Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 септември, четвъртък

Луната е в Скорпион. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 5-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Днес са нежелани операциите в областта на половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми и заболявания на половата система, на херния, хемороиди. Денят е благоприятен за разбиване на камъни в бъбреците.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване, боядисване и къдрене на косите. Ако е възможно, също така избягвайте измиването на косите си с маски и подхранващи препарати. Неблагоприятни са процедурите по дълбоко почистване на кожата от мъртви клетки и коламаската. Можете да си направите ароматен масаж на цялото тяло.

Хранене и диета: Хапвайте храни, които се храносмилат по-лесно. Избягвайте мазното, соленото. Пригответе си постни ястия, сложете на трапезата салата от свежи зеленолистни зеленчуци и пълнозърнест хляб.

Цветове, носещи късмет: Синьо и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 11.01 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Скорпион. Не се учудвайте, ако хората около вас се вземат прекалено сериозно и обръщат внимание на важните за себе си неща. Не си служете с излишно чувство за хумор. Няма да бъдете правилно разбрани. Днес Луната и Сатурн са в хармоничен аспект. Ще спазите краен срок, ще удържите на обещание или ще свършите работа, която се е изисквала от вас. Това ще ви удовлетвори.

ОВЕН

Пестете ресурсите

 

Днес бъдете пестеливи на думи, слова и средства. Не си позволявайте разхищение на ресурси. Имате за задача да свършите определена работа. Не се заемайте с ангажименти, които са извън план-графика ви или които не сте в състояние да свършите в рамките на деня.

 

ТЕЛЕЦ

Потърсете помощ

 

Очаква ви силно делови ден. Ще говорите с хората на различни теми и ще разрешите множество проблеми, които са ви се насъбрали напоследък. Общувайте и помолете всички около вас да ви помогнат с каквото могат. Не отказвайте да дадете помощта си и вие. Днешният ден е щастлив за вас.

 

БЛИЗНАЦИ

Доволни от себе си

 

Очаква ви активен и доста благоприятен ден. Не си търсете причини и извинения, за да не свършите набелязаните задачи. Заемете се с ангажиментите си още сутринта. Обърнете повече внимание на външния си вид, тялото и физиката си. Закупете есенни витамини, които да подсилят имунитета ви.

 

РАК

Щастлив ден

 

В четвъртък вие се чувствате в центъра на хорското внимание. Денят е силен и активен не само за вас, а и за повечето хора, с които общувате. Обсъдете новите си идеи. Заемете се с нов проект, по който да се занимавате до края на месеца. В личен план чувствате удовлетворение. Това е щастлив ден.

 

ЛЪВ

Хармонизирайте връзките

 

Време е да хармонизирате взаимоотношенията си в семейството и работата. Поработете върху междуличностните връзки и контактите, които осъществявате ежедневно. Не пренебрегвайте важните си професионални ангажименти. Днес ще завършите нещо, което сте стартирали в началото на седмицата.

 

ДЕВА

Имате късмет

 

Намирате се в доста активен период. Четвъртък подчертава тази тенденция. Очаква ви забързан ден, в който събитията следват едно след друго. Късметът обаче е на ваша страна и без да се стараете много, обстоятелствата се редят във ваша полза. Ще видите, че накрая ще излизате с успех от всяка ситуация.

 

ВЕЗНИ

Неочаквана среща

 

Обърнете повече внимание на финансовото си състояние. Днес направете разчет на приходите и разходите си до края на месеца. Ще получите неочаквани доходи, които е добре да превърнете в спестявания за семейството или за себе си. Вложете ги в дома си. Неочаквана среща в личния живот може да стартира нова връзка в живота ви.

 

СКОРПИОН

Добър период

 

Намирате се в прекрасен период Венера и Юпитер са гости в знака ви и вие трябва да чувствате тяхната подкрепа. Тя се изразява в лек южен полъх, по-топло течение за идеите, целите и действията ви. Не се колебайте да поставите начало, ако имате такова намерение. Периодът е благоприятен.

 

СТРЕЛЕЦ

Не започвайте нищо

 

Съвсем логично ще бъде, ако днес страните от хората и не желаете да попадате в тяхното полезрение. Имате за цел да обърнете повече внимание на личните си идеи и цели. Нуждаете се от време да останете сами със себе си. Днес не започвайте нищо. По-скоро довършете стари задачи.

 

КОЗИРОГ

Силен ден

 

Това е прекрасен ден за провеждане на разговори, преговори и делови срещи. Почти не може да ви се откаже на предложенията или молбите. Каквото пискате, ще го получите. Използвайте четвъртъка, за да наредите картите си според вашите интереси. Днешният ден е силен и силата ви е в словото.

 

ВОДОЛЕЙ

Повишение

 

Четвъртък ви радва със силни професионални успехи, които ви обнадеждават и карат да се чувствате горди със себе си. Не само вие се гордеете с действията си, а и вашите ръководители. Очаквайте мечтаното повишение – както в йерархията, така и на работната си заплата. Ще го получите.

 

РИБИ

Надминавате очакванията

 

Очаква ви активен ден. Действате смело и настъпателно. Днес сте на мнение, че можете да постигнете всичко, което сте си набелязали в предварителния план. Грешите. Ще постигнете повече, защото между другото ще получавате и допълнителни ангажименти, които ще изпълнявате все така брилянтно. Късметът е с вас.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот и сами сте пожелали да се родите на 13 септември. Вървите бавно по улиците на своето битие. А те са залостени с прегради и бариери, които все се налага да преодолявате. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията, като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да не предавате торбата с кармичните дългове на други хора, тоест да вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.

Годината, която следва за вас от днес до рождения ви ден през 2019-а, е година на стабилност, ритмичност в живота и едно цялостно удовлетворение. Трябва да знаете, че ви чакат хубави неща, най-вече в любовта и семейния живот.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *