Дневен хороскоп. Прогноза за 12 септември, сряда | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 септември, сряда

Публикувана на: 11.09.2018г. 1459 прегледа

Луната преминава от Везни в Скорпион в 21.14 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Днес са нежелани операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. Могат да се лекуват болести на пътища и канали, както и проблеми с високо кръвно налягане и с очите. Не приемайте диуретични лекарствени средства.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване, боядисване и накъдряне на косите. Коламаската на тялото е позволена. Избягвайте силовите масажи. Организмът задържа вода и може да се получат наранявания.

Хранене и диета: Не забравяйте, че организмът задържа вода и поради тази причина може да се получи чувство за подутост, ако прекалите с приема на течности. Не приемайте диуретични средства, с които да предизвикате отводняване. То ще дойде в следващите дни по естествен начин.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 9.54 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес сме в приповдигнато настроение и все още чувстваме положителните вибрации на аспектите на Слънцето с Юпитер и Плутон. Не хранете илюзии обаче, че днес е благоприятен ден за начинания. Напротив. Всички действия протичат мудно и почти без резултат. Не започвайте нищо ново.

 

ОВЕН

Спокоен ден

Настроени сте хармонично към всички около себе си. Денят е ведър и спокоен. Не е подходящ за поемане на нови инициативи, затова колкото и да ви предлагат нещо – откажете. Вършете вече започнатите дела. Вечерта се отдайте на разпускаща среща с приятели или просто се приберете вкъщи. Релаксирайте.

 

ТЕЛЕЦ

Щастлив ден

В сряда се оставете на инерцията. Имате възможността да довършите някои стари дела или просто да си действате по вече предприетите инициативи от вчера. Настроението ви е добро, но не бива да очаквате прекалено много от този ден. Той е щастлив, но не и спорен в службата. Отдайте се на лични емоции.

 

БЛИЗНАЦИ

Лични постижения

Сряда е ден, насочен по-скоро към личните ви емоции и преживявания. Трудно се концентрирате на работното място, а и там съществува опасност да подемете нещо ново в неподходящо за начинания време. Затова обърнете повече внимание на любовта, семейството, на авантюрите, ако сте необвързани. Успехът е неоспорим.

 

РАК

Почистване

Настроени сте за работа и завоевания. По-скоро довършвате онези ангажименти, които не успяхте да свършите в срок заради забързаното темпо през последните няколко дни. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения, на връзките в семейството и дома. Почистете дома и офиса си, изхвърлете стари вещи.

 

ЛЪВ

Интересно запознанство

Не настоявайте и не подемайте инициативи. По-скоро довършете стари дела на работното място. Чувствате подкрепа от всички страни и това е повод за радост през този ден. В личен план очаквайте запознанство, което ще осъществите в ранната привечер. Човекът ще ви остане в главата за дълго време.

 

ДЕВА

Насеме със себе си

Днес е добре да останете насаме със себе си и да изясните някои свои вътрешни противоречия. В никакъв случай не подемайте нови инициативи на работното място заради желанието да се докажете или да привлечете погледите на другите хора. Прекалявате с манията си за внимание и често това е причина за депресии.

 

ВЕЗНИ

Не губете ценна енергия

Денят не е сред активните и успешните и да се доказвате точно сега е по-скоро лудост. Оставете се на течението. Нека нещата се наредят от само себе си. Не хабете излишни усилия. Представете си, че се изкачвате по стръмна стълба и всяко едно стъпало ви коства безброй усилия. Губите ценна енергия. Утре ще ви е по-леко.

 

СКОРПИОН

Примирение

Днес колкото повече желаете да се доказвате и да бъдете забелязвани, толкова повече се отдалечавате от вниманието на хората. Не защото не знаете как да го привлечете, а просто защото не е настъпил моментът да подемате действия, да взимате решения или просто да бъдете на върха. Примирете се.

 

СТРЕЛЕЦ

В подем сте

В подем сте, въпреки че сряда не е сред най-активните дни. Тя ви помага да завършите някои недовършени дела така, че те вече да не ви стоят в списъка на задачите за в бъдеще. Обърнете внимание на любовта и личния си живот, където имате възможност да хармонизирате взаимоотношенията.

 

КОЗИРОГ

Довършете задачите

Работете по стари ангажименти, довършете някои вече започнати задачи и не влизайте в спор с ръководителите. Оставете се на течението през целия ден. Не е добра идея да се доказвате и да поемате инициативи, защото това ще е във ваша вреда. Вечерта можете да излезете с приятели. Имате нужда да разкажете нещо на близък.

 

ВОДОЛЕЙ

Довършване

Радвате се на хармония и успех. Не започвайте нищо, а довършете онова, което сте стартирали в отминалите седмици и е изостанало някъде във времето. Разтребете и почистете работното си място, за да се почувствате комфортно. В личен план ви чакат добри новини за разрешени стари проблеми.

 

РИБИ

Ограничете действията

Оставете се на течението. Не е подходящо време за стартиране на дела и инициативи. Около вас се чуват обещания. Не вярвайте. Не се обвързвайте със съдружие, защото ще се окаже, че точно с този човек, с който трябва да сте партньори, не си подхождате като идеологии и ценностна система.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, характеризиращ се с кармична отплата за добри деяния в минало превъплъщение. Контактни и много позитивно мислещи, вие понякога не можете да прецените хората, с които дружите. И не за друго, а защото си мислите, че всички са добри и искрени като вас. Това не е така. Претърпявате доста разочарования и все повече и повече се убеждавате в нелоялността на хората. Не се предоверявайте и не позволявайте да се превръщате в трамплин за постигане на чужди цели.

Навлизате в прекрасна година на промени, пътувания и разместване на пластовете. Ще видите, че трудното вече мина и предстоят по-добри и благоприятни мигове. Балансирайте емоциите. Вземайте разумни решения, но и поемайте риск понякога, за да не изпуснете важни шансове в своя живот.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, бронхиалната система. Ако сте пушачи, сега можете да спрете цигарите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!