Ремонти на ремонтите за сметка на изпълнителите в областния град | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Ремонти на ремонтите за сметка на изпълнителите в областния град

Публикувана на: 12.09.2018г. 3083 прегледа

РЕМОНТИ НА РЕМОНТИТЕ ТЕКАТ В СТАРИЯ ГРАД ПО ПРОЕКТА ЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНА И ДОСТЪПНА СРЕДА НА СТОЙНОСТ 11 МЛН. ЛВ., който се изпълнява в момента. От кметството са привикали представители на всички изпълнители и са им представили списък с лошо изпълнени реконструкции по конкретни места, потвърдиха за „Борба“ от строителната дирекция на Община Велико Търново. Отстраняването на нередностите ще бъде за сметка на изпълнителите. Хлътнали настилки, изпочупени плочи, лошо направени фуги и отводняване, криви тротоари и платна са сред пропуските, които предстои да се оправят. От Община Велико Търново припомниха, че гаранционният срок на обектите е 5 години след приключване на строителството, а качеството се контролира и по линия на програмата „Региони в растеж“, която е финансов донор. Нареждането на възложителя е до седмица, когато във Велико Търново ще се чества годишнината от обявяването на Независимостта на България, нередностите да бъдат отстранени.

loading...

Коментари за "Ремонти на ремонтите за сметка на изпълнителите в областния град"

 • 12.09.2018 в 13:16

  За кратко време много работа , а и едновремешните майстори ги няма вече. Сега питат колко пари ще платиш и преди да са започнали , дай половината за материали и когато им кажеш искам така и така отговарят оооо няма проблем , а накрая всичко окепазено и търсиш друг да им оправя работата. Това е реалноста.

  Отговор
 • 12.09.2018 в 14:08

  Смях през сълзи….За 1седмица….????? Толкова време ,,ремонтираха“ и сега до празника !!!!! Липсва ни ,,капацитет“ всякакъв – строителен, контролен и най-вече ….умствен……

  Отговор
 • 13.09.2018 в 9:58

  Не съм ходил по-други места,но минах по тротоара от паметника на обесените до Общината и Ви казвам,че това на нищо не прилича!!! крив,хлътнал и накрая пред бившата трета аптека,а сега банков клон е смехория-тия архитекти,изпълнители!!! не можаха ли да помислят и направят едно стъпало с отводняване а тротоар да си е равен. Язък за хубавия материал.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!