28 четения

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Уважаеми съграждани,

Живеем във времена, когато ежедневието ни е изпълнено с трудности и проблеми, но в навечерието на един от християнските празници и празник на град Полски Тръмбеш – 8 септември – Рождество Богородично, наш дълг е да защитим девиза на Полски Тръмбеш „Приемственост и традиции“ и с настойчивост и последователност, единни, мъдри и сплотени да съхраним заветите на дедите си, да ги предадем на идното поколение и да опазим родния край и нашия роден дом.

Няма по-хубав спомен от този, че всеки един от нас точно в нашия град, в нашето училище, в родния си дом е изрекъл първите думи, изписал е първите букви, прочел е първата дума и първата книга. Защото да забравиш родния край, означава да загубиш част от себе си!

Уважаеми жители и гости на град Полски Тръмбеш,

Приемете нашите пожелания по случай празника на град Полски Тръмбеш – Рождество Богородично, за здраве и благоденствие и със съвместни усилия да направим така, че нашите деца да останат да живеят тук, а родителите ни да са спокойни за старините си. Вие – жителите на този град, сте най-голямото му богатство – трудолюбиви, предприемчиви и всеотдайни, допринасяте за неговото развитие и просперитет.

Изразяваме своята признателност и благодарност към Вас и Ви уверяваме, че винаги ще работим за благото и утвърждаването на Полски Тръмбеш и общината в едно достойно място за живеене.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Георги Чакъров

Кмет на община Полски Тръмбеш

Маринета Кузманова

Председател на Общински съвет – Полски Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *