Ако искате, вярвайте! Петранка Гагова открила дарбата си на астролог след клинична смърт при раждане на близнаци | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Ако искате, вярвайте! Петранка Гагова открила дарбата си на астролог след клинична смърт при раждане на близнаци

Публикувана на: 12.09.2018г. 2643 прегледа

Звездите я нарекли Александра, тя прави и политически прогнози, но не иска да говори за тях

АТРАКТИВНАТА БИЗНЕСДАМА ПЕТРАНКА ГАГОВА СЕ ОКАЗА и с дарбата на астролог, която е призната от известни люде в тази област. Тя разбрала за нея, когато искала да научи защо е изпаднала в клинична смърт при раждането на близнаците си – момче и момиче. Това се е случило отдавна, преди повече от 40 години. 72-годишната собственичка на птицекомплекс и фермерски магазин не иска да я наричат гадателка, защото Кубрат Томов е признал дарбата й на астролог, а това си е цяла наука.

„Аз съм инженер по образование, имам и още две висши. На мен ми е лесно да следя планетите. Тогава, преди повече от 40 г., не съм знаела какво мога, но все пак оживях след клинична смърт и родих две деца. Момичето има епилепсия и до днес. Докторите тогава казаха, че с мен се е случило чудо, че съм оживяла и родила. Е, си казах после, защо ли на мен е даден този дар? За дъщеря си ходих при Ванга в ония времена и тя каза да не пипаме повече детето, защото може да не оживее”, започва разказа за своята интересна и трудна съдба инж. Гагова.

ЛЕКА-ПОЛЕКА ПРИ ПОДРЕЖДАНЕ НА ЗВЕЗДИТЕ И ПРИ ТЯХНОТО РАЗГАДАВАНЕ те й написали и името Александра, с което трябва да се разпознава като класически астролог, който ти казва какво да чакаш от живота по рождената дата и година. Постепенно още преди години възможностите й добили популярност, а и тя самата не се сдържа да каже на човека до нея какво го чака и как може да поправи нещо лошо. „Ти имаш да вземаш едни хазартни пари, които те чакат, но няма да търкаш билети, ще пишеш числа, ще пускат тото. Това няма да стане бързо, но е сигурно. Нямаш болести и ще ходиш по света, но малко се дърпаш“, казва Петранка Гагова на своя позната, докато пият кафе. Така преди много години тя и нейни приятелки пуснали тото и спечелили шестици, след като Гагова подсказала числата, които й показали звездите. И трите дами си прекарали чудесно с печалбата, но точно тогава правителството сменило парите и шестиците се превърнали в дребни пари.

„Дори аз не знам на колко хора съм отваряла хороскопите. Тогава бях общински съветник във В. Търново и се занимавах с обществена работа. На всички съм познавала и когато са ме чули, са направили много неща за града. Сега пак знам доста неща – кой ще е кмет или не догодина, но не искам да предсказвам. Много известни хора са ми идвали на крака и продължават да го правят. Аз пари не съм взела от никого и не го правя нито за пари, нито за слава. Смятам обаче, че като ти е дадена дарба, трябва да я ползваш за добри каузи“, споделя още г-жа Гагова. Тя подсказва още, че знае за едно жестоко убийство, чиито поръчители вече били известни, но МВР нямало да ги обяви скоро. И после запазва мълчание.

ВСЪЩНОСТ ПРЕДИ ГОДИНИ ПЕТРАНКА И СЪПРУГЪТ Й РАБОТЕЛИ в оръжейния завод в Килифарево. После били съкратени и тя започнала да се занимава със земеделие, биопроизводство и пилета. Преди седем години съпругът й Кузьо Кузев сложил край на живота си, след като бил изгонен от новата фабрика със същия предмет на дейност в града и така и не успял да го преживее. Тя пък не успяла да предскаже фаталния избор. Днес Петранка Гагова казва, че е направила всичко, за да спаси мъжа си, и се успокоява с факта, че в този фатален избор има фамилна обремененост.

„В такива случаи дори звездите явно не могат да помогнат. Съпругът ми бе признат оръжейник в цялата страна и му предстоеше пенсиониране. Но не го оставиха и той избра да се обеси. Е, явно има неща в живота, срещу които не можем да се борим, дори и с моята дарба“, констатира тъжно Александра.

Нели ГЕОРГИЕВА

loading...

Коментари за "Ако искате, вярвайте! Петранка Гагова открила дарбата си на астролог след клинична смърт при раждане на близнаци"

  • 16.09.2018 в 14:50

    А как може да се свържем с нея?

    Отговор
  • 16.09.2018 в 14:56

    Може ли телефон за връзка с нея!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!