14 четения

Дневен хороскоп Прогноза за 10 септември, понеделник

Луната преминава от Дева във Везни в 18.19 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е втори. Управител на деня е Луната.

Здраве: Възможно е да се чувствате недоспали, с нисък тонус и енергия заради новолунието. До 18.19 часа са нежелателни операциите на органите на коремната кухина, апендикса. Остава уязвим целият стомашно-чревен тракт без правото черво. След този час нежелателни са операциите в областта на бъбреците, пикочния мехур. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на стомашно-чревни проблеми

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за всякакви процедури на косата. Фризурите са с дълготраен разкрасителен ефект. Вечерта избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода. Време за закупуване на нови дрехи, които ще носите със самочувствие и желание.

Хранене и диета: Днес хапвайте храни, които не дразнят стомаха. Избягвайте острите и люти подправки. Избирайте супи и варива. В следобеда и вечерта намалете приема на течности. Не консумирайте сол. Организмът задържа вода и можете да почувствате подутост.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено, розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 20.32 часа.

Звездни аспекти за деня: Понеделник преминава доста забързано и претрупано с ангажименти. При всички, които са си позволили един по-дълъг уикенд около 6 септември, сега задачите са многобройни. Но справянето е гарантирано. През целия ден заради новолунието се чувстваме недоспали и с нисък тонус. Не се претоварвайте, а концентрирайте енергията си във важните неща. Вечерта обърнете внимание на близките си.

ОВЕН

Справяте се добре

Влизате бързо в ежедневието и това ви коства доста нерви, които през сутрешните часове ви правят избухливи. Не се ядосвайте за глупости. Оставете интуицията да ви води. Понеделник е от дните, в които вие се справяте добре, но не го виждате. Личи си отстрани. Вечерта бъдете с близките си.

ТЕЛЕЦ

Важна информация

Не пропускайте да говорите открито с хората около себе си. Бъдете отворени към нови запознанства, за да получите една полезна информация по проблем или въпрос, който ви касае пряко. Днешният ден е благоприятен и позитивен за всички, които искат да променят начина си на мислене.

БЛИЗНАЦИ

Недовършена работа

Не сте особено енергични, но сте устремени към нови и вълнуващи ангажименти. Разбира се, без да сте свършили старата и насъбрала се от миналата седмица работа. Това е и основната причина за провалите ви днес. Не концентрирате енергията си там, където е нужно. Вечерта бъдете със семейството си.

РАК

Позитивен ден

В понеделник знаете и можете всичко. Дори давате наставления на хората около себе си как да си вършат работата. Прекаленото вмешателство в чуждото пространство може да изостри определени конфликти, от които не се нуждаете на този етап. Гледайте си своите ангажименти. Денят е доста позитивен.

ЛЪВ

Скрити оферти

Този ден ви дава възможност да просперирате финансово, стига да сте достатъчно активни и да откликвате на някои скрити оферти, които ви се загатват. Мислете практично и действайте бързо. Не изоставайте насъбралата се през последната една седмица работа. Мнозина от вас са претрупани.

ДЕВА

Скоростно темпо

Вашият понеделник не е никак муден, какъвто предполагате, че ще е след празничните дни. Влезте в час бързо и направете план за действие. Задачите ви се трупат една след друга и не е добра идея да ги отлагате. Вечерта обсъдете един важен въпрос със семейството си. Обърнете внимание на близките.

ВЕЗНИ

Липсва ви мотивация

В понеделник се чувствате мудни и без желание за действие. Вършите ангажиментите си просто защото трябва да отметнете определена работа. Нямате мотивация. Бъдете спокойни, още утре ще се зададе нова задача, която ще грабне голям процент от вниманието ви. Ще се съсредоточите върху нея и ще я свършите перфектно.

СКОРПИОН

Много ангажименти

Днес се заловете с важните ангажименти, които имате да свършите в рамките на деня. С изостаналата работа от миналата седмица. Имате такава, защото мнозина от вас или вашите колеги сляха празниците и направиха един по-дълъг уикенд. Почивката обаче трябва да се заплати с повече напрежение и днес е денят за разплата.

СТРЕЛЕЦ

Труден ден

Понеделник е труден ден за вас. Каквото и да подхванете, става много трудно и с големи усилия. Работете по задачите, които вече сте предприели. Не поемайте инициативи, защото няма да успеете да ги свършите добре. В личен план си направете себеанализ. В момента той ви е жизненонеобходим, за да продължите напред.

КОЗИРОГ

В добро настроение

Настроени сте положително и задачата ви днес е да внесете глътка свежест в офиса или на работното си място. Вълнувате се прекалено много от мисленето и настроението на хората около себе си. Не всички са така положително настроени като вас. Просто ги приемете. Не можете да промените нещата.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете пасивни

Понеделник не е най-подходящият ден за стартиране на нови начала или започване на нещо ново в живота ви. Мнозина от вас сляха празниците и по-дългият уикенд ги извади от работен ритъм. Влизането ще бъде трудно. Днес сте мудни, недоспали и с нисък заряд на енергия. По-добре бъдете пасивни.

РИБИ

Преодолейте мързела

Събуждането ви днес е трудно. Мудни сте и без особено големи жизнени сили. Не оставайте вкъщи за пореден ден, а отидете на работа и се заемете с неотложните задачи. Натрупали са се доста. Ще бъдете доволни от себе си, ако преодолеете мързела и свършите добра работа. Вечерта бъдете с близките си.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте енергични и вечно бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство в действията си. Тази разпиляност, която диктува вашия живот, не е за предпочитане. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Понякога ги наранявате жестоко, въпреки че не го показват.

Навлизате в една изключително важна година. Тя ще е трудна, от една страна, и рутинна – от друга. Приключете с плановете за нови начала и просто се отдайте на работа по всичко онова, което започнахте в последните две-три години. Не отлагайте разрешаването на проблемите. Важно е да се научите, че всяко отлагане влече след себе си още повече тъга и неприятности. Бъдете активни и ще видите, че годината за вас ще е прекрасна.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!