рамо, за да осъществите определена своя цел. Ще се изненадате, как човек, който не очаквате, ще ви подаде ръка. Денят е доста позитивен и ще ви помогне да се справите с един проблем.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете пестеливи

Сряда е денят, в който не бива да прахосвате онова, което дойде в семейния ви бюджет като бонус през последния месец. Бъдете пестеливи. Активността е задължителна. Можете да направите малки промени в дома си или да планирате освежителен ремонт, който да извършите през утрешния ден.

 

РАК

Имате подкрепа

В сряда се превръщате в център на вниманието, а това ви кара да се чувствате прекрасно. Днес сте заобиколени от хора, на които можете да имате доверие. Чувствайки тяхната подкрепа, вие сте по-уверени в себе си. Без значение е дали това са вашите близки, или пък приятели, колеги и по-далечни познати.

 

ЛЪВ

Спокойствие

Днешният ден иска от вас успокоение и уединение. Не стартирайте нищо ново, не се захващайте с големи задачи. Днес обърнете внимание на малките ангажименти, които имате да свършите в рамките на деня. Запазете хармонията вкъщи. Чувствайки подкрепата на близките си, вие ще сте по-спокойни и уверени.

 

ДЕВА

Справяте се перфектно

Днес нямате проблем с нищо от това, с което се заемате. Можете да отметнете доста ангажименти и не сте притеснени от предстоящия утрешен почивен ден. Дори ще наваксате доста от ангажиментите си и за петък, което автоматично ви позволява да си направите един по-дълъг уикенд и от утре да бъдете във ваканция.

 

ВЕЗНИ

Питате за повишение

В сряда осъзнавате, че колегите и ръководството на работното място разчитат изключително много на вас и вашите компетенции. Можете да се изявите като организатори или координатори. Осъзнавате важността си в колектива, но също така – и нуждата от по-високо заплащане. Ще си потърсите повишението.

 

СКОРПИОН

Заредени с енергия

Чувствате се силни, можещи и изпълнени с добри очаквания. Сряда ви зарежда с енергия и ентусиазъм. Вършите ангажиментите си с бодрост и желание. Вие също сте от хората, които днес могат да наваксат с работата си и да се отдадат на един по-дълъг заслужен уикенд, освобождавайки и петъка като почивен.

 

СТРЕЛЕЦ

Почивка

В сряда свършете онова, което имате като ангажимент за деня. Не се нагърбвайте с нови задачи и не поемайте отговорности, които не са ви по силите. Обърнете повече внимание на своя вътрешен свят, на настроението си. Успокойте мислите си. Утре ви чака почивка. Празничният ден ще ви даде отмора.

 

КОЗИРОГ

Бъдещо пътуване

Деловата сряда си заслужава усилията, за да постигнете онези цели, които сте си набелязали. Целият ден е хармоничен и вие чувствате подкрепата на хората, с които работите и общувате. Помислете за едно предстоящо пътуване, което трябва да направите в съвсем близко бъдеще. Планирайте детайлите.

 

ВОДОЛЕЙ

Движете се

Сряда е активен ден за вас. Изисква още сутринта да се мобилизирате и планирате добре онова, което искате да свършите. Започнете с разходка в парка за повече бодрост. Движете се и не стойте на едно място. Ако работата ви е на бюро, намирайте си повече поводи за раздвижване.

 

РИБИ

Жизнени и дейни

Чувствате се великолепно. Движението на Луната в Рак ви зарежда със сили, а положителните й аспекти с останалите планети ви даряват с жизненост и издръжливост. Днес обърнете повече внимание на личния си живот и взаимоотношенията с половинката. Хармонизирайте ги.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

5 септември. Родени сте на ден, който се свързва с щастлива кармична отплата за добри деяния в минало прераждане. Устремени сте към вечни промени – в личния живот, в местоработата, дори и на мястото, в което живеете. Това ви прави повърхностни и непостоянни в много моменти от живота ви, нищо че сте Деви. Ще дойде ден, в който ще си дадете сметка колко напразни минути сте загубили, лутайки се и променяйки нещо около себе си, вместо да се установите на едно място и да градите живота си стационарно. Но за сметка на това – ще си попътувате и ще се обогатите духовно.

За духовно обогатяване говори и годината, в която навлизате от днес нататък. Тя изисква от вас да израснете интелектуално, да учите и да направите един цялостен анализ на събитията от изминалите девет години, които вече са отминали. Вземете си поука и продължете напред. Здраве: Пазете се от проблеми с лимфната система.

6 септември. Вие сте трудолюбиви, честолюбиви и откровени Деви. Понякога прекалявате с критиката, която отправяте към своите близки, приятели и като цяло към света, в който живеете. Това е остра негативна черта от характера ви и е хубаво да я премахнете с времето. Тя не ви позволява да видите живота откъм хубавата му страна. Подвластни сте на влиянието на Венера и това е шанс за разгръщане, за един по-позитивен поглед. Култивирайте у себе си търпеливост и готовност да правите компромиси, когато се наложи. Понякога сте безмилостни към своите близки, ако те ви наранят. Научете се да прощавате. В любовта вашият живот обещава да бъде цветя и рози – заложено ви е по съдба.

Навлизате в година на бурен финансов и професионален подем. Не се двоумете да смените работата си, ако ви се предлага нещо ново и по-изгодно. Следващите дванайсет месеца са гаранция за вашата финансова сполука въпреки макроикономическата обстановка. Няма да останете без доходи.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

7 септември. Основната характеристика за Девите, родени на днешната дата, е, че те са задълбочени и разумни, но само на пръв поглед. Всъщност, ако ги познавате отблизо, ще видите, че нерядко са хаотични. И те са непостоянни в идеите си, несериозни в решенията си. Важно обстоятелство за благополучния им живот е да имат добро образование и да работят по специалността, за която са учили. Наред с това ще дойде и духовната половинка, която търсят. Парите за тях не са всичко, признанието е по-важно. Може би липсата на меркантилност е важна черта, която принадлежи на зодия Риби и най-много ги доближава до този знак.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да ви предпази от нови начала и нови грешки. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте онова, което е изостанало в последните девет години. Не задушавайте с ревност своите близки, а ги освободете. Така ще съхраните хармонията между вас.

Здраве: Възможни са чести промени в кръвното налягане, главоболия, които ще идват от очите, и инфекции. Пазете зъбите.

8 септември. Сами сте си избрали датата 8 септември, за да изчистите чрез нея грешки, допускани в минали прераждания. Това е една от датите на кармична разплата. Осмицата ви прави изключително материални личности, а и фактът, че сте родени в Дева, подчертава тази ви черта от характера. Умеете да оценявате всяко нещо, да го обличате в стойност и да го измервате в цена. Говорим и за материални, и за нематериални неща, като например любовта на любимия човек. И нея претегляте до последния грам. В работата сте стриктни, изпълнителни, но искате добро заплащане. Материалната и финансова стабилност е ваша цел през целия ви живот. Ще я получите, разбира се, но не забравяйте и духовното начало, защото житейският баланс при вас е задължителен.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което може да положите, когато пожелаете през следващите дванайсет месеца. Бъдете внимателни и добре планирайте всеки детайл, за да не срещнете трудности.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

9 септември. Вие, които празнувате рождения си ден на 9 септември, сте огнени, импулсивни и темпераментни натури. Не се съобразявате пред кого изливате агресията си; пред кого наговаряте хиляди необмислени думи и на кого се сърдите за дреболии. След време, когато ви мине ядът, съжалявате. Често обаче се оказва твърде късно за извинения и прошки. Това сте вие – избухливи, сръдливи, но и много, много симпатични – едни от най-сърдечните Деви. Има още нещо, което е негативна черта в характера ви: искате да промените хората около себе си. Убедихте ли се, че това е невъзможно? По-добре се нагодете към заобикалящия ви свят. В любовта сте твърде ревниви, а не сте от най-верните Деви, особено на млади години.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва както предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година. Ще видите, че съдбата си знае работата и ще изпълни всички ваши желания и без ваша изрична намеса.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми. Гледайте да не напълнявате и в никакъв случай не провеждайте гладолечение или драстични диети, които сериозно ще навредят на вашето здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.